Apotekaonline
Korpa

INPHARM

INPHARM - Apoteka Online

Brend: INPHARM
INTUSIN PRAŠAK
INTUSIN PRAŠAKOpis proizvoda:Vaš prijatelj u borbi protiv kašlja. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povolj..
579,00 RSD
Brend: INPHARM
ARTHRO COMPLETE GEL
ARTHRO COMPLETE GELOpis proizvoda:Arthro Complete gel je preparat sa posebno osmišljenom formulacijom namenjen za regeneraciju oštećene hrskavice nastale kao posledica degenerativnog procesa, traume, starosti kao i preventivno za sve one koji se bave sportom.Sastav:G..
999,00 RSD
Brend: INPHARM
B17 PLUS KAPSULE
B17 PLUS KAPSULEOpsi proizvoda:Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije. Poseduje antikancerogena svojjstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozu).Delovanje: Prilikom unošenja vitamina B17, ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17 i ..
1.799,00 RSD
Brend: INPHARM
CARDIOFORTIN KAPSULE
CARDIOFORTIN - Apoteka OnlineCardiofortIN je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, koji sadrži 5 antioksidanasa iz prirode (koezim Q10, rezveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) i koristi se kao dodatak redovnoj terapiji:-kod osoba sa povećanim rizikom za pojavu korona..
2.833,00 RSD
Brend: INPHARM
CHIROCISTIN KESICE
CHIROCISTINChirocistIN je dodatak ishrani koji sadrži aktivni izomerinozitola: D-hiro-inozitol. Preporučuje se upotreba uz PolicistIN, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.Inozitol pripada grupi B vitamina i komponenta je ćelijske membrane. Nalazi se u voću,..
370,00 RSD
Brend: INPHARM
COMPLETE GEL 7U1
COMPLETE GEL 7U1COMPLETE GEL 7 u 1 predstavlja jedinstvenu i izbalansiranu kombinaciju 7 sastojaka: glukozamin sulfat, hijaluronska kiselina, ekstrakt gaveza, mentol, kamfor, metilsalicilat i kolagen.Namenjen je za svakodnevnu upotrebu. Primenjuje se za masažu delova tela pre, za vreme i posle aktiv..
918,00 RSD
Brend: INPHARM
FLAMINN FORTE KAPSULE
FLAMINN FORTE KAPSULEOpis proizvoda:Serapeptaza pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima (enzimi koji razlažu proteine).Svoj efekat ostvaruije u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom,otokom,bolom,stvaranjem gnoja,mukusa ili hemat..
1.199,00 RSD
Brend: INPHARM
FLAMINN KAPSULE
FLAMINN KAPSULEOpis proizvoda:Serapeptaza pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima (enzimi koji razlažu proteine).Svoj efekat ostvaruije u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom,otokom,bolom,stvaranjem gnoja,mukusa ili hematoma. D..
2.199,00 RSD
Brend: INPHARM
GLUCOKONTROL 60 KAPSULA
GLUCOKONTROL 60 KAPSULAOpis proizvoda:Kontrola komplikacije dijabetesa.Delovanje: Smanjuje nivo glukoze i slobodnih radikala. Ublažava oksidativni stres i posledice polineuropatije. Primenjuje se:​Kod poremećaja metabolizma glukoze u dijabetesu Kod komplikacija dijabetesa i o..
2.049,00 RSD
Brend: INPHARM
GLUCOKONTROL KAPSULE
GLUCOKONTROL KAPSULEOpis proizvoda:Kontrola komplikacije dijabetesa.Delovanje: Smanjuje nivo glukoze i slobodnih radikala. Ublažava oksidativni stres i posledice polineuropatije. Primenjuje se:​Kod poremećaja metabolizma glukoze u dijabetesu Kod komplikacija dijabetesa i o&sc..
1.099,00 RSD
Brend: INPHARM
IN VITA IMUNO ŠUMEĆE TABLETE
IN VITA IMUNO ŠUMEĆE TABLETEIn Vita Imuno sadrži vitamin C, beta glukan i cink, i namenjena je zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.SASTAV:Vitamin CDoprinosi smanjenju umora i održavanju normalne funkcije imunog sistema tok..
330,00 RSD
Brend: INPHARM
IN VITA KALCIJUM+VITAMIN C ŠUMEĆE TABLETE
IN VITA KALCIJUM+VITAMIN C  ŠUMEĆE TABLETEInvita Ca-C doprinosi:održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnoj mišićnoj funkciji i metabolizmu stvaranja energijenormalnoj funkciji imunog sistema, krvnih sudova i desnistvaranju hrskavice i kolagenazaštiti ćelija od oksidativnog stresa i sma..
510,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)