Apotekaonline
Korpa

NOW

NOW - Apoteka Online
Brend: NOW
NOW CINKOpis proizvoda:Cink spada u grupu esencijalnih mineral u tragovima, a prema količini potrebnoj organizmu u grupu makrominerala.Delovanje: Cink ima sledeća dejstva na  organizam:Normalizuje delovanje prostate i smanjuje rizik od njenog povećavanja Neophodan je za sintezu prote..
999,00 RSD
Brend: NOW
CANDIDAPLANT BILJNE KAPIOpis proizvoda:Candidaplant® biljne kapi – sastavCandidaplant® biljne kapi predstavljaju 100% prirodni proizvod na bazi biljaka: nevena, virka, zlatnice, vranilove trave, medvetke i sremuša. Candidaplant® biljne kapi predstavljaju me&scaro..
899,00 RSD
Brend: NOW
NOW ASTAXANTHIN  Opis proizvoda:Astaxanthin je prirodni karotenoid koji zbog svoje jedinstvene strukture pruža širok spektar antioksidantne aktivnosti.Delovanje: Astaxanthin može da prođe krvno-moždanu i krvno-retina barijeru i tako obezbedi antioksidantnu zaštitu d..
3.499,00 RSD
Brend: NOW
NOW B1, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B-1 ili tiamin je bela, kristalna supstanca koja miriše na kvasac. Prvi put je izdvojen 1936. Otkrio ga je hemičar Robert Vilijams. Ljudski organizam ga ne sintetiše, pa se unosi hranom ili dodacima ishrani. Najviše ga ima u omotaču ..
999,00 RSD
Brend: NOW
NOW B12, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B12 ili kobalamin (cijanokobalamin), jedan od vitamina B kompleksa, je hidrosolubilan vitamin (rastvorljiv u vodi) delotvoran u vrlo malim, mikrogramskim dozama. Sadrži fosfor i kobalt i nalazi se isključivo u hrani životinjskog porekla (džigerica,..
1.099,00 RSD
Brend: NOW
NOW B50, 100 tabletaOpis proizvoda:Delovanje: Podrška zdravo izbalansiranoj ishrani  Za zdrav imunološki i nervni sistem  Za zdravu kosu, kožu i nokteU grupu vitamina B kompleksa spadaju vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin, PABA, folna kiselina, ho..
1.699,00 RSD
Brend: NOW
NOW B6, 100 tabletaOpis proizvoda:Vitamin B6 piridoksin je vitamin koji ima glavnu ulogu u energetskom metabolizmu (energetski transfer aminokiselina i ugljenih hidrata). Delovanje: Doprinosi prevenciji mnogih nervnih i kožnih bolestiUblažava grčeve mišića i ukočenost ..
1.199,00 RSD
Brend: NOW
NOW C-1000 TABLETEOpis proizvoda: C-1000 sa kontinuiranom apsorpcijom ima specifičnu tabletu sa omotačem od celuloze rastvorljivim u vodi. Na taj način se lakše aporobuje, duže zadržava u organizmu i ne izaziva iritaciju kod osoba koje imaju čir. Vitamin C je n..
0,00 RSD
Brend: NOW
NOW C-500 TABLETEOpis proizvoda: Vitamin C je najčešće korišten vitaminski dodatak ishrani. Zbog svojih antioksidativnih karakteristika  služi i za detoksikaciju organizma i neutralisanje štetnih slobodnih radikala. Učestvuje u stvaranju kolagena, neophodan je za..
1.399,00 RSD
Brend: NOW
NOW CANDIDA CLEAR KAPSULE (SUPPORT)Opis proizvoda:Skoro celokupno čovekovo zdravlje oslanja se, zapravo, na zdravo i pravilno  funkcionisanje „dobrih“, korisnih bakterija crevne mikroflore. Nutritivni imbalans, produžena upotreba antibiotika i kompromitovani imuni sistem, neki su o..
2.799,00 RSD
Brend: NOW
NOW COENZIM Q10 100mgOpis proizvoda:Koenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih de..
3.599,00 RSD
Brend: NOW
NOW COENZIM Q10 30mgOpis proizvoda:Koenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih del..
1.750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 30 (3 strana)