Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

PROTECT-GENOL

PROTECT-GENOL
3.044,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-93

Opis proizvoda

Šta je ProtectGenol?
ProtectGenol je naziv za dijetetski suplement koji sadrži ekstrakt Abies albe, koji predstavlja jedinstvenu mešavinu prirodnih bioflavonoida, proantocijanidina, oligofenola i polifenola ekstrahovanih iz kore Evropske srebrne jele (Abies alba). ProtectGenol je antioksidant, za koji se veruje, da ima ulogu u zaštiti i obnavljanju ćelija u organizmu. Pomaže pri formiranju štita protiv slobodnih radikala, koji predstavljaju veoma štetne bioprodukte metabolizma, a mogu nastati i usled izloženosti organizma spoljašnjem zagađenju. Za slobodne radikale se veruje da ubrzavaju starenje organizma kao i da doprinose nekim oboljenjima kao što su bolesti srca i kancer. Poznati antioksidanti su vitamin A, vitamin C, vitamin E i mineral selen. ProtectGenol je pažljivo napravljen koristeći samo najfinije komponente ekstrahovane iz unutrašnje strane kore srebrne jele. Za savršen kvalitet proizvoda izuzetno je bitno da je kora skinuta sa srebrnih jela 100 % prirodna, iz dubokih zona nezagađenih šuma Slovenije, EU. Kora se skida ručno i momentalno se suši kako bi se obezbedila maksimalna zaštita i sprečila oksidacija ekstrahovanog materijala. ProtectGenol je prošao kroz rigorozne testove, kako bi bili sigurni u njegovu bezbednost i efikasnost, što je preduslov njegovog pozicioniranja kao vrhunskog dijetetskog suplementa. Za ekstrakt Abies albe (glavnu komponentu ProtectGenola) potvrđeno je da predstavlja izuzetno moćan antioksidant, koji čuva ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala, a u isto vreme povećava efikasnost delovanja vitamina C. Za mnoge ekstrakte iz jele klinički je dokazano, da imaju pozitivan efekat na nivo holesterola i krvne sudove. Pokazano je takođe, da ojačavaju i potpomažu regeneraciju tkiva sastavljenih od kolagena- proteina, koji izgrađuje krvne sudove, kožu i vezivno tkivo.

Kako deluje?
ProtectGenol je prošao kroz rigorozne testove, kako bi bili sigurni u njegovu bezbednost i efikasnost, što je preduslov njegovog pozicioniranja kao vrhunskog dijetetskog suplementa. Za ekstrakt Abies albe (glavnu komponentu ProtectGenola) potvrđeno je da predstavlja izuzetno moćan antioksidant, koji čuva ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala, a u isto vreme povećava efikasnost delovanja vitamina C. Za mnoge ekstrakte iz jele klinički je dokazano, da imaju pozitivan efekat na nivo holesterola i krvne sudove. Pokazano je takođe, da ojačavaju i potpomažu regeneraciju tkiva sastavljenih od kolagena- proteina, koji izgrađuje krvne sudove, kožu i vezivno tkivo.

Značaj ProtectGenola:
Za komponente iz ProtectGenola pokazano je da su efikasniji antioksidanti od vitamina C i vitamina E, jer je za njihovu absorpciju u krv potrebno svega 20 minuta, a deluju i do 72 sata nakon unosa. Ove komponente takođe deluju sinergijski savitaminom C u recikliranju vitamina E. Zato što je ekstrakt iz kore srebrne jele tako efikasan eliminator slobodnih radikala, smatra se da pomaže u regeneraciji sistema koji propadaju sa godinama, na poboljšanju imuniteta, moždane funkcije, vida,elastičnosti kože.
Pored toga postoje jaki dokazi, da prirodne komponente ProtectGenola mogu unaprediti kardiovaskularni sistem tako što ojačavaju zidove kapilara i vena.Izolovana mešavina komponenti sprečava slepljivnje krvnih pločica.
Studije su pokazale, da pojedine komponente iz ekstrakta jele olakšavaju nekesimptome alergije.Za prevenciju i održanje dobrog opšteg zdravstvenog stanja, preporučena dnevnadoza je 75 mg ekstrakta Abies albe (jedna bočica ProtectGenola). ProtectGenol možeda se popije uz obrok ili između njih.

Pakovanje: 10 flašica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).