Apotekaonline
Korpa

NOW

Kao porodična kompanija od 1968. godine - NOW proizvodi visokokvalitetne prirodne proizvode po cenama koje svi vole. Mi smo poštovani lider u industriji prirodnih proizvoda, sa misijom da pružimo vrednost proizvodima i uslugama koji omogućavaju ljudima da vode zdraviji život.
Ne postoji jedna „zvanična“ definicija prirodnog, iako mnoge kompanije koriste taj izraz. Za nas to znači proizvode što bliže prirodi, formulisane bez veštačkih sastojaka i minimalno obrađene.
ZA NOW prirodno nije samo reč ili marketinški slogan. Utkano je u samo tkivo naše kulture. Prirodno je ono što smo! Od 1968. proizvodimo vrhunske, čiste, prirodne proizvode i nema mnogo kompanija sa više prirodne stručnosti od nas. Da bi pokazao našu posvećenost prirodnim proizvodima, NOW poseduje sertifikat Good Manufacturing Practices (GMP) od Udruženja prirodnih proizvoda (NPA) i takođe je član NPA-ovog programa TruLabel.
Naš prioritet je pružiti proizvode koji su što bliže prirodi, bez adulteransa, testirani na pesticide i teške metale i minimalno obrađeni. To znači, nabaviti najkvalitetnije, čiste sastojke koji nisu GMO i organski, kad god je to moguće.
NOW se bavi izazovom proizvodnje čistih, prirodnih proizvoda
Nije lako pronaći čiste sastojke. Naš tim je proveo više od 50 godina usavršavajući naše zaštićene procese kako bi potrošačima doneo najbolje moguće sastojke. Kvalifikujemo sve dobavljače sastojaka i sprovodimo neovisne inspekcije kako bismo bili sigurni da sirovine odgovaraju NOW-ovim standardima visokog kvaliteta.
Još od naših ranih dana, NOW je otvorio put vodećim proizvodnim standardima dijetetskih suplemenata i prirodnih proizvoda. Kontrolišemo proizvodni proces od početka do kraja, osiguravajući da svaki korak na putu proizvoda ispunjava naše stroge standarde kvaliteta i sigurnosti.
Prelazak iznad i iznad čistog i zelenog
NOW ide daleko dalje od utvrđenih minimuma kako bi se osigurala čistoća naših objekata i opreme, kao i negovanje posvećenosti ekološkoj održivosti.
Posvećenost Now-a testiranju sirovina kroz gotov proizvod izdvaja nas od mnogih drugih proizvođača. Održavamo sopstvene laboratorije, instrumente i osoblje koje nam omogućavaju bržu analizu, prilagodljivost i pružanje svežijih proizvoda, sve uz smanjene troškove za naše kupce.
NOW izvršava preko 16.000 analiza i testova svakog meseca
Kada je reč o garantovanju kvaliteta više od 1.400 čistih, prirodnih proizvoda, testiranje i naučna analiza čine razliku. Veoma malo kompanija, ako ih uopšte ima, ima uređaje, instrumente i osoblje da testira svoje sastojke i gotove proizvode u kući, kao što to NOW ima. Mesečno vršimo približno 16.000 testova, a svi u našim objektima koristeći sopstvene najsavremenije instrumente i izvode ih naši obučeni naučnici.

Brend: NOW
NOW CINK
NOW CINKOpis proizvoda:Cink spada u grupu esencijalnih mineral u tragovima, a prema količini potrebnoj organizmu u grupu makrominerala.Delovanje: Cink ima sledeća dejstva na  organizam:Normalizuje delovanje prostate i smanjuje rizik od njenog povećavanja Neophodan je za si..
999,00 RSD
Brend: NOW
CANDIDAPLANT BILJNE KAPI
CANDIDAPLANT BILJNE KAPIOpis proizvoda:Candidaplant® biljne kapi – sastavCandidaplant® biljne kapi predstavljaju 100% prirodni proizvod na bazi biljaka: nevena, virka, zlatnice, vranilove trave, medvetke i sremuša. Candidaplant® biljne kapi predstavljaju me&scaro..
899,00 RSD
Brend: NOW
NOW ASTAXANTHIN
NOW ASTAXANTHIN  Opis proizvoda:Astaxanthin je prirodni karotenoid koji zbog svoje jedinstvene strukture pruža širok spektar antioksidantne aktivnosti.Delovanje: Astaxanthin može da prođe krvno-moždanu i krvno-retina barijeru i tako obezbedi antioksidantnu zaštitu d..
3.499,00 RSD
Brend: NOW
NOW B1
NOW B1, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B-1 ili tiamin je bela, kristalna supstanca koja miriše na kvasac. Prvi put je izdvojen 1936. Otkrio ga je hemičar Robert Vilijams. Ljudski organizam ga ne sintetiše, pa se unosi hranom ili dodacima ishrani. Najviše ga ima u omotaču ..
999,00 RSD
Brend: NOW
NOW B12
NOW B12, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B12 ili kobalamin (cijanokobalamin), jedan od vitamina B kompleksa, je hidrosolubilan vitamin (rastvorljiv u vodi) delotvoran u vrlo malim, mikrogramskim dozama. Sadrži fosfor i kobalt i nalazi se isključivo u hrani životinjskog porekla (džigerica,..
1.099,00 RSD
Brend: NOW
NOW B50
NOW B50, 100 tabletaOpis proizvoda:Delovanje: Podrška zdravo izbalansiranoj ishrani  Za zdrav imunološki i nervni sistem  Za zdravu kosu, kožu i nokteU grupu vitamina B kompleksa spadaju vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin, PABA, folna kiselina, ho..
1.699,00 RSD
Brend: NOW
NOW B6
NOW B6, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B6 piridoksin je vitamin koji ima glavnu ulogu u energetskom metabolizmu (energetski transfer aminokiselina i ugljenih hidrata). Delovanje: Doprinosi prevenciji mnogih nervnih i kožnih bolestiUblažava grčeve mišića i ukočenost ..
1.199,00 RSD
Brend: NOW
NOW C-500 TABLETE
NOW C-500 TABLETEOpis proizvoda: Vitamin C je najčešće korišten vitaminski dodatak ishrani. Zbog svojih antioksidativnih karakteristika  služi i za detoksikaciju organizma i neutralisanje štetnih slobodnih radikala. Učestvuje u stvaranju kolagena, neophodan je za..
1.399,00 RSD
Brend: NOW
NOW COENZIM Q10 100mg
NOW COENZIM Q10 100mgOpis proizvoda:Koenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih de..
3.599,00 RSD
Brend: NOW
NOW COENZIM Q10 30mg
NOW COENZIM Q10 30mgOpis proizvoda:Koenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih del..
1.750,00 RSD
Brend: NOW
NOW COENZIM Q10 50mg
NOW COENZIM Q10 50mgOpis proizvoda:Koenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih del..
2.550,00 RSD
Brend: NOW
NOW CURCUMIN KAPSULE
NOW CURCUMIN KAPSULEOpis proizvoda:Turmerik je začin koji se dobija od korena kurkume (lat. Curcuma longa L.), biljke iz porodice đumbira. Gaji se u svim područjima sa tropskom klimom i ima dugu istoriju upotrebe u obliku začina. Kurkumin flavonoid, jedan od kurkumenoida, polifenolnih jedinjenja..
3.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 30 (3 strana)