Apotekaonline
Korpa

M&V PHARM

M&V PHARM - Apoteka Online
Brend: M&V PHARM
COLAFIT KOCKICEPreporučuje se:za jačanje i regeneraciju ligamenata, tetiva i mišića, nakon hiruških intervencija (ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva), nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgrađuje koštani matriks), kod varikoznih vena, kod politrauma, ..
2.235,00 RSD
Brend: M&V PHARM
BIOMIN VITAMIN D3 EXTRAOpis proizovda:Primenjuje se kod:osoba sa smanjenim kognitivnim funkcijama oslabljenog imuniteta osteoporoze dijabetičara autoimunih bolesti prekomernog napora kardiovaskularnih oboljenja onkoloških pacijenataD vitamin spada u gru..
1.590,00 RSD
Brend: M&V PHARM
DACOM VITAMIN D3 2000IUOpis proizovda:Uticaj DACOM D3 vitamina na:Mišićno skeletni sistem  -reguliše metabolizam kosti, nivo fosfora i kalcijuma u krvi, remodeliranje kosti , reguliše sekreciju PTH.1,2-povoljno utiče na povećanje misićne mase i snage, aerob..
819,00 RSD
Brend: M&V PHARM
DACOM VITAMIN D3+K2Opis proizovda:Osteokalcin je belančevina zavisna od vitamina K2,nakon sinteze on je u neaktivisanom obliku. Vitamin K2 aktivira osteokalcin, koji je u aktiviranom stanju sposoban da ugradi kalcijum u kosti.Vitamin K2-MK7 je neophodan za sintezu Matriksnog Gla Proteina..
1.192,00 RSD
Brend: M&V PHARM
Ferticure je dijetetski proizvod specijalno formulisan da reguliše problem sindroma policističnih jajnika i insulinske rezistencije. Ferticure sadrži Mio-inozitol 2000 mg, D-hiro-inozitol 50mg,vitamin E 60mg i folnu kiselinu četvrte generacije(Quatrefolic) 400mcg. Sadrži aktivnu formu fo..
4.416,00 RSD
Brend: M&V PHARM
GASTRO TABS RAPIDOpis proizvoda:GASTROtabs RAPID je dijetetski suplement u tableti koji deluje kroz dva mehanizma:1.Neutralizacija viška kiseline proizvedene u želucu2.Pomaže u zaštiti sluznice želuca od prekomerne kiselineDobijen je patentiranom RAPIDTABS &tra..
0,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 120mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da..
969,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 50mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da ..
520,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT KAPSULEOpis proizvoda:Revolucionarna formula sa najvećom dozom hijaluronske kiseline i kolagena. Delovanje: Brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Potpuno je prirodan i bezbedan preparat, koji ne izaziva nikakve nuspojave. Preporučuje se primena Hya..
2.890,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT ZAGREVAJUĆI GEL 120mlOpis proizvoda:Hyal fit gel sa efektom zagrevanja Zaboravite na hronični bol! Delotvoran kod svih reumatskih oboljenja Jak analgetski, antiinflamatorni i antiedematozni efekat!Terapijske indikacije :• reumatski bolovi,  • bol u vratu i ramenima,&n..
895,00 RSD
Brend: M&V PHARM
IMUNO PROTECT IMUNO PROTECT je specijalno formulisan da obezbedi sve povoljne i korisne principe cinka, D3 vitamina i vitamina C u jednoj kapsuli. Idealna potpora imunom sistemu tokom cele godine. Naročito u periodima povećane incidence virusnih infekcija i u borbi sa alergijama.IMUNO PROTECT ..
1.599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)