Apotekaonline
Korpa

TERRANOVA

Terranova je jedinstveni britanski brend suplemenata koji nudi aktivne oblike najkvalitetnijih nutrijenata koji štetne pomoćne supstance, aditive, zamjenjuje vlastitom mješavinom prirodnih organskih ljekovitih biljaka i superhrane koje nazivamo Magnifood kompleks.
Odgovorno samoizlječenje prvo bi trebalo da predstavlja uravnoteženu i raznovrsnu ishranu koja se iz najvećeg dijela sastoji iz: povrća, voća, orašastih plodova, zdravijih žitarica, prije svega organskog porijekla. Slijedi, kritički izbor dodataka ishrani i razumno korišćenje ljekovitih biljaka. Znamo da je ponekad, iz različitih razloga nemoguće sve hranljive materije nadomjestiti samo jednostavnim unosom hrane u većim količinama.
Povećane potrebe za mikroelementima se javljaju kod jednolične, neizbalansirane ishrane, kod osoba pod stresom, kod osoba koje se bave fizičkom aktivnostima, kod stanja trudnoće, kod hroničnih bolesnika (npr. dijabetes, srčana oboljenja, autoimune bolesti, rak), kod akutnih stanja koja su povezana sa godišnjim dobima i načinom života (npr. viroze, alergije, pušenje) i u različitim periodima života (starije osobe, djeca i adolescenti u periodu intenzivnog rasta i razvoja).
Svi Terranovini dodaci ishrani se zasnivaju na holističkom pristupu i nauci zasnovanoj na dokazima. Osim toga, oni predstavljaju novu paradigmu u razvoju dijetetskih suplemenata.


Brend: TERRANOVA
TERRANOVA CINK KAPSULE
TERRANOVA CINK KAPSULEOpis proizvoda:Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalciju..
1.585,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA ANTIOXIDANT NUTRIENT COMPLEX
TERRANOVA ANTIOXIDANT NUTRIENT COMPLEXAntioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Ovaj divan dodatak je poboljšan sa jedinstvenim sinergijskim kompleksom enzimski aktivnih komponenti i phi..
2.740,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA ASTAKSANTIN COMPLEX
TERRANOVA ASTAKSANTIN COMPLEX Ovaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje, naročito kada je u pitanju zdravlje nervnog sistema, zdravlje oka, kardiovasularna prevencija, smanjenje inflamacije i brz oporavak nakon intenzivne fizičke ..
3.340,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B-KOMPLEKS
TERRANOVA B-KOMPLEKS SA VITAMINOM C KAPSULEOpis proizvoda:Sibirski žen šen, koren indijskog žen šena (ašvaganda) i rodiola rosea spadaju u tradicionalnu rusku i istočnu medicinu koje se hiljadama godina preporučuje kod mentalnog i fizičkog napora, oporavka, pobolj&scaron..
2.000,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B12 KAPSULE 500MCG
TERRANOVA B12 KAPSULE 500MCGOpis proizvoda:Stabilizovane pirinčane mekinje - predstavljaju bogat izvor vitamina B i drugih hranljivih materija - utiče na apsorbciju cinka, magnezijuma, kalijuma i gvožđa, koji su pri stresu prvi na udaru. List peršuna, maslačka i crvene repe&..
2.180,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BEAUTY COMPLEX KAPSULE
TERRANOVA BEAUTY COMPLEX KAPSULEOpis proizvoda:Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija ko..
2.385,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BETA CAROTENE COMPLEX
TERRANOVA BETA CAROTENE COMPLEX-Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeSadrži prirodni beta karoten iz alge D. Salina• Sadrži druge karotene iz algi kao što su alfa karoten, gama karoten, zeaksantin i kriptoksantin• Sinergistički Magnifood komplek..
2.945,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BRUSNICA 300mg
TERRANOVA BRUSNICA 300mgBrusnica predstavlja bogat izvor vitamina C, karotena, minerala i biljnih vlakana. Poseduje antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo. Preparati brusnice se koriste u prevenciji kao i pomoć kod urinarnih infekcija. Smatra se da deluje tako što sprečava adheziju E.coli za uro..
2.180,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA CO Q10 100mg
TERRANOVA CO Q10 100mgCoQ10 učestvuje u procesu pretvaranja hrane u energiju i izuzetno je bitan za pravilan metabolizam. Umanjuje bol u mišićima kod pacijenata na terapiji statinima. Studija na 50 pacijenata koji su na terapiji statinima dokazuje da upotreba CoQ10, u dozi od 100mg u kontinuitetu 30..
4.870,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA COQ10 MAGNESIUM HAWTHORN COMPLEX
TERRANOVA COQ10 MAGNESIUM HAWTHORN COMPLEXOvaj kompleks deluje povoljno na kardiovaskularni sistem, smanjuje nivo holesterola i povećava nivo energije u organizmu.Napomena: Kontraindikovana je primena kod pacijenata na kardiotoničnim glikozidima kao i lekovima iz grupe beta blokatora i antiaritmika...
2.910,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKS
TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKSOpis proizvoda:Seme komorača je poznati prirodni lek za ublažavanje grčeva u stomaku i nadimanja, podpomaže probavu i oslobađanje gasova. Ječmena trava je bogat izvor vlakana koji pospešuju delovanje creve i crevne mikroflore. Koren đumbira, povećava..
2.630,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA FOLAT 400mg
TERRANOVA FOLAT 400mg-Za trudnice-Za pravilan rast i razvoj ploda-Kod megaloblastične anemijeUpotreba:1 kapsula dnevno uz obrok.Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe preosetlji..
2.225,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)