Apotekaonline
Korpa

UNIMED PHARMA - Dodaci ishrani

UNIMED PHARMA su specijalisti za lečenje i negu vašeg vida. Vid je najvažnije ljudsko čulo, putem njega primamo čak 80 % svih informacija. Stoga je neophodno zaštititi vid od pogoršavanja usled negativnih efekata spoljašnjeg i radnog okruženja, kao što je sunčeva svetlost, zračenje TV ekrana, monitora računara itd. Osim toga, starenjem se povećava rizik od oboljenja očiju, naročito starosno uslovljenoj degeneraciji makule i katarakte.

U poslednjih 20 godina razvijeni su veoma efikasni načini lečenja i sprečavanja svih značajnijih problema sa vidom.

Spojili smo to znanje sa našom stručnostću i profesionalizmom, i nudimo vam pouzdano i pristupačno rešenje za vaše probleme sa vidom. Nudimo vam zdraviji pogled na svet.

  • Kapi za oči –za lečenje širokog spektra bolesti očiju.
  • Medicinski uređaji – namenjeni za mikrohirurške operacije očiju.
  • Dodaci ishrani – namenjeni za svakodnevnu negu oka.

HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČI
HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:HYPROMELOZA-P - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: Aktivna supstanca: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora Pomoćne supstance: Dekspantenol, benzalkonijum-hlorid, natrijum-hlorid, natrijum-edetat, voda za injekcije.Indikacije:&nbs..
356,00 RSD
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČI
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash BLUE - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvor, bez konzervansaŠta je OCUflash blue i kada se upotrebljava: OCUflash blue je rastvor za oči bez konzervansa, sa dodatkom ekstrakta biljke Euphrasia officinalis (vido..
591,00 RSD
OCUflash RASTVOR ZA OČI
OCUflash RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: natrijum-hlorid 7 mg/1 ml. Pomoćne supstance: benzalkonijum-hlorid (0,004%), dinatrijum-edetat, kalijum-hlorid, magnezijum-hlorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura Euphrasiae officinalis..
527,00 RSD
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI(Natrijum-hijaluronat 1.2 mg/ml)Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaŠta je OCUhyl C i za šta se upotrebljava: OCUhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osetljive oči, imaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluron..
759,00 RSD
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČI
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:Potassium-u - Detaljno uputstvo proizvođača(Natrijum-hlorid 2mg/ml)Kapi za oči, rastvorŠta je POTASSIUM-U i kada se koristi: POTASSIUM-U se koristi, uz konsultaciju sa oftalmologom, kao sredstvo za ispiranje oka. Rastvor može da se ukapa u oko ili za pra..
552,00 RSD
PRO-VISIO FORTE TABLETE
PRO-VISIO FORTE TABLETEOpis proizvoda:Pro-Visio Forte tablete - Detaljno uputstvo proizvođača(10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta)Dijetetski proizvod, dodatak ishraniDodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih prin..
1.365,00 RSD
SENSIVIT KAPI
SENSIVIT KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaSastav: Karmeloza-natrijum 3 mg u 1 ml rastvora. Lista ekscipijenasa: Polisorbat 80, hidroksipropilbetadex, alfatokoferol-acetat, natrijum-hlorid, makrogolglicerol- hidroksistearat, vitamin A, boraks, nat..
447,00 RSD
UNITEARS KAPI
UNITEARS KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuj..
591,00 RSD
PRO-VISIO 60+30 TABLETA
PRO-VISIO TABLETE Opis proizvoda:Kompleksni dijetetski proizvod sa sadržajem luteina i zeaksantina, sa vitaminima i ekstraktom borovnice. Značajan je za redukovanje rizika kod uslovljenih promena u oku tokom života, naročito kod starosno uslovljene degeneracije makule (SUDM) oku koje je napre..
2.288,00 RSD
PRO-VISIO TABLETE 30 TABLETA
PRO-VISIO TABLETE 30 TABLETAOpis proizvoda:Kompleksni dijetetski proizvod sa sadržajem luteina i zeaksantina, sa vitaminima i ekstraktom borovnice. Značajan je za redukovanje rizika kod uslovljenih promena u oku tokom života, naročito kod starosno uslovljene degeneracije makule (SUDM) oku koje je ..
991,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)