Apotekaonline
Korpa

GRAVIER

Gravier je renomirani brend koji se ističe svojom posvećenošću održivosti i prirodnom pristupu u industriji kozmetike i proizvoda za čišćenje. Sa preko 45 godina iskustva, Gravier je stekao reputaciju kao pionir u organskoj proizvodnji i lider u ekološkoj inovaciji. Jedinstvena filozofija brenda Gravier temelji se na harmoničnom spajanju čoveka i prirode. Veruju da se pravi kvalitet i blagostanje mogu postići samo kroz očuvanje prirodnih resursa i poštovanje ekosistema. Zato se Gravier posvećuje korisćenju najboljih prirodnih sastojaka, koji su pažljivo odabrani i provereni kako bi se osigurala visoka efikasnost i bezbednost proizvoda.

Svi proizvodi brenda Gravier su sertifikovano organski, što znači da su proizvedeni u skladu sa strogim standardima održivosti, bez upotrebe štetnih hemikalija, GMO-a ili testiranja na životinjama. Održivost je integrisana u sve aspekte poslovanja Graviera, uključujući ambalažu koja je napravljena od recikliranih materijala i/ili je biorazgradiva. Poznat je i po svom neprestanom traganju za inovacijama i napretku. Njihov tim stručnjaka stalno istražuje i razvija nove formulacije kako bi ispunili potrebe i očekivanja potrošača. Gravier se ponosi time što nudi širok spektar proizvoda, uključujući kozmetiku, proizvode za ličnu higijenu i proizvode za čišćenje doma. Pored svoje predanosti kvalitetu i održivosti, Gravier takođe teži edukaciji potrošača o važnosti životne sredine i prirodne nege. Kroz kampanje i informisanje, brend se trudi da podigne svest o ekološkim pitanjima i podstakne ljude da donose održive izbore.

Gravier je brend koji spaja visoku efikasnost, prirodne sastojke i ekološku odgovornost, nudeći korisnicima mogućnost da neguju svoju kožu, kosu i dom na održiv način. Njihova posvećenost inovacijama i održivosti čini ih liderom u industriji i inspiriše druge da sleduju iste principe.


Brend: GRAVIER
GRAVIER ALOE VERA DNEVNA KREMA ZA LICE
Gravier aloe vera dnevna krema za lice, sertifikovana, organska dnevna krema obogaćena sokom aloe vere za svakodnevnu negu lica. Formulisana pod farmaceutskom kontrolom, ova svakodnevna nega pogodna je za sve tipove kože. Napravljena od 40% prirodnog svežeg soka aloe vere, kombinuje svežinu i lakoc..
1.790,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER ALOE VERA MASKA ZA KOSU
Gravier aloe vera maska za kosu zahvaljujući sastavu bogatom sokom aloe vere, svojim hidratantnim svojstvima ostavlja Vašu kosu zaštićenom i lakom za stilizovanje. Tajna delotvornosti maske leži u njenoj formulaciji sa 40% svežeg prirodnog soka aloe vere koji pruža regenerišuća i umirujuća svojst..
1.290,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER ALOE VERA MLEKO ZA TELO
Gravier aloe vera mleko za telo napravljeno od 35% prirodnog soka aloe vera, uz svaku aplikaciju pruža osećaj hidrirane (hidratacija površinskih slojeva epidermisa) i smirene kože i osećanje osvežavajućeg trenutka prirodnog blagostanja. Aloe vera biljka je poznati izvor regenerišućih i omekšavaj..
1.390,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER ALOE VERA NOĆNA KREMA ZA LICE
Gravier aloe vera noćna krema za lice, sertifikovana, organska noćna krema obogaćena sokom aloe vere revitalizujucih svojstava. Formulisana pod farmaceutskom kontrolom, ova svakodnevna nega pogodna je za sve tipove kože. Napravljena od 60% prirodnog svežeg soka aloe vere, hidrira (hidratacija površ..
1.790,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER ALOE VERA UNIVERZALNA KREMA
Gravier aloe vera univerzalna krema pogodna je za upotrebu na licu i telu. Sadrži aloe veru i kokosovo ulje kako bi pružila zaštitu i neophodnu vlagu Vašoj koži ostavljajući mek veo posle svakog nanošenja sa delikatnim puderastim aromama. Tajna kreme leži u njenoj formuli sa 30% svežeg prirodnog so..
1.990,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BALZAM ZA KOSU NA BAZI SHEA BUTTER-A
Gravier balzam za kosu na bazi shea butter-a, verbene i limuna, organski, opuštajući balzam koji omogućava dubinsko prodiranje u vlasi kose, hidratantnih i nutritivnih svojstava. Organski shea butter, bogat esencijalnim masnim kiselinama, dubinski prodire u kosu hraneći je i pružajući vitalnost. Ta..
1.790,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BALZAM ZA KOSU ZA OJAČAVANJE NORMALNE KOSE
Gravier balzam za kosu za ojačavanje normalne kose organskog porekla nudi aktivnu kombinaciju obogaćenu ekstraktima iz lišća masline sa ricinusovim uljem, sprečava mršenje i ojačava normalnu kosu. Ricinus je bogat masnim kiselinama i pomaže ubrzavanju rasta kose. Ekstrakt maslinovog lišća je pozn..
1.590,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BEBI SAPUN ZA TELO I KOSU
Gravier bebi sapun za telo i kosu sa nevenom i uljem slatkog badema je posebno dizajniran da umiri i neguje kožu beba. Umiriće i omekšati kožu i zaštititi je od isušivanja zahvaljujući formuli bez deterdženta. Tome doprinose i organski neven i ulje slatkog badema koji hidriraju, hrane kožu i štiti..
990,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BEBI ULJE ZA PELENSKU REGIJU 1000 ML
Gravier bebi ulje za pelensku regiju - organskog porekla, prikladno za meku kožu bebe obogaćen je maslinovim uljem i ne treba ga ispirati. Omekšava i revitalizira kožu i doprinosi obnavljanju ćelija. Maslinovo ulje omekšava, hidrira i umiruje. Istovremeno revitalizuje kožu, zbog izuzetnog sad..
2.290,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BEBI ULJE ZA PELENSKU REGIJU 500 ML
Gravier bebi ulje za pelensku regiju - organskog porekla, prikladno za meku kožu bebe obogaćen je maslinovim uljem i ne treba ga ispirati. Omekšava i revitalizira kožu i doprinosi obnavljanju ćelija. Maslinovo ulje omekšava, hidrira i umiruje. Istovremeno revitalizuje kožu, zbog izuzetnog sadržaja..
1.590,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BIO-HRANLJIVI LOSION ZA TELO ZA SVE TIPOVE KOŽE
Gravier hranljivi mlečni losion za telo laganog mirisa lako prodire i neguje Vašu kožu. Kombinacija organskog shea buttera i kokosove vode intenzivno neguje sve tipove kože. Shea butter sastoji se prvenstveno od masnih kiselina koje mu daju hranljiva i hidratantna svojstva. Takođe sadrži vitamin E, ..
2.290,00 RSD
Brend: GRAVIER
GRAVIER BOGATO HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
Gravier bogato hidratantna krema za lice, formulisana bez ikakvih konzervansa, veoma hidratantna i visoko koncentrovana u organskoj narandžinoj vodi, kokosovom ulju i PCA natrijumu biljnog porekla. Ultra visoke tolerancije, intezivno hidrira kožu (hidratacija gornjih slojeva epidermisa). Dermatološk..
3.090,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 98 (9 strana)