Apotekaonline
Korpa

ALKON PROTIV ALKOHOLIZMA

ALKON PROTIV ALKOHOLIZMA
935.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VITALON
  • Šifra proizvoda: BR-9527
Pregleda: 20722

Opis proizvoda

ALKON
Dijetetski proizvod uputstvo za upotrebu 

SASTAV:
Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstrakta
thymi 1:5, serpilli 1:5, origani 1:5
 
DELOVANJE:
Preparat se preporučuje kod problema izazvanih alkoholizmom. Alkon je visokoefektivno sredstvo, preporučuje se osobama koje neumereno konzumiraju alkohol. Preparat vremenom stvara osećaj odbojnosti, povračanja i mučnine prema alkoholu. Direktno deluje na izazivanje neugodnih senzacija kod leženja alkoholizma. Takođe deluje na pojačanu psihičku stabilnost, izbegavanje alkohola i smanjenje agresivnosti.
 
PRIMENA:
Alkon se preporučuje kao dijetetski suplementi sa ciljem da:
-  Izazove odbojnost i mučninu pri upotrebi alkohola
-  Smanji agresivnost
-  Jača psihičku stabilnost
 
NAČIN UPOTREBE:
Preporučen način uzimanja: odrasli 40-60 kapi podeljena u 2-3 doze u toku dana.
 
NEŽELJENI EFEKTI:
Nisu registrovani, ipak potrebno je voditi računa o mogućoj preosetljivosti na neku od komponenti. Pre upotrebe pročitati uputstvo.
 
ROK TRAJANJA:
Označen na ambalaži.
 
NAČIN ČUVANJA:
Čuvati u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
 
Dijetetski proizvodi nisu lekovi, već su osmišljeni da nadoknade odsustvo fiziološki aktivnih principa u svakodnevnoj ishrani u cilju što boljeg zdravlja i unapređenju opšteg stanja oragnizma na što prirodniji način bez štetnih posledica.Vitalon preparati su izrađeniod sirovina kontrolisanog kvaliteta, bez genetski modifikovanih supstanci u skladu sa principima dobre proizvođačke prakse i po visoKim standardima ISO 9001:2008; HACCP.
 
PROIZVODI:
«Vitalon» Novi Sad, Srbija, ul. Janka Veselinovića br, 9
 
PAKOVANJE: 50ml
 
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.