Apotekaonline
Korpa

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100
14,949.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: MEDISANA
  • Šifra proizvoda: 20160951
Kupovina: 0
Pregleda: 2362

Opis proizvoda

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100

Opis proizvoda:

Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.

Svojim radom "Prečistač XJ 2100" stvara veliku količinu negativnih jona koji utiču na poboljšanje funkcija u ljudskom organizmu. Prisustvo negativnih jona i aktivnog kiseonika u odgovarajućoj količini u prostoriji pospešuje rad moždanih ćelija i smanjuje umor i iscrpljenost organizma.

Ukoliko u svom stanu, kući ili kancelariji redovno koristite "Prečistač XJ 2100" uspešno ćete izbeći simptome zamora, glavobolje, nesanice, melanholije i razdražljivosti. Uspešnim otklanjanjem nečistoća iz vazduha kao što su duvanski dim, polen, bakterije, grinje, životinjska perut prostor koji Vas okružuje postaće čist i ispunjen svežim vazduhom.
Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2100" pogodan je za korištenje u svim prostorijama u Vašoj kući, stanu i poslovnom objektu.

Vrlo je važno da istaknemo da prilikom prečišćavanja vazduha ne dolazi do upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava i dezodoransa. Potpuno prirodan i čist vazduh neprekidno Vam obezbedjuje "Prečistač XJ 2100".

Kolektor prašine od nerdjajućeg čelika uz pomoć statičkog elektriciteta sakuplja nečistoće iz vazduha. Ono što je zanimljivo je da "Prečistač XJ 2100" ima ugradjenu UV lampu koja uništava viruse i bakterije unutar aparata.
Čišćenje "Prečistača XJ 2100" je izuzetno jednostavno i ne oduzima više od minut-dva vremena. Opran čistom vodom filter jonizatora vazduha se vraća na svoje mesto i ponovo ste u mogućnosti da koristite "Prečistač XJ 2100".

Dizajniran tako da poseduje nečujan ventilator koji omogućava cirkulaciju vazduha "Prečistač XJ 2100" možete postaviti na bilo kom mestu u kući ili kancelariji a nezavisan prekidač Vam pruža mogućnost da ga isključite kad procenite da je potrebno. Uredjaj poseduje mikro-komjputer za regulaciju i odabiranje režima rada.

Vratite svežinu i čist vazduh zatvorenom prostoru po Vašem izboru korištenjem "Prečistača XJ 2100".

 

Karakteristike:

  • Koristi naprednu elektronsku tehnologiju jonskog lahora
  • Upravljanje mikro kompjuterom, automatski radni ciklus UV tehnologija eliminiše bakterije, viruse i steriliše
  • Ugrađen nečujan ventilator omogućuje brzu cirkulaciju vazduha u zatvorenom prostoru
  • Sakupljanje prašine na bazi elektrostatičkog filtera, neutralizacija otrovnih i štetnih mirisa

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.