Apotekaonline
Korpa

HEMOFARM

Osnovan 1. juna 1960. godine u Vršcu, Hemofarm A.D. danas je vodeća generička farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu.
Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih, bezbednih i dostupnih farmaceutskih proizvoda. Od 2006. godine, Hemofarm je deo nemačke STADA grupe, jedne od najvećih svetskih generičkih farmaceutskih kompanija.
Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije. Zauzimajući više od 70% ukupnog izvoza farmaceutskih proizvoda iz zemlje, vršačka kompanija je ujedno i najveći srpski izvoznik lekova. Proizvodi više od 5,5 milijardi tableta i kapsula godišnje. Posluje na tri kontinenta i ima tim od oko 3000 zaposlenih. Uz podatak da je prisutan na 36 tržišta sveta, Hemofarm se ubraja i u najveće farmaceutske proizvođače ovog regiona.
Kompanija je posvećena stalnim inovacijama. Pored toga što istražuje i razvija moderne farmaceutske proizvode, posebnu pažnju Hemofarm poklanja održivom načinu poslovanja. Ono je usklađeno sa BSCI kodeksom društvene odgovornosti i poštovanjem ljudskih prava. Usaglašenost od 97.6% sa BSCI je najbolji rezultat među svim kompanijama koje posluju u Srbiji.
Osim sedišta u Vršcu, Hemofarm ima registrovana predstavništva u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. U Šapcu je sedište zavisnog društva koje je akvizicijom, januara 2015. postalo deo Hemofarma A.D. 
Pored Srbije, Hemofarm ima i zavisna društva u regionu: u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji. Pored zavisnog društva, u Rumuniji, u Temišvaru nalazi se i Hemofarmova evropska laboratorija.

Brend: HEMOFARM
BEBA C SIRUP BELOG SLEZA SA VITAMINOM C
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
332,00 RSD
Brend: HEMOFARM
BEBA SIRUP BELOG SLEZA
Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:     -  Imunomodulira..
299,00 RSD
Brend: HEMOFARM
BRONHOKLIR SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE
SVOJSTVA I DELOVANJE: BRONHOKLIR® syrups, linija biljnih sirupa za odrasle, je namenjena olakšavanju tegoba vezanih za kašalj i bronhitis različitog porekla. Sirupi su sastavom i koncentracijom aktivnih materija prilagođeni odraslima.         BRONHOKLIR® Za iskašljavanje s..
465,00 RSD
Brend: HEMOFARM
COLOPUR PRAŠAK 60G 4 KESICE
COLOPUR PRAŠAK 60G 4 KESICE4 kesice za pripremu i čišćenje pre operativnih i endoskopskih procedura, prijatnog ukusaSastav: Makrogol 3350 Način upotrebe: Priprema rastvora za čišćenje po priloženom uputstvu. Pakovanje: 4 kesice praška za oralnu primenu..
1.048,00 RSD
D-MANOZINN BOČICA
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: HEMOFARM
D-MANOZINN BOČICA
D-manozinn® je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranj..
3.348,00 RSD 3.720,00 RSD
D-MANOZINN KESICE
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: HEMOFARM
D-MANOZINN KESICE
D-manozinn kesice oslobađa urinarni trakt od bakterije echerichia coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN-a bivaju izbačene iz organizma putem u..
1.204,20 RSD 1.338,00 RSD
Brend: HEMOFARM
D-MANURO KESICE
D-MANURO KESICE D-MANURO je dijeteski proizvod namenjen osobama sa infekcijom urinarnog trakta, uzrokovanom bakterijom Escherichia Coli , čestim i ponavljanim infekcijama izazvanih ovom bakterijom.D-manoza se vezuje za površinske receptore bakterije Escherichia coli, čime sprečava njihovo vezi..
946,00 RSD
Brend: HEMOFARM
FERRIMORE FORTE 30 KAPSULA
FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla. Preparat sadrži gvožđe i vitamin C. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina i normalnoj kognitivnoj funkciji. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa, a zajedno dopr..
1.649,00 RSD
Brend: HEMOFARM
FERRIMORE KAPI
FERRIMORE KAPI Ferrimore kapi su namenjene deci u fazi razvoja. Obezbeđuju izvor gvožđa i vitamina D3, koji doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, normalnoj kognitivnoj i funkciji imunog sistema, rastu i razvoju kostiju.Prevencija i tretman anemije usled deficita gvožđa. Ferrimore..
648,00 RSD
Brend: HEMOFARM
FERRIMORE KAPSULE
FERRIMORE GVOŽĐE + VITAMIN CFerriMore kapsule su dodatak ishrani koji obezbeđuje izvor gvožđa i vitamina C.Do deficita gvožđa u organizmu najčešće dolazi usled:-povećanog gubitka gvožđa (dugotrajna gastrointestinalna krvarenja, hijatusna hernija, divertikuloza, tumori digestivnog trakta, produžena ..
993,00 RSD
Brend: HEMOFARM
FERRIMORE SIRUP
FERRIMORE TEČNA ORALNA SUSPENZIJA 120MLFerrimore tečna oralna suspenzija je dodatak ishrani koji obezbeđuje izvor gvožđa, vitamina b6 i b12.Doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, normalnoj kognitivnoj funkciji, smanjenju umora i normalnom funkcionisanju nervnog i imunog s..
792,00 RSD
Brend: HEMOFARM
FLEXITOL BALZAM ZA PETE
FLEXITOL BALZAM ZA PETEZa rešavanje problema suve kožeMedicinski je dokazano da Flexitol® balzam za pete oslobađa od suve, ispucale kože na petama (simptomi anhidroze stopala).Visoko efikasna formulacija koja sadrži 25% uree, kao i druge sastojke za negu kože, napravljene da prodru duboko u kožu rad..
734,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 61 (6 strana)