Apotekaonline
Korpa

TERRANOVA

Brend: TERRANOVA
TERRANOVA CINK KAPSULEOpis proizvoda:Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalciju..
1.249,00 RSD 1.449,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B-KOMPLEKS SA VITAMINOM C KAPSULEOpis proizvoda:Sibirski žen šen, koren indijskog žen šena (ašvaganda) i rodiola rosea spadaju u tradicionalnu rusku i istočnu medicinu koje se hiljadama godina preporučuje kod mentalnog i fizičkog napora, oporavka, poboljšava..
1.799,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B12 KAPSULE 500MCGOpis proizvoda:Stabilizovane pirinčane mekinje - predstavljaju bogat izvor vitamina B i drugih hranljivih materija - utiče na apsorbciju cinka, magnezijuma, kalijuma i gvožđa, koji su pri stresu prvi na udaru. List peršuna, maslačka i crvene repe ..
1.920,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BEAUTY COMPLEX KAPSULEOpis proizvoda:Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, ..
1.899,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKSOpis proizvoda:Seme komorača je poznati prirodni lek za ublažavanje grčeva u stomaku i nadimanja, podpomaže probavu i oslobađanje gasova. Ječmena trava je bogat izvor vlakana koji pospešuju delovanje creve i crevne mikroflore. Koren đumbira, povećava luč..
2.399,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA GVOŽĐE KAPSULEOpis proizovda:GVOŽĐE, KOJE SE LAKO APSORBUJE, KOMPLEKS (ne izaziva opstipaciju).Delovanje: • kod manjka gvožđa i malokrvnosti • kod hroničnog umora i iscrpljenosti • kod nedostatka u ishrani • ne izaziva opstipaciju ni mučninu • vitamin C poveć..
1.330,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA KOENZIM Q10 KAPSULEOpis proizvoda:Asai bobice i plod pasjeg trna su bogati prirodnim koenzimom Q10, masnim kiselinama omega 7, antioksidansima, vitaminom E i C kao i flavonoidima. Samo njihova zajednička interakcija obezbeđuje efikasno povećanje energije i odbranu od oksidativnog stres..
2.399,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA MAGNEZIJUM SA KALCIJUMOMOpis proizvoda:Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Magnezijum uspostavlja ravnotežu ..
1.489,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA MULTINUTRIENT COMPLEXOpis proizvoda:Kod stanja stresa, hroničnih bolesti, oslabljenog imuniteta, teških fizičkih aktivnosti, u period trudnoće i dojenja, u period intenzivnog rasta i razvoja potrebe za hranljivim materijama se znatno povećavaju. Delovanje: • najpotpuniji mu..
2.679,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA QUERCETIN NETTLE COMPLEXListovi koprive ili bioaktivne komponente prisutne u njenim žarnim dlakama umanjuju inflamatorni odgovor, sekreciju histamina i deluju na isti način kao i sintetski antihistaminici ali bez neželjenih efekata.Kvercetin je flavonoid čije je antiinflamatorno svojstvo ..
2.699,00 RSD 3.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)