Apotekaonline
Korpa

HEALTH AID

HealthAid® je vodeći proizvođač vitamina, minerala i dodataka ishrani u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama više od 35 godina. Njegov bogat portfolio obuhvata preko 560 proizvoda koji se distribuiraju u više od 60 zemalja širom sveta.
Svi HealthAid proizvodi su u potpunosti izrađeni od prirodnih supstanci, ne sadrže aditive, veštačke boje, arome, kvasac, gluten, so, šećer i mlečne proizvode. Koristeći najkvalitetnije sastojke u procesu proizvodnje, HealthAid proizvodi prolaze kroz najstrožije procedure testiranja na čistoću i kvalitet sa ciljem da njihov potencijal i kvalitet odgovara zahtevima visokog kvaliteta.
HealthAid ima potpuno nov i jedinstven pristup proizvodnji i razvoju visoko kvalitetnih i inovativnih proizvoda koji su spoj tradicionalne i moderne medicine, sa jednim ciljem – poboljšanje zdravstvenog stanja pacijenta.

Brend: HEALTH AID
ALLERGFORTE TABLETE
ALLERGFORTE TABLETEOpis proizvoda:Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanimantiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološkupodršku..
2.899,00 RSD
Brend: HEALTH AID
DAY-VIT ACTIVE
DAY-VIT ACTIVEOpis proizvoda:Day-Vit ACTIVE je vrhunski izbalansirana kombinacija vitamina, minerala, oligoelemenata i biljnih ekstrakata koja obezbeđuje maksimalnu vitalnost, energiju i performanse. Vitamin C- snažan antioksidans, utice na sintezu kolagena, jaca zidove krvnih s..
3.099,00 RSD
Brend: HEALTH AID
MENOVITAL TABLETE
MENOVITAL TABLETEOpis proizvoda:Menovital ® tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- I postmenopauze. Originalna formulacija koja kombinuje niz vitamin, minerala I biljaka radiregulacije hormonske aktivnosti.Bogata je sojinim izoavonima, žaljom i drugim traditionaln..
2.933,00 RSD
Brend: HEALTH AID
PROSTAVITAL KAPSULE
PROSTAVITAL KAPSULEOpis proizvoda:HealthAid Prostavital je specijalno formulisana I pažljivo balansirana kombinacija testeraste palme, koprive, ulje semenki bundeve, vitamina, minerala I aminokiselina. Sadrži cink koji doprinosi normalnoj plodnosti I reprodukciji, I održavanju normalnog nivo..
2.999,00 RSD
Brend: HEALTH AID
RADIANCE TABLETE
RADIANCE TABLETEOpis proizvoda:Kolagen je glavni strukturni protein vezivnog tkiva i kao takav predstavlja najzastupljeniju komponentu kose, kože i noktiju. Starenjem telo gubi prirodnu sposobnost obnavljanja potpornog vezivnog tkiva i mogućnost održavanja hidratacije. Radiance™ obezbe..
3.699,00 RSD
Brend: HEALTH AID
RESOLIFE KAPSULE
RESOLIFE KAPSULEOpsi proizvoda:Resveratrol je hranljivi sastojak koji se normalno može naći uglavnom u tamnim bobicama i grožđu, i dokazano je da ima moćno antioksidantno i anti-inflamatorno dejstvo. On pruža mnoge zdravstvene pogodnosti, uključujući i pružanje podrške kroz proces sta..
4.799,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SEXOVIT FORTE TABLETE
Sex-O-Vit® FORTE tablete su sinergistički spoj esencijalnih vitamina, minerala i aminokiselina sa žen-šenom i ginko bilobom koji daje potpuno izbalansiranu formulaciju za maksimalan efekat.Opis proizvoda:• Vitamin C doprinosi smanjenju umora I iscrpljenosti. Koren žen-šena doprinosi održava..
3.299,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SHILA-X Ulje za potenciju
SHILA-X - ulje za potencijuOpis proizvoda:Lokalna primena Prirodan sastav Bez neželjenih efekata Bez kontraindikacijaShila-X je ulje za potenciju koje se lokalno primenjuje kod erektilne disfunkcije, manjka seksualne želje i prerane ejakulacije.Shila-X je potpuno priroda..
1.770,00 RSD
Brend: HEALTH AID
URIPRINOL TABLETE
URIPRINOL TABLETEOpis proizvoda:Uriprinol® tablete kombinuju vitamine, antioksidanse I moćne prirodne ekstrakte koji pomažu da se smanji nivo mokraćne kiseline. Pomažu da se održi normalan nivo mokraćne kiseline, ublažavaju bol i smanjuju upalu u zglobovima.• Pomaže da se održi ..
3.599,00 RSD
Brend: HEALTH AID
V-VEIN TABLETE
V-VEIN TABLETEOpis proizvoda:V-Vein ® je specijalna formulacija koji sadrži kombinaciju biljaka kao sto su borovnica, ginko biloba,umbir, semenke groža, i vitamina C i citrus bioavonoida, koji sinergisticki podsticu optimalno zdravlje krvnih sudova. Vitamin C doprinosi formiranju kola..
2.999,00 RSD
Brend: HEALTH AID
WINTERVITS TABLETE
WINTERVITS TABLETEOpis proizvoda:Wintervits ® tablete je specijalno formulisana kombinacija najpoznatijih hranljivih sastojaka za imunološku podršku. Sadrži pogodnosti maitake pecuraka zajedno sa astragalusom, propolisom, vitaminom C, cinkom i kvercetinom, koji zajedno pr..
2.799,00 RSD
Brend: HEALTH AID
BETAIMUNE KAPSULE
BETAIMUNE KAPSULEOpis proizvoda:Betaimune ® kapsule predstavljaju jedinstvenu i mocnu kombinaciju odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnimI imunostimulatornim efektom. Betaimune ® kapsule su dodatak ishrani za jacanje imuniteta.• Pruža maksimalnu antio..
2.860,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 38 (4 strana)