Apotekaonline
Korpa

TERRANOVA

TERRANOVA - Apoteka Online
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA CINK KAPSULEOpis proizvoda:Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalciju..
1.319,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA ANTIOXIDANT NUTRIENT COMPLEXAntioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Ovaj divan dodatak je poboljšan sa jedinstvenim sinergijskim kompleksom enzimski aktivnih komponenti i phi..
1.886,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA ASTAKSANTIN COMPLEX Ovaj, danas sve popularniji, karotenoid ima mnoga naučno potvrđena pozitivna dejstva na zdravlje, naročito kada je u pitanju zdravlje nervnog sistema, zdravlje oka, kardiovasularna prevencija, smanjenje inflamacije i brz oporavak nakon intenzivne fizičke ..
2.348,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B-KOMPLEKS SA VITAMINOM C KAPSULEOpis proizvoda:Sibirski žen šen, koren indijskog žen šena (ašvaganda) i rodiola rosea spadaju u tradicionalnu rusku i istočnu medicinu koje se hiljadama godina preporučuje kod mentalnog i fizičkog napora, oporavka, pobolj&scaron..
1.378,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA B12 KAPSULE 500MCGOpis proizvoda:Stabilizovane pirinčane mekinje - predstavljaju bogat izvor vitamina B i drugih hranljivih materija - utiče na apsorbciju cinka, magnezijuma, kalijuma i gvožđa, koji su pri stresu prvi na udaru. List peršuna, maslačka i crvene repe&..
1.531,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BEAUTY COMPLEX KAPSULEOpis proizvoda:Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Terranovin beauty kompleks sa dodatim biljkama i superhranom, sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija ko..
1.498,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BETA CAROTENE COMPLEX-Štiti oči-Štiti kožu od UV zračenja i alergija na sunce-Doprinosi zaštiti kod aterosklerozeSadrži prirodni beta karoten iz alge D. Salina• Sadrži druge karotene iz algi kao što su alfa karoten, gama karoten, zeaksantin i kriptoksantin• Sinergistički Magnifood komplek..
2.062,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA BRUSNICA 300mgBrusnica predstavlja bogat izvor vitamina C, karotena, minerala i biljnih vlakana. Poseduje antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo. Preparati brusnice se koriste u prevenciji kao i pomoć kod urinarnih infekcija. Smatra se da deluje tako što sprečava adheziju E.coli za uro..
1.605,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA CO Q10 100mgCoQ10 učestvuje u procesu pretvaranja hrane u energiju i izuzetno je bitan za pravilan metabolizam. Umanjuje bol u mišićima kod pacijenata na terapiji statinima. Studija na 50 pacijenata koji su na terapiji statinima dokazuje da upotreba CoQ10, u dozi od 100mg u kontinuitetu 30..
3.586,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA COQ10 MAGNESIUM HAWTHORN COMPLEXOvaj kompleks deluje povoljno na kardiovaskularni sistem, smanjuje nivo holesterola i povećava nivo energije u organizmu.Napomena: Kontraindikovana je primena kod pacijenata na kardiotoničnim glikozidima kao i lekovima iz grupe beta blokatora i antiaritmika...
2.146,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME KOMPLEKSOpis proizvoda:Seme komorača je poznati prirodni lek za ublažavanje grčeva u stomaku i nadimanja, podpomaže probavu i oslobađanje gasova. Ječmena trava je bogat izvor vlakana koji pospešuju delovanje creve i crevne mikroflore. Koren đumbira, povećava..
1.805,00 RSD
Brend: TERRANOVA
TERRANOVA FOLAT 400mg-Za trudnice-Za pravilan rast i razvoj ploda-Kod megaloblastične anemijeUpotreba:1 kapsula dnevno uz obrok.Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe preosetlji..
1.558,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)