Apotekaonline
Korpa

HIMALAYA

HIMALAYA - Apoteka Online
Brend: HIMALAYA
Rumalaya je polikomponentni ajurvedski proizvod nastao pažljivom kombinacijom biljaka i minerala bez neželjenih efekata, po recepturi indijske tradicionalne ajurveda medicine. Koristi se kao alternativa ili kao ađuvantni preparat kod zglobnih i parazglobnih oboljenja. Koristi se u hroničnoj terapiji..
815,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Pomaže u sprečavanju pojave peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. Cystone je biljno – mineralni polikomponentni ajurvedski preparat koji se preko 65..
914,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Ađuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije jetre, koje pomaže funkciju jetrinih ćelija i štiti jetru od toksičnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv je na tržištu prisutan 52 godine i preko 800 različitih studija je objavljeno o njegovom delovanju...
977,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Pilex mast je polikomponentna biljno-mineralna mast namenjena intimnoj nezi hemoroida. Aktivni sastojci biljaka poboljšavaju cirkulaciju i elastičnost venskih krvnih sudova, sprečavajući njihovo pucanje i doprinose smirenju zapaljenja. Efikasno otklanja prateće pojave i posledice, kao &scaron..
680,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Pilex tablete su polikomponentni ajurvedski preparati, dobijeni kombinacijom lekovitih biljaka Indije. Olakšavaju tegobe kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida koji ne zahtevaju hiruršku intervenciju. Blagotvorno deluju na jačanje venskog zida, doprinose smanjenju krvare..
963,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Rumalaya gel je polikomponentni biljno-mineralni preparat koji olakšava oporavak nakon povreda, uganuća i pomaže kod bolne ukočenosti zglobova. Doprinosi smanjivanju zapaljenja različitog porekla, kao i ublažavanju bolova.Delovanje: Aktivni principi biljaka koje ulaze u sastav Rumalaya gela..
510,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Dijetetski suplement koji poseduje imunomodulatorne i protivzapaljenske osobine čime se potencira i jača nespecifični imuni odgovor organizma. Veoma je efikasan u suzbijanju simptoma polenske alergije.Delovanje: Septilin ima imunomodulatorna i antiinflamatorna svojstva, koja potenciraju nespecifič..
1.225,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Ađuvantno sredstvo u terapiji benigne hiperplazije prostate i oligospermije. Povećava nivo testosterona, spermatogenezu i utiče na seksualnu funkciju. Ubrzava spermatogenezu delujući na testise, semene vezikule, i funkcije epididimisa. Tako povećava količinu sperme i kvalitet. Preparat speman predst..
999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)