Apotekaonline
Korpa

CHICCO

CHICCO - Apoteka Online
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+Opis proizvoda:Chicco bm četkica za zube plava od 6 meseciIma zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od..
295,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+Opis proizvoda:Chicco bm četkica za zube roza od 6 meseciIma zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od ..
295,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO ČETKICA ZA ZUBE 6+Opis proizvoda:Chicco bm četkica za zube zelena od 6 meseciIma zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je o..
290,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 12-25KGOpis proizvoda:Chicco pelene DRYFIT Junior 12-25 kg  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo s..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 2-5KGOpis proizvoda:Chicco pelene DRYFIT Newborn 2-5 kg 27  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo s..
589,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 3-6KGOpis proizvoda:Chicco pelene DRYFIT Mini 3-6 kg 25  Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo spre..
589,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 4-9KGOpis proizvoda:Chicco pelene DRYFIT Midi 4-9 kg Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo sprečava cure..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO DRYFIT PELENE 8-18KGOpis proizvoda:Chicco pelene DRYFIT Max 8-18 kg   Chicco pelene Dry Fit su tanje i lakše za nošenje. Omogućavaju bebi da se slobodno kreće, dok pelena maksimalno aposrbuje tečnost. Krilca pelena nežno štite bebu, a mekani bočni deo spreč..
669,00 RSD
Brend: CHICCO
CHICCO GEL ZA DESNI, 30mlOpis proizvoda:Chicco baby moments gel za desni  U saradnji sa pedijatrima, stručnjacima za pravilan razvoj dece i majkama Chicco je razvio liniju proizvoda za oralnu higijenu kod dece. • Chicco višenamenski gel za desni umiruje bebine desni koje s..
315,00 RSD
Brend: CHICCO
Višefunkcionalna guralica veselih boja u obliku aviona Može biti podešena u 2 moda u zavisnosti od bebinog rasta: Hodalica GuralicaUzrast: 12m+..
4.886,00 RSD
Brend: CHICCO
Jedinstvena guralica u obliku konjić za jahanje, nudi tri moda igre:Ljuljanje (do 13kg) Galopiranje (13-16kg) Klasična guralica (više od 16kg)Kada se ukloni baza za ljuljanje, moguće je podesiti rastojanje izmeću nogu konjića u skladu sa uzrastom i težinom deteta Nakon..
10.760,00 RSD
Brend: CHICCO
 CHICCO HIDRANTNA KREMA PROTIV OJEDA I IRITACIJA, 100ml Opis proizvoda:Chicco baby moments zaštitna krema protiv ojeda i iritacija 100ml  • Krema koja sprečava i ublažava iritacije kože • Sa 10% cink oksida • Idealna za negu nežne kože beba &b..
557,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 64 (6 strana)