Apotekaonline
Korpa

Bolesti zavisnosti

ADRIEN GAGNON VITAMIN E 400 KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON VITAMIN E 400 KAPSULE
Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule su dodatak ishrani na bazi vitamina E. Adrien Gagnon Vitamin E 400 IU kapsule  poznate su kao vitamin plodnosti. Štiti ćelijske membrane od štetnog delovanja slobodnih radikala, preranog starenja i propadanja ćelija. Doprinosi prevenciji i lečenju ate..
2.661,12 RSD 3.168,00 RSD
ALKON PROTIV ALKOHOLIZMA
SNIŽENA CENA -6 %
Brend: VITALON
ALKON PROTIV ALKOHOLIZMA
ALKON Dijetetski proizvod uputstvo za upotrebu SASTAV:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstraktathymi 1:5, serpilli 1:5, origani 1:5  DELOVANJE:Preparat se preporučuje kod problema izazvanih alkoholizmom. Alkon je visokoefektivno sredstvo, preporu..
935,00 RSD 990,00 RSD
LIV 52 TABLETE
SNIŽENA CENA -17 %
Brend: HIMALAYA
LIV 52 TABLETE
Ađuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije jetre, koje pomaže funkciju jetrinih ćelija i štiti jetru od toksičnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv je na tržištu prisutan 52 godine i preko 800 različitih studija je objavljeno o njegovom delovanju..
925,00 RSD 1.110,00 RSD
Brend: NOW
NOW E 200 KAPSULE
NOW E 200 KAPSULEOpis proizvoda:Vitamin E ili tokoferol je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima) i jedan od najvažnijih antioksidanata. Organizam nije u stanju da ga sintetiše, pa je neophodno unositi ga hranom i dodacima ishrani. Nalazi se u pšeničnim klicama, soji, b..
1.699,00 RSD
Brend: NOW
NOW E 400 KAPSULE
NOW E 400 KAPSULEOpis proizvoda: Vitamin E ili tokoferol je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima) i jedan od najvažnijih antioksidanata. Organizam nije u stanju da ga sintetiše, pa je neophodno unositi ga hranom i dodacima ishrani. Nalazi se u pšeničnim klicama, soji..
2.499,00 RSD
Brend: NOW
NOW FOLNA KISELINA TABLETE
 NOW FOLNA KISELINA TABLETEOpis proizvoda:Folna kiselina ili B-9 je hidrosolubilan vitamin kao i ostali članovi B kompleksa. U prirodi se nalazi u mnogo vrsta hrane, a naročito u lišću, po čemu je i dobio ime folna kiselina, od lat. folium - list. Naročito bogat izvor folne kiselin..
1.111,00 RSD
Brend: INPHARM
OPTIMUM B COMPLEX PLUS
B vitamini su prepoznati kao neophodni u održavanju zdravlja uključujući i normalno funkcionisanje nervnog sistema. Igraju važnu ulogu u aktivnosti enzima, proteina koji regulišu hemijske reakcije u organizmu, koji su važni za pretvaranje hrane u energiju i druge potrebne materije. B vit..
599,00 RSD
SOLGAR VITAMIN E 134 μg  KAPSULE
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR VITAMIN E 134 μg KAPSULE
SOLGAR VITAMIN E je neophodan hranjivi sastojak i primarni je liposolubilni antioksidans u našem telu. Vitamin E pruža hranjivu podršku imunološkom sistemu. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala koji oštećuju ćelije (slobodni radikali mogu u organizmu izazvati oksidativni stres, koji može doprine..
1.942,50 RSD 2.590,00 RSD
VITAMIN E100 IU
Vitamin E pomaže jačanje funkcije imunog i zaštitu kardiovaskularnog sistema.Vitamin E je snažno antioksidativno sredstvo u borbi protiv slobodnih radikala. Istraživanja su pokazala da oksidativni procesi u organizmu uzrokovani slobodnim radikalima mogu doprineti starenju. Preparat je pri..
1.821,00 RSD
HAEMOVIT PLUS
SNIŽENA CENA -18 %
Brend: HEALTH AID
HAEMOVIT PLUS
HAEMOVIT PLUSOpis proizvoda:Haemovit PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih celija i jak imuni sistem.Optimalna zaštita za osobe sa povecanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlicno se podnose i ne izazivaj..
2.364,88 RSD 2.884,00 RSD
UFAR FERO FORTE
UFAR FERO FORTEOpis proizvoda:Maksimalna dnevna doza gvožđa ! Maksimalna dnevna doza folne kiseline ! Bez metalnog ukusa ! Bez veštačkih zaslađivača ! Sadrži ekstrakt lista stevije ! Prijatan ukus jagode ! Lako rastapanje u ustima !Gvoždje je osnovni mineral neophodan za život...
545,00 RSD
Brend: OSTALO
REDOX ANTISTRES PRSTEN
Napravljen je od nerđajućeg čelika dijamantski obrađenog, sa implementiranim srebrom. Rolanjem antistres prstena preko prstiju šake, generiše se mikrostruja koja stimuliše čitav organizam, a nastaje usled interakcije prirodne vlažnosti kože i materijala od kojih je napravljen. R..
199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)
Bolesti zavisnosti