Apotekaonline
Korpa

EUCERIN

EUCERIN - Apoteka Online
Brend: EUCERIN
Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka u Eucerin Acute Balsamu za usne čini ga visoko delotvornim rešenjem za izrazito suve, grube ili ispucale usne. Eucerin balsam za usne je takođe pogodan za upotrebu na perioralnoj regiji oko usana i oko usta i za tretman stanja kao &sc..
779,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu-preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Važno je zaštititi kožu od intolerancije i alergijskih reakcija, pa je stoga Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenilaprečišćena formulaci..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka -SymSitiv..
2.140,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant intensive sprej je namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. Njegova jedinstvena 72-časovna formulacija daje pouzdanu, dugotrajnu zaštitu od obilnog znojenja i neprijatnog mirisa. Pogodno za osetljivu kožu.Delovanje: Sadrži visoke koncentracij..
1.080,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On  je stvoren za ljude koji se jako znoje. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i ženama i muškarcima. Svojstva:Pogodno za osetljivu kožu.Delovanje: Sadrži visoku koncent..
1.080,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatk..
1.549,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema  koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glat..
1.850,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF15 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA ..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF25 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i..
2.139,00 RSD
Brend: EUCERIN
Komplet se sastoji od:Eucerin AQUAporin ACTIVE lagane hidratantne kreme za lice 50ml i Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida za čišćenje 200ml​AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice je osvežavajuća hidratantna kre..
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glatkom i blistavom. Ona takođe smanjuje pojavu nadutosti i tamnih kolutova oko očiju. Koži je potreb..
1.630,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice je osvežavajuća hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Našoj koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana..
1.940,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 121 (11 strana)