Apotekaonline
Korpa

HAMAPHARM HEALTH

Hamapharm je društveno odgovorna kompanija i kao takva jedna je od tehnološki najnaprednijih kompanija za proizvodnju farmaceutskih proizvoda koja na tržištu posluje više od 14 godina. Bavimo se razvojem i proizvodnjom sopstvenih proizvoda, uslužnom proizvodnjom, prodajom i marketingom farmaceutskih proizvoda za samolečenje. Našu kompaniju čine zaposleni koji svojom stručnošću, profesionalnošću i predanim radom omogućavaju kompaniji da plasira proizvode visokog kvaliteta. U našoj savremenoj laboratoriji tim vrhunskih stručnjaka aktivno radi na unapređenju tehnoloških procesa kako bi razvoj i proizvodnja proizvoda zadovoljili najviše standarde svetski priznatih sertifikata (ISO 13485 sertifikat, HACCP 1Codek Alimentarius i Dozvola za promet lekova na veliko).

  • uslužna proizvodnja medicinskih sredstava, dodataka ishrani i kozmetike
  • proizvodnja proizvoda privatne robne marke za partnere
  • razvoj formulacija čvrstih, polučvrstih i tečnih oblika proizvoda
  • mikrobiološke i fizičko-hemijske analize proizvoda i kontrolnih uzoraka
  • priprema dokumentacije za registraciju proizvoda (MD, dijetetski suplementi, kozmetika, biocidi)
  • izrada studija stabilnosti proizvoda

BRONHOMAX KIDS LIZALICE 40 KOM
BronhoMax KIDS Lizalice za grlo sadrže ekstrakt islandskog lišaja i smanjuju nadražaj na kašaljUblažavaju bol i suvoću grlaŠtite glasne žiceSastav: ekstrakt islandskog lišaja, šećer, glukozni sirup, L askorbinska kiselina, limunska kiselina, natrijev citrat, kadulja ekstrakt, aroma crni ribiz, crni ..
2.993,00 RSD
BRONHOMAX KIDS PASTILE A24
Dejstvo Bronhomax KIDS pastila s ekstrakom islandskog lišaja:Smanjuju nadražaj na kašaljUblažavaju bol i suvoću grlaŠtite glasne žiceEkstrakt islandskog lišaja  sadrži polisaharide koji oblažu grlo, smanjuju nadražaj na kašalj delujući kao antitusik te dodatno vlaže i oporavljaju nadraženu i oš..
593,00 RSD
BRONHOMAX KIDS SIRUP 125 ML
BronhoMax KIDS sirup za kašalj umiruje suvi kašalj, razređuje sluz i olakšava iskašljavanje te ublažava promuklost, suvoću i iritaciju grla. Ukus jagode. BronhoMax KIDS siguran je za upotrebu kod dece od 1. godine života.Sastav: Prečišćena voda, saharoza, glicerol, ekstrakt korena belog sleza (..
675,00 RSD
BRONHOMAX KIDS SIRUP 200 ML
BronhoMax KIDS sirup za kašalj umiruje suvi kašalj, razređuje sluz i olakšava iskašljavanje te ublažava promuklost, suvoću i iritaciju grla. Ukus jagode. BronhoMax KIDS siguran je za upotrebu kod dece od 1. godine života.Sastav: Prečišćena voda,saharoza,glicerol,ekstrakt korena belog sleza..
930,00 RSD
BRONHOMAX PROTECT PASTILE A24
BronhoMax PROTECT pastile za grlo sadrže ekstrakt islandskog lišaja i hijaluron.Delovanje:Umiruju nadražajni kašaljUbažavaju grloboljuPomažu kod promuklostiEkstrakt islandskog lišaja antitusičnim djelovanjem smiruje nadražaj na kašalj, vlaži i obnavlja upaljenu sluznicu grla i ždrijela. Hijaluron&nb..
593,00 RSD
BRONHOMAX SIRUP 125 ML
BronhoMax je proizvod koji sadrži biljne ekstrakte belog sleza, timijana i jagorčevine. Beli slez i timijan doprinose olakšanju kod nadražaja gornjih disajnih puteva, a jagorčevina  doprinosi olakšanju kod nadražaja grla i usne šupljine. Namenjen je deci od 4 godine i odraslima. Dvostruko delov..
717,00 RSD
BRONHOMAX SIRUP 200 ML
BronhoMax je proizvod koji sadrži biljne ekstrakte belog sleza, timijana i jagorčevine. Beli slez i timijan doprinose olakšanju kod nadražaja gornjih disajnih puteva, a jagorčevina  doprinosi olakšanju kod nadražaja grla i usne šupljine. Namenjen je deci od 4 godine i odraslima. Dvostruko ..
992,00 RSD
DOTSPOT PENA ZA BOGINJE 100ML
DotSpot pena za hlađenje  se koristi za brzo ublažavanje svraba i iritacije kod ovčijih boginja te sprečavanju stvaranja ožiljaka zbog češanja. Delovanje:DotSpot pena za hlađenje pomaže u sprečavanju stvaranja ožiljaka zbog češanja. Pažljivo osmišljena kombinacija delujućih sastojaka alant..
1.650,00 RSD
DUO C 500 KAPSULE A30
Duo C 500 kapsule dvostruka su formula  Vitamina C 500 mg s produženim oslobađanjem. Vitamin C dolazi u obliku Na askorbata i L-askorbinske kiseline. Natrijum askorbat neutralnog je ph i blag prema sluznici želuca.  Pravi je izbor vitamina C za osobe s gastrointestinalnim smetnjama kao gas..
570,00 RSD
DUO C DIREKT 1000 KESICE A20
Duo C direkt sadrži 1000 mg Vitamina C u dva oblika - Na askorbat i L-askorbinska kiselina i 10 mg cinka. Natrijum askorbat neutralnog je ph i blag prema sluznici želuca.  Pravi je izbor vitamina C za osobe s probavnim smetnjama kao gastritis, bolovi u želucu, dijareja i sl. Direktni oblik dopr..
570,00 RSD
FLEXOHOT GEL 100ML
Flexo HOT gel zagreva i ublažava bol, smanjuje ukočenost  u području leđa, lumbalnog dela kičme, vrata, ramena i nogu, te kod ukočenosti, išijasa, artritisa ili sličnih bolnih stanja.Delovanje:Flexo HOT, gel protiv bolova s jedinstvenim dvostrukim učinkom odmah pri nanošenju prijatno hladi, a z..
1.230,00 RSD
FLEXOICE GEL 200ML
Flexo ICE gel ublažava bol te smanjuje ukočenost i oticanje u mišićima i zglobovima izuzetno je pogodan za masaže pre i nakon sportskih aktivnosti i kod akutnih upala.Delovanje:Masažom i utrljavanjem FlexoICE gela  opuštaju se mišići i stimuliše prokrvljenost što pomaže u smanjenju bola i ..
1.275,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 44 (4 strana)