Apotekaonline
Korpa

Bolesti zavisnosti

Bolesti zavisnosti
Brend: VITALON
ALKON Dijetetski proizvod uputstvo za upotrebu SASTAV:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstraktathymi 1:5, serpilli 1:5, origani 1:5  DELOVANJE:Preparat se preporučuje kod problema izazvanih alkoholizmom. Alkon je visokoefektivno sredstvo, preporu..
935,00 RSD
Folna kiselina se preporučuje svim budućim trudnicama tri meseca pre planiranog začeća i tokom trudnoće jer smanjuje rizik od nastanka neuralnih defekata ploda i učestalost infekcija i anemija u trudnoći. Osim toga folna kiselina je važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema, jača imunitet i pospe&..
1.430,00 RSD
Brend: HEALTH AID
HAEMOVIT PLUSOpis proizvoda:Haemovit PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih celija i jak imuni sistem.Optimalna zaštita za osobe sa povecanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlicno se podnose i ne izazivaj..
2.260,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON VITAMIN E 100IUOpis proizvoda:Jamieson Vitamin E 100IU ima moćna antioksidativna svojstva i na taj način smanjuje nivo slobodnih radikala u telu koji mogu dovesti do oštećenja ćelija.Štiti organizam od preranog starenja.Način upotrebe: Odrasli: Uzimati 1 kapsulu dnevno u..
1.287,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Ađuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije jetre, koje pomaže funkciju jetrinih ćelija i štiti jetru od toksičnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv je na tržištu prisutan 52 godine i preko 800 različitih studija je objavljeno o njegovom delovanju...
977,00 RSD
Magnezijum u tabletama.Magnachat je dodatak ishrani pogodan za prevenciju nedostatka magnezijuma u ishrani ili kao dodatak u lečenju oboljenja izazvanih nedostatkom magnezijuma. Magnezijum, element kojeg ima uglavnom unutar ćelija, deo je mnogih enzimskih sistema. Neophodan je za normalan metaboli..
467,00 RSD
Brend: NOW
NOW E 200 KAPSULEOpis proizvoda:Vitamin E ili tokoferol je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima) i jedan od najvažnijih antioksidanata. Organizam nije u stanju da ga sintetiše, pa je neophodno unositi ga hranom i dodacima ishrani. Nalazi se u pšeničnim klicama, soji, b..
1.699,00 RSD
Brend: NOW
NOW E 400 KAPSULEOpis proizvoda: Vitamin E ili tokoferol je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima) i jedan od najvažnijih antioksidanata. Organizam nije u stanju da ga sintetiše, pa je neophodno unositi ga hranom i dodacima ishrani. Nalazi se u pšeničnim klicama, soji..
2.499,00 RSD
Brend: NOW
 NOW FOLNA KISELINA TABLETEOpis proizvoda:Folna kiselina ili B-9 je hidrosolubilan vitamin kao i ostali članovi B kompleksa. U prirodi se nalazi u mnogo vrsta hrane, a naročito u lišću, po čemu je i dobio ime folna kiselina, od lat. folium - list. Naročito bogat izvor folne kiselin..
1.111,00 RSD
Brend: INPHARM
B vitamini su prepoznati kao neophodni u održavanju zdravlja uključujući i normalno funkcionisanje nervnog sistema. Igraju važnu ulogu u aktivnosti enzima, proteina koji regulišu hemijske reakcije u organizmu, koji su važni za pretvaranje hrane u energiju i druge potrebne materije. B vit..
599,00 RSD
Brend: OSTALO
Napravljen je od nerđajućeg čelika dijamantski obrađenog, sa implementiranim srebrom. Rolanjem antistres prstena preko prstiju šake, generiše se mikrostruja koja stimuliše čitav organizam, a nastaje usled interakcije prirodne vlažnosti kože i materijala od kojih je napravljen. R..
199,00 RSD
UFAR FERO FORTEOpis proizvoda:Maksimalna dnevna doza gvožđa ! Maksimalna dnevna doza folne kiseline ! Bez metalnog ukusa ! Bez veštačkih zaslađivača ! Sadrži ekstrakt lista stevije ! Prijatan ukus jagode ! Lako rastapanje u ustima !Gvoždje je osnovni mineral neophodan za život...
545,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)