Apotekaonline
Korpa

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000
11,949.00 RSD
 • Lager: Artikla nema u proizvodnji
 • Brend: MEDISANA
 • Šifra proizvoda: 20160950
Kupovina: 0
Pregleda: 1788

Opis proizvoda

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000

Opis proizvoda:

Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i proizvodi svež i čist vazduh u prostorijama po Vašem izboru.

Svedoci smo sve većeg zagadjena životne sredine a zatvorene prostorije u kojima boravimo idealna su mesta za razmnožavanje velikog broja bakterija koje ugrožavaju zdravlje ljudi.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" stvara negativne jone kojima ispunjava vazduh i čini ga obogaćenim kiseonikom čime dovodi do menjanja kvaliteta vazduha koji nas okružuje.

Negativni joni pozitivno utiču na ljudski organizam i poboljšavaju mnoge funkcije u telu. Boljom apsorpcijom kiseonika u krvi ljudski organizam se oslobadja umora, nesanice, glavobolje i melanholije. Ojačan organizam i poboljšan metabolizam prisustvom negativnih jona u stanju je da se izbori sa mnogim simptomim prehlade i gripa.

Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" poseduje elektrostatički filter koji služi za sakupljanje najsitnijih čestica nečistoća koje lebde u vazuhu poput polena, grinja, budji, duvanskog dima i drugih alergena.

Dizajniran da bude apsolutno bešuman i da radi bez motora uz minimalnu potrošnju energije od samo 6W/h. Poseduje filter koji se vrlo jednostavno skida i čisti pod mlazom čiste vode. Preporučuje se čišćenje filtera nakon dve nedelje rada "Prečistača XJ 2000". Možete ga smestiti na bilo kom mestu u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Neprijatno mirisi više neće narušavati mir Vašeg doma ili kancelarije upotrebom jonizatora vazduha "Prečistača XJ 2000".
Bez dodavanja ikakvih hemikalija svež i čist vazduh postaće deo Vaše svakodnevice. Izaberite najbolji jonizator vazduha na trzistu "Prečistač XJ 2000".

Karakteristike:

 • Koristi naprednu tehnologiju jonskog lahora
 • Mikrokompjuterska kontrola, automatski radni ciklus
 • Bešuman rad, bez motora
 • Elektrostatički filter, neutrališe otrovne gasove
 • Nema zamenjivog filtera, jednostavno čišćenje
 • Uklanja miris duvana, eliminiše bakterije i grinje
 • Štedi energiju - troši samo 6 W/h
 • Održava vazduh čistim i svežim

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.