Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Kašalj

Kašalj
Brend: PHARMALIFE
APIS GOLA ORALNI SPREJ
Brza pomoć kod upale grla,krajnika i usne duplje! U jesenjem i zimskom periodu sluznica gornjih disajnih puteva (nosa, grla i usta) najpodložnija je upalama (virusnim ili bakterijskim) a manifestuje se crvenilom, suvoćom, bolom prilikom gutanja, kašljucanjem, promuklost. Pojava ovih neprijat..
727,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
BRONCAMIL SIRUP
BRONCAMIL sirup - prirodna pomoć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je prirodni odbrambeni refleks za otklanjanje sekreta i stranih tela a jedan od najčešćih simptoma zbog kojih se deca javljaju na pregled kod lekara . Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i is..
799,00 RSD
Brend: APIPHARMA
APIMED TUSIK SIRUP
APIMED TUSIK  SIRUPOpis proizvoda:Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i..
715,00 RSD
Brend: INPHARM
INTUSIN PRAŠAK
INTUSIN PRAŠAKOpis proizvoda:Vaš prijatelj u borbi protiv kašlja. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povolj..
579,00 RSD
ABOPHARMA ULITUS 100 ml
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ULITUS 100 ml
ABOPHARMA ULITUSDodatak ishrani sa šećerom, Bez glutenaULITUSS je balzam protiv kašlja, zasnovan na ekstraktu puževa i biljke Grindelije, koristan za čuvanje funkcija gornjih disajnih puteva, sluznice orofaringeusa i tona glasa zbog njegovog ublažavajućeg i umirujućeg delovanja; prisustvo vitami..
1.143,00 RSD 1.271,00 RSD
ALPENKRAFT BOMBONE 75g
UKUSNO REŠENJE PROTIV KAŠLJAU našoj  vlažnoj i promenljivoj klimi pametno je osigurati dobru otpornost organizma i slobodno disanje. Kako bi to postigli, važno je zaštiti se od spoljašnjih čestica (kao što su dim i prašina), pri ćemu je bitna odbrambena uloge sluzi u ustima, grlu i d..
266,00 RSD
ALPENKRAFT SIRUP ZA KAŠALJ 250ml
Sa sirupom Alpenkraft® kašalj više ne predstavlja problem. Ovaj sirup pomaže umirenju kašlja i promuklosti koji se javljaju kod upale grla i prehlade. Alpenkraft sirup je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima i destilatima, medom i ječmenim sladom. Sadrži timijan, lipu, aniš i komorač koji ..
1.087,00 RSD
Brend: ESENSA
ALTAL SIRUP PROTIV SUVOG KAŠLJA
Altal sirup objedinjuje biljne vrste koje svojim zajedničkim dejstvom umiruju upaljenu i iritiranu sluzokožu disajnih puteva i smiruju suvi kašalj praćen promuklošću i peckanjem u grlu. Sluzi crnog i belog sleza oblažu upaljenu sluzokožu disajnih puteva i na taj način smanjuju nadražaj..
529,00 RSD
Brend: ESENSA
API PULMINT SIRUP
Api Pulmint sirup sa medom namenjen je kako deci tako i odraslim osobama. Api Pulmint sirup u svom sastavu sadrži ekstrakt korena jagorčevine, ekstrakt propolisa, med i tinkturu timijana. Ekstrakt korena jagorčevine i tinktura timijana podstiču izlučivanje i olakšavaju iskašljavanje br..
475,20 RSD
Avesept Žalfija Avesept Žalfija
SNIŽENA CENA -10 %
Avesept Žalfija
Avesept žalfija oriblete su namenjene za olakšanje simptoma upale gornjihrespiratornih puteva I promuklosti. Ekstrakt žalfije deluje lokalno antiseptično Iispoljava antibakterijsko, fungicidno I antivirusno dejstvo. Zbog svogadstrigentnog dejstva žalfija olakšava zarastanje..
390,00 RSD 432,00 RSD
Brend: HEMOFARM
BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
332,00 RSD
Brend: HEMOFARM
BEBA SIRUP BELOG SLEZA
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 155 (13 strana)