Meni
Korpa

Dijareja

Dijareja
Brend: FOREVER
FOREVER ACTIVE PROBIOTICOpis proizvoda:Mikrobi su živi mikroorganizmi koji žive u našem telu i igraju ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Dok su neki mikrobi loši, većina je korisna. Ove ,,dobre bakterije" se zovu ,,probiotik", što na grčkom ..
0,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
Medicobiotic je visokoefikasni probiotik. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje i nadutosti, osobama izloženim stresnom načinu..
369,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
R-BIANOpis proizvoda:Doprinosi ublažavanju simptoma nervoznih creva, nadutosti, gasova i grčeva u stomaku20 milijardi probiotskih kulturaLactobacillus plantarumActazin20 kapsula 1 kapsula dnevnoActazinPoboljšava varenje proteina Prebiotska funkcija Poboljšava ..
980,00 RSD
Brend: PHARMA S
DIARINO PRAŠAKOpis proizvoda: Diarino je novi proizvod za prevenciju i terapiju diareje. Preporučuje se kod proliva izazvanog antibioticima kod dece i odraslih, putničke diareje te akutnog infektivnog proliva. Sadrži kulturu živih liofiliziranih ćelija kvasca Saccharomyc..
540,00 RSD
Brend: PHARMA S
FLORIOTIC DAILY KAPSULEOpis proizvoda:FLORIOTIC Daily sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije.Delovanje: Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotsk..
259,00 RSD 359,00 RSD
GASTRO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za normalno funkcionisanje digestivnog sistema - kod gubitka apetita - za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica) - kod proble..
552,00 RSD 620,00 RSD
GASTROLACT KESICEOpis proizvoda:Gastrolact je dijetetski proizvod za eliminaciju  Heliko bakterije (med. Helicobacter Pylori – HP) iz želuca i dvanaestopalačnog creva, ali i za otklanjanje posledica upala želuca i creva izazvanih ovom bakterijom !Delovanje:Gastrolact elimini&scaro..
4.899,00 RSD
Brend: ESENSA
RehydrosalOpis proizvoda:Rehydrosal je namenjen za pripremu rastvora koji se koristi kod lake i srednje teške dehidracije organizma usled dijareje, opekotina i povraćanja. Preporučuje se u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih i u svim drugim stanjima..
1.410,00 RSD
Brend: PHARMA S
HELICOBALANS KAPSULEOpis proizvoda:Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.Delovanje: Za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori Kao pomoć u konvencional..
1.050,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE GASTROBALANSOpis proizvoda:Gastrobalans regeneriše crevnu floru i pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor i dispepsija.Korisne bakterije se normalno nalaze u tankom i debelom crevu. One održavaju kiselo-baznu ravnotežu potrebnu za nor..
593,00 RSD
LV-GASTROPROTECT KAPSULEOpis proizvoda:LV-GastroProtect je dijetetski proizvod koji obnavlja sluzokožu želuca i vraća u normalu funkcionalnost želuca, dvanaestopalačnog creva i ostalih delova probavnog sistema!Delovanje:– Obnavlja sluzokožu želuca i creva. – Ublažava simptome gas..
939,00 RSD
Brend: PHARMA S
PROBALANS BABI KAPIOpis proizvoda:Nepravilna ishrana, virusi, bakterije, uzimanje antibiotika te stres utiču na ravnotežu dobrih i loših bakterija u crevima. Narušena ravnoteža nadalje može dovesti do proliva, zatvora, nadutosti i grčeva, ali ima znatan uticaj i na imunitet i samu ..
1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 77 (7 strana)