Apotekaonline
Korpa

VEMAX

Kompanija Vemax Pharma je osnovana 2018. godine sa sedištem u Beogradu. U okviru svog regionalnog nastupa, krajem 2019. godine otvorena su predstavništva u Sevrenoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Osnovna delatnost kompanije Vemax Pharma je kompletna podrška partnerskim kompanijama iz zemlje i inostranstva. To podrazumeva usluge zastupanja, registracije, uvoza i distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Vemax Pharma trenutno zastupa kompanije Libytec Pharmaceuticals S.A (Grčka), Medicinalis GmBH (Austrija), Ni Medic Pharm d.o.o. (Srbija), Life Pharma d.o.o. (Srbija – deo grupe RHEI Group-RHEI life), PharmaUnimedis S.A. (Grčka), Grupo Farma Impresa (Italija).

Svojim iskustvom i znanjem, uz brojne kontakte u Srbiji i regionu, stručni marketing usmeren ka lekarima i farmaceutima podižemo na jedan viši nivo, prateći evropske i svetske standarde u industriji kojoj pripadamo. Preciznim odabirom partnerskih farmaceutskih kompanija iz zemlje i inostranstva, vodimo se pre svega kvalitetom proizvoda koji mogu da unaprede zdravlje krajnjih korisnika svih životnih doba.


Alien 5 For Life
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Alien 5 For Life
Alien 5 For Life kapsule su vrhunski odbrambeni kompleks medicinskih gljiva - Reishi, Shii-Take, Bukovača,Hericium erinaceus i Cordyceps militaris. Sadrže i vitamin C koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema. Kapsule se preporučuju za snižavanja holest..
5.737,50 RSD 6.750,00 RSD
Arthronal
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Arthronal
Arthronal je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova.Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba.Dejstvo:&nbs..
3.060,00 RSD 3.600,00 RSD
Artox Gel
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Artox Gel
Artox gel je formulacija zasnovana na ekstraktu korena Harpagophitum procumbens (Đavolja kandža), ekstraktu cveta Arnica montana (Planinska arnika), glukozamin-sulfatu, hondoitin-sulfatu, mentolu i pantenolu.Zahvaljujući osmotskom dejstvu i njegovim isparljivim komponentama, ovaj proizvod je korista..
930,75 RSD 1.095,00 RSD
B12 Kinder
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
B12 Kinder
Vitamin B12 (metilkobalamin) u formi spreja za oralnu upotrebu.Šta predstavlja nedostatak vitamin B12?Nedostatak vitamina B12 kod dece najčešće daje nespecifične simptome kao što su kašnjenje u razvoju organa i organskih sistema, anoreksija, iritabilnost, neurološki problemi i slabost. Medjutim, por..
2.167,50 RSD 2.550,00 RSD
Cardiovasc plus
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Cardiovasc plus
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Dejstvo:-Smanjuje aterosklerotične plakove.-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti.-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti.-Poboljš..
2.805,00 RSD 3.300,00 RSD
CATIDRAL
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
CATIDRAL
Catidral® je dostupan u obliku praška za pripremu oralnog rastvora i sadrži diosmektit i elektrolite. Jedna kesica praška sadrži diosmektit 3 g, natrijum hlorid 0.263 g, kalijum hlorid 0.0373 g, trikalijum citrat anhidrovani 0.162 g, trinatrijum citrat 0.147 g, glukozu (dekstroza anhidrovana) 1.982 ..
1.730,60 RSD 2.036,00 RSD
Cerebronal
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Cerebronal
Cerebronal je namenjen za dopunu tretmana demencije. Poboljšava mehanizme koji pomažu pri pamćenju. Sadrži patentirani kompleks UMP, holin i DHA koji je neophodan za sinaptogenezu. Pored toga u sastavu se nalazi i astaksantin, acetil-L-karnitin, vitamin D, vitamini B grupe i ekstrakti 29 biljak..
2.550,00 RSD 3.000,00 RSD
Combinerv
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Combinerv
CombiNERV® je preparat - dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. U svom sastavu sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, acetil-L-karnitin, superoksid-dismutazu i vitamin B12.Dejstvo:Superoksid dismutaza (SOD) je prva linija odbrane protiv oštećenja prouzrokovanih kiseonikom s..
2.422,50 RSD 2.850,00 RSD
EpiNeuron
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
EpiNeuron
EpiNeuron se preporučuje kod oštećenja nerava u neurodegenerativnim bolestima (Multipla skleroza, ALS, Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), u stanjima nakon moždanog udara i trauma CNS-a, kod kancerskog i hemioterapijom uzrokovanog neuropatskog bola, neuralgija različitog uzroka, kod H..
2.741,25 RSD 3.225,00 RSD
Filtrum
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Filtrum
Filtrum tablete služe za terapiju dijareje različite etiologije i detoksikaciju organizma.Šta je dijareja?Dijareja je definisana (SZO) kao tri ili više mekih ili tečnih stolica dnevno (ili češće pražnjenje nego što je uobičajeno za pojedinca). Češće pražnjenje formirane stolice ne predstavlja dijare..
510,00 RSD 600,00 RSD
Hepalife
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Hepalife
Hepalife je hepatoprotektor nove generacije sa silibinom aktivnom formom silimarina, uz dodatak još tri aktivna principa.Dejstvo:Phosphocomplex™ čini silibin i fosfatidilholin. Silimarin je aktivni princip izolovan iz ekstrakta mlečnog čkalja i poznati je hepatoprotektor. On je kompleks flavono..
2.231,25 RSD 2.625,00 RSD
Nerita
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: VEMAX
Nerita
NERITA® je dodatak ishrani koji se preporučuje kod pacijenata sa osteoartrozom kolena, kuka, malih zglobova šaka i ručja, odnosno artroza na nivou kičemnog stuba. Nerita ostvaruje trostruki efekat: antiinflamatorni, anabolički i antikatabolički.Dejstvo:Mehanizam delovanja glukozamin-sulfata u dozi o..
2.295,00 RSD 2.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)