Apotekaonline
Korpa

M&V PHARM

M&V Pharm srb doo je nova kompanija na tržištu Republike Srbije u oblasti farmacije, osnovana 2013.godine M&V Pharm srb doo je u osnovi posvećena unapređenju i očuvanju kvaliteta života i zdravlja kako pojedinca tako i društvene celine. Bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih proizvida. Nastala je kao rezultat dugogodišnjeg stručnog rada i praćenja tržista u oblasti OTC programa, što je rezultiralo da se pojavi sa proizvodima koji će biti parameter kvaliteta i efikasnosti za sve ostale konkurentske proizvode. Uslov da se pojavimo na našem tržištu je bio da odemo korak ispred drugihi i zahvaljujući našim zaposlenim to smo i uspeli.
Briga o vašem zdravlju je deo nas
Verujemo u uspeh našeg poslovnog projekta , znanje i iskustvo kojima raspolažemo usmereni su na postavljanje novih standarda pri očuvanju zdravlja jer to više nije samo nužna potreba već postaje pravi izazov kako za samog pojedinca tako i za celu ljudsku zajednicu. Tehnologija u farmaciji i mogućnosti u medicini su svakim danom sve veće, ali istovremeno briga o zdravlju postaje sve skuplja, a time i nedostupnija najširem krugu ljudi. Iz tih razloga naš tim vodi racuna da proizvode najvišeg kvaliteta učini dostupnim svakom pojedincu.

Brend: M&V PHARM
COLAFIT KOCKICE
COLAFIT KOCKICEPreporučuje se:za jačanje i regeneraciju ligamenata, tetiva i mišića, nakon hiruških intervencija (ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva), nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgrađuje koštani matriks), kod varikoznih vena, kod politrauma, ..
2.779,00 RSD
ALFATHION KAPSULE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: M&V PHARM
ALFATHION KAPSULE
Alfathion je  dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6Alfathion se primenjuje  u terapiji:kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekataspondiloze i dijabetesne neuropatijevirusnih  i  bakterijskih  infekcijaFarmakoterapijski aspekti primene&nb..
1.080,00 RSD 1.440,00 RSD
Brend: M&V PHARM
BIOMIN VITAMIN D3 EXTRA
BIOMIN VITAMIN D3 EXTRAOpis proizovda:Primenjuje se kod:osoba sa smanjenim kognitivnim funkcijama oslabljenog imuniteta osteoporoze dijabetičara autoimunih bolesti prekomernog napora kardiovaskularnih oboljenja onkoloških pacijenataD vitamin spada u gru..
1.590,00 RSD
Brend: M&V PHARM
DACOM VITAMIN D3 2000IU
DACOM VITAMIN D3 2000IUOpis proizovda:Uticaj DACOM D3 vitamina na:Mišićno skeletni sistem  -reguliše metabolizam kosti, nivo fosfora i kalcijuma u krvi, remodeliranje kosti , reguliše sekreciju PTH.1,2-povoljno utiče na povećanje misićne mase i snage, aerob..
919,00 RSD
Brend: M&V PHARM
DACOM VITAMIN D3+K2
DACOM VITAMIN D3+K2Opis proizovda:Osteokalcin je belančevina zavisna od vitamina K2,nakon sinteze on je u neaktivisanom obliku. Vitamin K2 aktivira osteokalcin, koji je u aktiviranom stanju sposoban da ugradi kalcijum u kosti.Vitamin K2-MK7 je neophodan za sintezu Matriksnog Gla Proteina..
1.339,00 RSD
FERTICURE KESICE
SNIŽENA CENA -20 %
Brend: M&V PHARM
FERTICURE KESICE
Ferticure kesice je dijetetski suplement sa mio-inozitolom, vitamin B9 (folat), E, cink i hromom, namenjen ženama u reproduktivnom periodu.Folna kiselina doprinosu rastu tkiva majke tokom trudnoće i ima ulogu u ćelijskoj deobi, normalnom formiranju krvi, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj sin..
3.532,00 RSD 4.416,00 RSD
Brend: M&V PHARM
FERTICURMAG KESICE
FERTICURmag je dijetetski suplament koji se preporučuje kod sledećih stanja:policistični jajnici,neredovne ovulacije,regulacija menstrualnog ciklusa,otežan gubitak kilograma,akne, maljavost, masna kosaTretman sa mio-inozitolom u kombinaciji sa folnom kiselinom poboljšava metabolički i reproduktivni ..
1.198,00 RSD
FERTICURMEL KAPSULE
SNIŽENA CENA -50 %
Brend: M&V PHARM
FERTICURMEL KAPSULE
FERTICURmel je dijetetski suplement koji se preporučuje kod :sindroma PCOS-a.insulinske rezistencije,pripreme za VTO,prevencije trudničkog dijabetesaregulaciji nivoa šećera i insulina u krviMelatonin, mali lipofilni indoleamin, i reproduktivni hormoni mogu biti međusobno povezani. Melatonin utiče na..
1.125,00 RSD 2.250,00 RSD
Brend: M&V PHARM
FLOGEDIR FORTE 18 KESICA
FLOGEDIR FORTE je dodatak ishrani koji je se primenjuje kod upale i otoka kod teških, traumatskih, posthiruških stanja, osteoartikularnih, urogenitalnih, respiratornih i stomatoloških zapaljenskih procesa. Aktivne komponente su:Poretexil, enzimski kompleks proteaza,specifična katalitička aktivnost p..
1.799,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 120ml
HYALFIT GEL 120mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pom..
1.099,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 50ml
HYALFIT GEL 50mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i poma..
599,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT KAPSULE
HYALFIT KAPSULEOpis proizvoda:Revolucionarna formula sa najvećom dozom hijaluronske kiseline i kolagena. Delovanje: Brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Potpuno je prirodan i bezbedan preparat, koji ne izaziva nikakve nuspojave. Preporučuje se pri..
3.339,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)