Apotekaonline
Korpa

CHICCO

CHICCO - Apoteka Online
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+ Opis proizvoda: Chicco bm četkica za zube plava od 6 meseci Ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od meke, nek..
295,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+ Opis proizvoda: Chicco bm četkica za zube roza od 6 meseci Ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od meke, nekl..
295,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+ Opis proizvoda: Chicco bm četkica za zube zelena od 6 meseci Ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od meke, ne..
290,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 12-25KG Opis proizvoda: Chicco pelene DRYFIT Junior 12-25 kg  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečav..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 2-5KG Opis proizvoda: Chicco pelene DRYFIT Newborn 2-5 kg 27  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečav..
589,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 3-6KG Opis proizvoda: Chicco pelene DRYFIT Mini 3-6 kg 25  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečava c..
589,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 4-9KG Opis proizvoda: Chicco pelene DRYFIT Midi 4-9 kg Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečava curenje i&..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 8-18KG Opis proizvoda: Chicco pelene DRYFIT Max 8-18 kg   Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečava cu..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO GEL ZA DESNI, 30ml Opis proizvoda: Chicco baby moments gel za desni  U saradnji sa pedijatrima, stručnjacima za pravilan razvoj dece i majkama Chicco je razvio liniju proizvoda za oralnu higijenu kod dece. • Chicco višenamenski gel za desni umiruje bebine desni koje su irit..
315,00 RSD
Brend: CHICCO
Višefunkcionalna guralica veselih boja u obliku aviona Može biti podešena u 2 moda u zavisnosti od bebinog rasta: Hodalica Guralica Uzrast: 12m+..
4.886,00 RSD
Brend: CHICCO
Jedinstvena guralica u obliku konjić za jahanje, nudi tri moda igre: Ljuljanje (do 13kg) Galopiranje (13-16kg) Klasična guralica (više od 16kg) Kada se ukloni baza za ljuljanje, moguće je podesiti rastojanje izmeću nogu konjića u skladu sa uzrastom i težinom deteta Nakon što..
10.760,00 RSD
Brend: CHICCO
  CHICCO HIDRANTNA KREMA PROTIV OJEDA I IRITACIJA, 100ml   Opis proizvoda: Chicco baby moments zaštitna krema protiv ojeda i iritacija 100ml  • Krema koja sprečava i ublažava iritacije kože • Sa 10% cink oksida • Idealna za negu nežne kože beba • Krema s..
557,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 62 (6 strana)