Apotekaonline
Korpa

Medisana

Medisana - Apoteka Online
Brend: Medisana
Alpenkräuter-EmulsieOrginalna nemačka recepturaPrirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljki, nemačke proizvodnjeAlpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje..
1.200,00 RSD 1.390,00 RSD
Brend: Medisana
Prirodan gel na bazi ekstrakta puževe sluzi, belgijske proizvodnje, broj 1 u Evropi. 1. Eliminiše sitne bore oko očiju 2. Uklanja akne i ožiljke 3. Smanjuje ožiljke 4. Smanjuje bore 5. Smanjuje hiperpigmentaciju 6. Uklanja strijeCamille Puž..
1.749,00 RSD
Brend: Medisana
CYNOS Arganovo ulje nazivaju i zlatnim uljem, premijum eliksirom mladosti, u uslovima savremenog života može se koristiti ne samo za negu kože i kose, već i kao efikasno sredstvo protiv bora. Marokansko “čudotvorno ulje”, kako se često naziva, sadrži 80% esencijalnih masnih kiselina..
4.300,00 RSD
Brend: Medisana
DERMA HAIR ANTI-HAIR LOSS SHAMPOOOpis proizvoda:Gubitak kose je češći nego što mislite i može se dogoditi bilo kome. Genetska predispozicija, lekovi, nedostatak vitamina, autoimuni poremećaji, prekomerno stilizovanje kose itd … može uzrokovati gubitak i stanjivanje kose...
2.985,00 RSD
Brend: Medisana
DERMA HAIR FIBERI ZA KOSUOpis proizvoda:DERMA HAIR fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DERMA HAIR mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila..
2.985,00 RSD
Brend: Medisana
Svakog dana izloženi smo hiljadama jakih toksina. Oni su svuda: u vodi koju pijete, u hrani koju jedete, u vazduhu koji udišete… Ovi toksini se akumuliraju u telu, utiču na funkcionisanje vitalnih organa. Znaci njihovog prisustva u organizmu su umor, glavobolja, loša cirkulacija..
990,00 RSD
Brend: Medisana
DEXE fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DEXE mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila proređena. U to ćete se i sami uveriti kad ga jednom i..
3.950,00 RSD
Brend: Medisana
Firma "Medisana" sa ponosom Vam predstavlja idealan proizvod za sakupljanje nečistoća iz vazduha "SINGER 1000 PRO". Ono što je karakteristično za ovaj prečistač vazduha je da ima ugradjen trostruki elektrostatički kolektor prašine koji koristi ZENION tehnologiju koj..
17.799,00 RSD
Brend: Medisana
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000Opis proizvoda:Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i ..
11.949,00 RSD
Brend: Medisana
Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100Opis proizvoda:Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.Svojim radom "..
14.949,00 RSD
Brend: Medisana
Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi..
4.950,00 RSD
Brend: Medisana
Kräuteröl 110 uljeOrginalna nemačka recepturaPrirodno ulje na bazi 110 lekovitih biljki, nemačke proizvodnjeUlje Kräuteröl 110 je potpuno prirodni proizvod, napravljen po tradicionalnoj recepturi na bazi korena, plodova, cvetova od 110 biljnih vrsta. Ima široku ..
1.390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)