Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100

Opis proizvoda:

Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.

Svojim radom "Prečistač XJ 2100" stvara veliku količinu negativnih jona koji utiču na poboljšanje funkcija u ljudskom organizmu. Prisustvo negativnih jona i aktivnog kiseonika u odgovarajućoj količini u prostoriji pospešuje rad moždanih ćelija i smanjuje umor i iscrpljenost organizma.

Ukoliko u svom stanu, kući ili kancelariji redovno koristite "Prečistač XJ 2100" uspešno ćete izbeći simptome zamora, glavobolje, nesanice, melanholije i razdražljivosti. Uspešnim otklanjanjem nečistoća iz vazduha kao što su duvanski dim, polen, bakterije, grinje, životinjska perut prostor koji Vas okružuje postaće čist i ispunjen svežim vazduhom.
Jonizator vazduha "Prečistač XJ 2100" pogodan je za korištenje u svim prostorijama u Vašoj kući, stanu i poslovnom objektu.

Vrlo je važno da istaknemo da prilikom prečišćavanja vazduha ne dolazi do upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava i dezodoransa. Potpuno prirodan i čist vazduh neprekidno Vam obezbedjuje "Prečistač XJ 2100".

Kolektor prašine od nerdjajućeg čelika uz pomoć statičkog elektriciteta sakuplja nečistoće iz vazduha. Ono što je zanimljivo je da "Prečistač XJ 2100" ima ugradjenu UV lampu koja uništava viruse i bakterije unutar aparata.
Čišćenje "Prečistača XJ 2100" je izuzetno jednostavno i ne oduzima više od minut-dva vremena. Opran čistom vodom filter jonizatora vazduha se vraća na svoje mesto i ponovo ste u mogućnosti da koristite "Prečistač XJ 2100".

Dizajniran tako da poseduje nečujan ventilator koji omogućava cirkulaciju vazduha "Prečistač XJ 2100" možete postaviti na bilo kom mestu u kući ili kancelariji a nezavisan prekidač Vam pruža mogućnost da ga isključite kad procenite da je potrebno. Uredjaj poseduje mikro-komjputer za regulaciju i odabiranje režima rada.

Vratite svežinu i čist vazduh zatvorenom prostoru po Vašem izboru korištenjem "Prečistača XJ 2100".

 

Karakteristike:

  • Koristi naprednu elektronsku tehnologiju jonskog lahora
  • Upravljanje mikro kompjuterom, automatski radni ciklus UV tehnologija eliminiše bakterije, viruse i steriliše
  • Ugrađen nečujan ventilator omogućuje brzu cirkulaciju vazduha u zatvorenom prostoru
  • Sakupljanje prašine na bazi elektrostatičkog filtera, neutralizacija otrovnih i štetnih mirisa

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100

  • Brend: Medisana
  • Šifra: 20160951
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 14.949,00 din


Tagovi: medisana, jonizator, prečistač, vazduh, xj-2100, bakterije, prašina, polen, spore,