Apotekaonline
Korpa

PHARMALIFE

PHARMALIFE - Apoteka Online
Brend: PHARMALIFE
Brza pomoć kod upale grla,krajnika i usne duplje! U jesenjem i zimskom periodu sluznica gornjih disajnih puteva (nosa, grla i usta) najpodložnija je upalama (virusnim ili bakterijskim) a manifestuje se crvenilom, suvoćom, bolom prilikom gutanja, kašljucanjem, promuklost. Pojava ovih neprijat..
727,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
BRONCAMIL sirup - prirodna pomoć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je prirodni odbrambeni refleks za otklanjanje sekreta i stranih tela a jedan od najčešćih simptoma zbog kojih se deca javljaju na pregled kod lekara . Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i is..
799,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Brzo poboljšava apetitetVaše dete slabo jede ?? Da li ste već isprobali sve taktike, kao što je ,,leti avionče.. ide čika policajac''?? Nakon bezuspešnog ubeđivanja roditelji čija deca imaju slab apetit najčešće pokušaju /takodje neuspeš..
799,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
CORTINAT krem 75 ML - BEZ KORTIKOSTEROIDA!Prirodno rešenje za suvu, ispucalu i upaljenu kožu lica i tela! Za decu od 0 meseci i odrasle!Cortinat krem je jedinstven, prirodni krem, složenog sastava !Brzo i efikasno otklanja svrab, crvenilo, suvoću i ispucalost kože lica..
1.139,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Ferro C je dijetetski suplement koji kod dece u fazi razvoja i povećanih potreba u ishrani obezbeđuje unos minerala (gvožđe, cink i bakar) i vitamina C. Zahvaljujući blagoj formulaciji, maksimalne je podnošljivosti za želudac. Namenjen je deci od 6 meseci do 12 godina.Sastojci:deminer..
799,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Fitobalm gel – prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi, leđa i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne putev..
587,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOLAT 45 tabletaPrirodna pomoć za podsticanje laktacije i povećanje količine majčinog mleka!Fitolat tablete su prirodnog složenog sastava. Sadrže visoko prečišćene ekstrakte Hmelja, Komorača, Piskavice i Verbene.Ove biljke i njihovi ekstrakti se tradicionalno..
0,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOLAT TABLETEOpis proizvoda:Fitolat tablete su prirodna pomoć za stimulaciju laktacije.Sadrže visoko prečišćene ekstrakte hmelja, komorača, piskavice i verbene.Ove biljke i njihovi ekstrakti se tradicionalno koriste za podsticanje laktacije, povećanje količine majčinog mleka..
850,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Prirodna pomoć za eliminaciju intenstinalnih gasova i kolika (Grčeva).Infantilne kolike -Grčevi su česta pojava, koja se javlja kod velikog broja novorođenčadi i odojčadi. Obično traju 3 sata u toku dana,najčešće se javljaju u poslepodnevnim časovima a karakteriše ih intenzivan plač,..
637,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Prirodna pomoć za olakšanje tegoba žena u menopauzi!Genestin forte tablete su prirodnog, jedinstvenog, složenog sastava.Sadrže prečišćene i standardizovane ekstrakte biljka proverenog porekla i Silicijuma za olakšanje tegoba u menopauzi : - Naleti vrućine, - Noćno znojenj..
1.168,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
GENESTIN krem, 30 mlPrirodni krem - neguje, umiruje i hidrira intimnu regiju žena!Genestin krem zbog svog prirodnog, jedinstvenog, složenog sastava efikasno otklanja simptome (crvenilo, svrab, suvoća) intimne regije žena u periodu pre i za vreme menopauze.GENESTIN krem se preporučuje ženama..
934,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Prirodna formula za jak imunitet i zdravlje dece od 12. godine i odraslih!Jedna tableta dnevno !!                                 &nb..
1.145,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)