Apotekaonline
Korpa

APIPHARMA

Kompanija Apipharma Ltd. je izrasla iz starog, regionalno tradicionalnog, zanatskog preduzeća za pčelarstvo i proizvodnju medovine i medenjaka pod imenom Apimarket. 1996. godine postala je farmaceutska komercijalna kompanija. Od te godine kompanija je usmerena na proizvodnju dijetetskih suplemenata i kozmetike za posebne namene, prirodnih farmaceutskih proizvoda ...
Tradicija kompanije datira iz 1974. godine kada su njeni proizvodi prvi put izloženi i za to su stekli priznanje. Rani počeci rada su verovatno stariji, ali se ne pominju zbog nedostatka pisanih dokumenata.
Proizvodni pogoni se nalaze u Našicama. Novi proizvodni pogon izgrađen je zbog potreba za povećanjem proizvodnih kapaciteta u skladu sa najnovijim zahtevima dobre proizvodne prakse u ovoj farmaceutskoj oblasti.
Tokom poslednjih 39 godina kompanija je hrabro održavala saradnju sa prirodom i proizvodila brojne dijetetske, prehrambene i kozmetičke proizvode na bazi prirodnih sirovina. Med, propolis i lekovito bilje su prepoznatljiva jedinjenja koja su proizvodima i kompaniji donela uspeh na tržištu u zemlji i inostranstvu.
Sve sirovine koje se koriste u tehnologiji proizvodnje naših proizvoda potiču iz očuvanog prirodnog okruženja. Metode proizvodnje su mehaničke ili tipa galenske apoteke, čime se izbegava hemijska obrada. Na ovaj način se u najvećoj meri čuva izvorna priroda sirovina, po kojoj je svaki naš proizvod prepoznatljiv.
Asortiman kompanije obuhvata preko 40 različitih proizvoda, podeljenih prema načinu administracije u sledeće grupe: kapi, sirupi, kapsule, pastile, mešavine meda, sprejevi, masti i drugi farmaceutski oblici. Danas se ulažu značajni resursi u razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda što kompaniju čini pouzdanim partnerom u promociji zdravlja uz pomoć prirode.
Visoko i profesionalno obrazovani zaposleni igraju važnu ulogu u razvoju kompanije koja se nastavlja trajno obrazovati i usavršavati kako bi proširila bazu znanja i poboljšala stručne veštine.
Proizvodi Apipharma izlagani su i nagrađivani mnogo puta na brojnim trgovinskim manifestacijama u Hrvatskoj i drugim evropskim zemljama.
Brojne nagrade inspirisale su nas da predstavimo ISO 9001, ISO 13485, ISO 22716, HACCP i cGMP za dodatke prehrani kako bismo osigurali još bolje proizvode, koji se mogu meriti u kvalitetu i efikasnosti sa bilo kojim proizvodom proizvedenim najnovijim tehnologijama na stranim tržištima. U skladu sa izmenama zakonodavstva i zahtevima EU, kompanija je započela sa prilagođavanjem procesa i reklasifikacijom proizvoda, prateći zahteve GMP-a i EU direktive za proizvodnju medicinskih proizvoda: MDD 93/42 / EEC. Slijedom toga, paleta naših proizvoda nosi znak CE kao potvrdu usklađenosti s hrvatskim Zakonom o medicinskim proizvodima (Narodne novine br. 76/13) i direktivom EU: 93/42 / EEC. Proizvodi Apipharma postali su prepoznatljiv brend potrošača koji prate trend očuvanja prirodnog zdravlja.

Brend: APIPHARMA
APIMED TUSIK SIRUP
APIMED TUSIK  SIRUPOpis proizvoda:Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i..
715,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)