Apotekaonline
Korpa

KAMEN KOJI VRI - ŠUMEĆA KUPKA NA BAZI ZEOLITA

KAMEN KOJI VRI - ŠUMEĆA KUPKA NA BAZI ZEOLITA
396,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: BR-54484

Opis proizvoda

Kamen koji vri - šumeća kupka sa mirisom jorgovana, posle koje ćete se osećati kraljevski, a vaša koža će biti mirisna, glatka i meka, očišćena od slobodnih radikala, tečkih metala, virusa i gljivica. ...Buduću srpsku kraljicu dočekala je Dolina jorgovana. Taj gest izuzetne pažnje oduševio je Jelenu Anćujsku i ona je uživala u opojnoj čaroliji mirisa jorgovana koji ju je pratio sve do budućeg muža. Kralj Uroš I je dočekao sa rascvetalom dolinom jorgovana, ispred zamka Maglič, sa željom da je svakog jutra budi miris njenog omiljenog cveća. Smatra se da Jelena Anžujska do dolaska u Srbiju nije videla svog budućeg muža, ali je njegov svadbeni doček sa jorgovanima, kavaljerski gest srpskog viteza, potpuno vezao njeno srce za Srbiju. Blagoverna kraljica Jelena Anžujska, majka kraljeva Dragutina i Milutina, monašenjem i posvećenjem Prepodobna Jelisaveta, sagradila je, između ostalog, kao svoju zadužbinu i Manastir Gradac 1268. godine. Jedno vreme vladala je oblastima: Zeta, Travunija, Plav i Poibarje, u periodu kada je država bila podeljena na tri dela, a preostalim delovima upravljali njeni sinovi Dragutin i Milutin. Jelena Anžujska je bila jedna od najsrećnijih žena u našoj istoriji. Živela je srećno i zdravo oko 90 godina, što je u ono vreme bilo skoro nemoguće. Činjenica je da je Jelena Anžujska mnogo gradila i obnavljala, posebno na primorju, i bila podjednako omiljena kod Srba i kod Latina. U svojim dvorima u Brnjcima, a najverovatnije i u konaku svog manastira, kraljica je formirala prvu žensku školu. Ona je okupljala siromašne devojke, podučavala ih mnogim ženskim zanimanjima, a potom bogato ih darujući udavala.

Uputstvo za upotrebu:
Ubacite jednu šumeću kupku u kadu napunjenu čistom vodom i uživajte u romantičnom mirisu etarskog ulja jorgovana. Svi sastojci su prirodni i deluju tako što uklanjaju višak kamenca iz vode, pri čemu vodu čine idealnom za vašu kožu. Zeolit - kamen koji vri deluje kao snažan antioksidans, direktno apsorbuje mnoge vrste slobodnih radikala, uklanja radioaktivne metale, olovo, živu, kadmijum, arsen, viruse, gljivice. Ovakva kupka deluje opuštajuće, neguje kožu, čini je glatkom i mekom. Koristiti nakon tuširanja. Preporuka je da se šumeća kupka ne koristi istovremeno sa gelom za tuširanje ili sapunom. Preporučeno vreme za korišćenje kupke je 20 minuta.

Mere opreza:
Čuvati van domašaja dece.
Ne gutati.

Spisak sastojaka:
zeolit, maslinovo ulje, etarsko ulje jorgovana, natrijum bikarbonat, limunska kiselina, skrob, Oplemenjena voda

Način čuvanja:
Čuvati na suvom mestu

Rok upotrebe:
do 31. 12. 2019. g., otpakovan proizvod koristiti odmah.

Pakovanje: 2 komada po 50g

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).

Tagovi: kamen , koji , vri , sumeca , kupka , na , bazi , zeolita