Apotekaonline
Korpa

Syrups for children

Sirupi za decu
Brend: PHARMALIFE
BRONCAMIL SIRUP
BRONCAMIL sirup - prirodna pomoć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je prirodni odbrambeni refleks za otklanjanje sekreta i stranih tela a jedan od najčešćih simptoma zbog kojih se deca javljaju na pregled kod lekara . Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i is..
799.00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS B KOMPLEKS SIRUP
Becutan kids vits b kompleks sirup sa ukusom ananasa, sadrži kombinaciju 7 vitamina iz grupe B-kompleksa, namenjen je povećanju apetita kod dece.Rastvor za oralnu upotrebu becutan kids vits b kompleks doprinosi normalnom iskorišćavanju energije u organizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. B komple..
565.00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN KIDS VITS MULTIVITAMINI SIRUP 100ML
Becutan kids vits multivitamini sirup sa ukusom pomorandže, sadrži kombinaciju 9 vitamina, namenjen je za dopunu ishrane i doprinosi rastu i razvoju dece.Becutan kids vits multivitamini je dodatak ishrani koji pruža podršku svakodnevnoj ishrani, te predstavlja dobar način za dopunu nutritivnih mikro..
565.00 RSD
Brend: APIPHARMA
APIMED TUSIK SIRUP
APIMED TUSIK  SIRUPOpis proizvoda:Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i..
715.00 RSD
Brend: INPHARM
INTUSIN PRAŠAK
INTUSIN PRAŠAKOpis proizvoda:Vaš prijatelj u borbi protiv kašlja. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povolj..
579.00 RSD
Brend: HEMOFARM
BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
332.00 RSD
Brend: HEMOFARM
BEBA SIRUP BELOG SLEZA
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
299.00 RSD
Brend: BILJE BORČA
BRONHO - SAN SIRUP JAGORČEVINA-TIMIJAN-DIVIZMA-VITAMIN C
Sirup Bronho-San, zbog antibakterijskog i antiseptičkog dejstva aktivnih principa jagorčevine, timijana i divizme, pozitivno deluje na ublažavanje kašlja i tegobe izazvane upalom gornjih disajnih puteva.UPUTSTVP ZA UPOTREBU: -  Za decu do 3 godine konsultovati pedijatra. -  De..
220.00 RSD
Brend: ESENSA
DASA SIRUP BOKVICE
Sirup sadrži tečni ekstrakt lista bokvice, biljke koja se već vekovima koristi za lečenje zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa. Dasa sirup se pokazao kao izuzetno bezbedno i delotvorno sredstvo za umirenje upaljenog grla. Etarsko ulje anisa kao sastojak Dasa sirupa pomaže ..
331.00 RSD
Brend: ESENSA
EXPULMO PAVLE BALZAM ZA LAKŠE DISANJE
EXPULMO PAVLE BALZAM ZA LAKŠE DISANJEOpis proizvoda:EXPULMO Pavle balzam predstavlja kombinaciju etarskih ulja četinara i mediteranskog bilja u lipofilnoj podlozi, koja se nanosi lokalno na grudni koš kod prvih znakova prehlade.  Isparavanje svežih aroma mirte, jele i bor..
561.00 RSD
Brend: ABELA PHARM
HERBIKO PROPOMUCIL PRAŠAK
HERBIKO PROPOMUCIL PRAŠAK, 600mgOpis proizvoda:Herbiko PropoMucil 600 prašak za rastvaranje, zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, se preporučuje deci i odraslima u cilju očuvanja normalne funkcije disajnih puteva.Sastav:  Smeša sa 20% suvog ekstrakta propolisa,&nbs..
489.00 RSD
Brend: OSTALO
IMMUNOTROFINA D
IMMUNOTROFINA D Immunotrofina je dodatak ishrani koji sadrži Beta-glukana i arginin, i predstavlja izvor vitaminima B grupe, vitamin D, i joda.Ove supstance obavljaju važne fiziološke radnje u organizmu:• Vitamini B6, B12 i D doprinose normalnu funkciju imunog sistema...
1,555.00 RSD
Showing 1 to 12 of 42 (4 Pages)