Apotekaonline
Korpa

UNITEARS KAPI

UNITEARS KAPI
591.00 RSD
Kupovina: 1
Pregleda: 3562

Opis proizvoda

UNITEARS KAPI, 10ml

Opis proizvoda:

Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa 

Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuje oko. Hipromeloza stvara, na površini rožnjače i konjuktive, privremeni zaštitni film i tako čini spoljašnju površinu vlažnom i služi kao zamena u slučaju nedovoljnog stvaranja suza. Dovodi do brzog smirivanja u slučaju manjih iritacija oka neinfektivnog porekla. Otklanja osećaj “suvog oka”. Prisustvo dekspantenola (grupa B vitamina) doprinosi bržoj regeneraciji ćelija na površini rožnjače (epitelizacija). UNItears bez konzervansa idealan je za osobe koje koriste kontaktna sočiva i za osobe sa osetljivim očima.

UNItears bez konzervansa obezbeđuje dugotrajno olakšanje:

  u slučaju smanjene proizvodnje suza

  u slučaju sindroma suvog oka (keratoconjunctivitis sicca)

  u slučaju manjih erozija rožnjače, upadanja sitnih čestica u konjuktivalnu kesu posle operacija

  za ublaživanje tegoba kao što su peckanje, svrab, osećaj stranog tela, koje su posledica iritacije očiju vetrom, prašinom, dimom, zagađenom atmosferom, kontaktnim sočivima

  smanjivanje umora očiju ili sedenja ispred kompjutera

  kod povećanog zamora očiju ( pri produženom radu na računarima ) i kod teškoća tokom dana kod dugotrajnog čitanja, vožnje, gledanja televizije

  prilikom nošenja sočiva

  Kako se upotrebljava UNItears bez konzervansa: Preporučena doza je jedna kap u svako oko 2-3 puta dnevno (ukapati u konjunktivalnu kesu oka). Ipak, ukoliko je potrebno, po 1 kap se može ukapati svakog sata. UNItears bez konzervansa može da se upotrebljava i prilikom nošenja kontaktnih sočiva.

  Sastav: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora, dekspantenol; natrijum-hlorid; natrijum-edetat; voda za injekcije.

  Pakovanje: 10ml

  Write a review

  Please login or register to review

  Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

  Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

  Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

  Dodatne informacije

  Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

  Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

  Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


  Ograničenja isporuke robe

  Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


  Cena isporuke

  Za teritoriju Republike Srbije:

  Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

  Za internacionalnu dostavu:

  Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

  Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

  Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

  Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

  Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

  Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

  Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.