Meni
Korpa

Odvikavanje od alkohola

Odvikavanje od alkohola
Brend: VITALON
ALKON Dijetetski proizvod uputstvo za upotrebu SASTAV:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstraktathymi 1:5, serpilli 1:5, origani 1:5  DELOVANJE:Preparat se preporučuje kod problema izazvanih alkoholizmom. Alkon je visokoefektivno sredstvo, preporu..
935,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Ađuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije jetre, koje pomaže funkciju jetrinih ćelija i štiti jetru od toksičnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv je na tržištu prisutan 52 godine i preko 800 različitih studija je objavljeno o njegovom delovanju..
977,00 RSD
Magnezijum u tabletama.Magnachat je dodatak ishrani pogodan za prevenciju nedostatka magnezijuma u ishrani ili kao dodatak u lečenju oboljenja izazvanih nedostatkom magnezijuma. Magnezijum, element kojeg ima uglavnom unutar ćelija, deo je mnogih enzimskih sistema. Neophodan je za normalan metab..
467,00 RSD
Brend: INPHARM
B vitamini su prepoznati kao neophodni u održavanju zdravlja uključujući i normalno funkcionisanje nervnog sistema. Igraju važnu ulogu u aktivnosti enzima, proteina koji regulišu hemijske reakcije u organizmu, koji su važni za pretvaranje hrane u energiju i druge potrebne materije. B vit..
599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)