Apotekaonline
Korpa

HEALTH AID

HEALTH AID - Apoteka Online
Brend: HEALTH AID
ALLERGFORTE TABLETE Opis proizvoda: Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološku podršku kod oso..
2.299,00 RSD
Brend: HEALTH AID
DAY-VIT ACTIVE Opis proizvoda: Day-Vit ACTIVE je vrhunski izbalansirana kombinacija vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata koja obezbeđuje maksimalnu vitalnost, energiju i performanse.   Vitamin C- snažan antioksidans, utice na sintezu kolagena, jaca zidove krvnih sudova, s..
2.569,00 RSD
Brend: HEALTH AID
MENOVITAL TABLETE Opis proizvoda: Menovital ® tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- I postmenopauze. Originalna formulacija koja kombinuje niz vitamin, minerala I biljaka radiregulacije hormonske aktivnosti. Bogata je sojinim izoavonima, žaljom i drugim traditionaln..
2.355,00 RSD
Brend: HEALTH AID
PROSTAVITAL KAPSULE Opis proizvoda: HealthAid Prostavital je specijalno formulisana I pažljivo balansirana kombinacija testeraste palme, koprive, ulje semenki bundeve, vitamina, minerala I aminokiselina. Sadrži cink koji doprinosi normalnoj plodnosti I reprodukciji, I održavanju normalnog nivoa te..
2.434,00 RSD
Brend: HEALTH AID
RADIANCE TABLETE Opis proizvoda: Kolagen je glavni strukturni protein vezivnog tkiva i kao takav predstavlja najzastupljeniju komponentu kose, kože i noktiju. Starenjem telo gubi prirodnu sposobnost obnavljanja potpornog vezivnog tkiva i mogućnost održavanja hidratacije. Radiance™ obezbeđuje..
3.095,00 RSD
Brend: HEALTH AID
RESOLIFE KAPSULE Opsi proizvoda: Resveratrol je hranljivi sastojak koji se normalno može naći uglavnom u tamnim bobicama i grožđu, i dokazano je da ima moćno antioksidantno i anti-inflamatorno dejstvo. On pruža mnoge zdravstvene pogodnosti, uključujući i pružanje podrške kroz proces starenj..
4.380,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SEXOVIT FORTE TABLETE Opis proizvoda: Sex-O-Vit® FORTE tablete su sinergistički spoj esencijalnih vitamina, minerala i aminokiselina sa žen-šenom i ginko bilobom koji daje potpuno izbalansiranu formulaciju za maksimalan efekat. Vitamin C doprinosi smanjenju umora I iscrpljenosti. Koren..
2.517,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SHILA-X Ulje za potenciju Opis proizvoda: Lokalna primena Prirodan sastav Bez neželjenih efekata Bez kontraindikacija Shila-X je ulje za potenciju koje se lokalno primenjuje kod erektilne disfunkcije, manjka seksualne želje i prerane ejakulacije. Shila-X je potpuno prirodan bijni preparat..
1.770,00 RSD
Brend: HEALTH AID
URIPRINOL TABLETE Opis proizvoda: Uriprinol® tablete kombinuju vitamine, antioksidanse I moćne prirodne ekstrakte koji pomažu da se smanji nivo mokraćne kiseline. Pomažu da se održi normalan nivo mokraćne kiseline, ublažavaju bol i smanjuju upalu u zglobovima. • Pomaže da se održi normal..
2.999,00 RSD
Brend: HEALTH AID
V-VEIN TABLETE Opis proizvoda: V-Vein ® je specijalna formulacija koji sadrži kombinaciju biljaka kao sto su borovnica, ginko biloba,umbir, semenke groža, i vitamina C i citrus bioavonoida, koji sinergisticki podsticu optimalno zdravlje krvnih sudova. Vitamin C doprinosi formiranju kolagena..
2.458,00 RSD
Brend: HEALTH AID
WINTERVITS TABLETE Opis proizvoda: Wintervits ® tablete je specijalno formulisana kombinacija najpoznatijih hranljivih sastojaka za imunološku podršku. Sadrži pogodnosti maitake pecuraka zajedno sa astragalusom, propolisom, vitaminom C, cinkom i kvercetinom, koji zajedno pružaju..
2.188,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Dijetetski suplement – dodatak ishrani – kapi za bebe i decu do 4 godine starosti sa vitaminima. Specijalno je formulisan tako da pruži širok spektar vitamina da pomognu očuvanje balansa ishrane odojčadi. Prijatnog je ukusa, idealan kao dodatak sokovima, mleku ili vodi. Dizajniran..
1.863,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 37 (4 strana)