Apotekaonline
Korpa

UFAR PHARMACEUTICALS

Danas Ufar zapošljava oko 30 ljudi različitih profila. Razvoj i proizvodnju vodi visoko stručni tim specjalista farmacije.
Proizvodnja Ufar-a obavlja se u novoizgrađenoj fabrici lekova u Beogradu, ukupne površine 2000m2 koja je projektovana i izvedena tako da u potpunosti zadovoljava sve zahteve GMP (dobre proizvodne prakse).
Pored vlastitog proizvodnog programa, Ufar je krajem 2010. god zaključio dugoročni ugovor o proizvodnji sa SANDOZ-om, jednom od vodećih proizvodnih farmaceutskih kompanija u svetu.
Za potrebe Sandoza na teritoriji Srbije i Crne Gore, Ufar proizvodi 30 vodećih lekova u formi tableta i kapsula koji pripadaju različitim terapijskim grupama.
Ova saradnja Ufar jasno pozicionira u grupaciju značajnih domaćih proizvođača lekova.
Ufar sarađuje sa svim najznačajnijim državnim i privatnim veledrogerijama, velikim trgovinskim lancima, veleprodajama sredstava opšte namene, veleprodajama zdrave hrane na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.
Ufar poseduje sertifikate ISO 9001:2008 za proizvodnju i promet lekova i proizvodnju dijetetskih prehrambenih proizvoda, kao i HACCP sertifikat za proizvodnju dijetetskih proizvoda.
Proširenje sopstvene proizvodnje, unapređenje svih procesa, kao i kontinuirana briga o kvalitetu su osnovni prioriteti kompanije Ufar.

UFAR SODA BIKARBONA
UFAR SODA BIKARBONAOpis proizvoda:UFAR d.o.o. je obnovio proizvodnju svog proizvoda SODA BIKARBONA u novom pakovanju - prašak od 100g, upakovan u pvc ambalažu sa dozirnim poklopcem. Soda se koristi za održavanje higijene sluzokože usne duplje, najčešće rastvorena u vodi, ili s..
163,00 RSD
UFAR FERO FORTE
UFAR FERO FORTEOpis proizvoda:Maksimalna dnevna doza gvožđa ! Maksimalna dnevna doza folne kiseline ! Bez metalnog ukusa ! Bez veštačkih zaslađivača ! Sadrži ekstrakt lista stevije ! Prijatan ukus jagode ! Lako rastapanje u ustima !Gvoždje je osnovni mineral neophodan za život...
545,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)