Apotekaonline
Korpa

BILJE BORČA - biljni preparati

BILJE BORČA brend na sajtu www.apotekaonline.rs sadrže bogat asortiman poluproizvoda kao što su tinkture, ekstrakti i ulja.

BILJE BORČA brend na sajtu www.apotekaonline.rs sadrže gotove proizvodi na biljnoj bazi, među kojima su čajevi, kapi, sirupi i kapsule. 

Brend: BILJE BORČA
PhytoProstat je kreiran kao važna preventiva i pomoć u rešavanju jednog od najčešćih zdravstvenih problema kod muškaraca nakon četrdeset pete godine.Mešavina pažljivo odabranog bilja olakšava tegobe nastale uvećanjem prostate i pomaže očuvanje normalnog funkcio..
295,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Phyto Femme kreiran je sa željom da što više pomogne ženama da se izbore sa jednim od najosetljivijih perioda u životu.Pažljivo odabrana kombinacija bilja ublažava tegobe menopauze, a njihovo blago delovanje smanjuje napetost, uznemirenost, nesanicu, učestalost valunga, pojačano zn..
685,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
NoStressPMS kapi sadrže plod konopljike koja pozitivno deluje na hormonsku ravnotežu žena i održavanje normalnog menstrualnog ciklusa…NoStressPMS kapi sadrže etanolni ekstrakt ploda konopljike (Agni casti fructus). Konopljika deluje na nivo progesterona i snižava nivo prolaktina. Deluje na..
540,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
List artičoke sadrži flavonoide (flavonski glikozid), kiseline (kafena, hlorogenska, cinarin), etarska ulja, fitosterole, tanine, inulin. Aktivne materije u ekstraktu potpomažu funkcije jetre i zuči. Povećavaju sekreciju zuči, regulišu metabolizam masti, a uz odgovarajuću dijetu se preporučuj..
0,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Biljni čaj od usitnjenog korena belog sleza.SASTAV: Usitnjen koren belog slezaPAKOVANJE: 30g..
116,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Sirup Bronho-San, zbog antibakterijskog i antiseptičkog dejstva aktivnih principa jagorčevine, timijana i divizme, pozitivno deluje na ublažavanje kašlja i tegobe izazvane upalom gornjih disajnih puteva.UPUTSTVP ZA UPOTREBU: -  Za decu do 3 godine konsultovati pedijatra. -  De..
220,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Sirup Bronho-San, zbog antibakterijskog i antiseptičkog dejstva aktivnih principa jagorčevine, timijana i divizme, pozitivno deluje na ublažavanje kašlja i tegobe izazvane upalom gornjih disajnih puteva.Sirup ne sadrži saharozu i mogu da ga koriste osobe obolele od šećerne bolesti...
199,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Sirup je namenjen muškarcima koji imaju problema sa uvećanom prostatom. Hipertrofija ili adenom prostate je vrlo česta bolest muškaraca nakon 50 godine života, a karakteriše se stvaranjem velikih čvorova u prostati. Ove promene dovode do uvećanja prostate i pritiska na mokraćnu ..
1.350,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Ginkgo biloba pojačava moždanu i perifernu cirkulaciju, što poboljšava dotok kiseonika u mozak. Ekstrakt Ginkgo biloba ispoljava antioksidativno dejstvo na slobodne radikale koji oštećuju krvne sudove i dovode do gubitka neurona, što izaziva zaboravnost. Preporučuje se ko..
0,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Glog sadrži flavonoide (hiperozid, kvarcetin…), oligomerne procijanidine (leukoantocijanidini) i procijanidine. Glog deluje kao koronarni vazodilatator, kardiotonik i hipotenziv. Kapi od gloga pomažu kod blažih oblika oslabljenog srca. Pojačavaju prokrvljenost i asistiraju normalnom radu srča..
0,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Millefolii herba Biljni čaj od nadzemnog dela hajdučke trave 50 g Sastav: Usitnjen nadzemni deo hajdučke trave..
0,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Hemohelp je vrhunski biljni eliksir dobijen od smeše 20 biljnih vrsta – od lista koprive, korena lincure, ploda kleke, lista borovnice, preko žalfije, podbela, rastavića, pa sve do cveta i lista ehinacee.   Ove biljke su ekstrahovane u crnom vinu, a prisustvo meda daje eliksir..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 31 (3 strana)