Apotekaonline
Korpa

Dijareja

Brend: MEDICO DOMUS
MEDICOBIOTIC KAPSULE
Medicobiotic je visokoefikasni probiotik. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje i nadutosti, osobama izloženim stresnom načinu..
408,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS
R-BIAN
R-BIANOpis proizvoda:Doprinosi ublažavanju simptoma nervoznih creva, nadutosti, gasova i grčeva u stomaku20 milijardi probiotskih kulturaLactobacillus plantarumActazin20 kapsula 1 kapsula dnevnoActazinPoboljšava varenje proteina Prebiotska funkci..
1.000,00 RSD
GASTRO TIN BILJNE KAPI
GASTRO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za normalno funkcionisanje digestivnog sistema - kod gubitka apetita - za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica) -..
620,00 RSD
HARMONY REHYDROSAL
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: ESENSA
HARMONY REHYDROSAL
RehydrosalOpis proizvoda:Rehydrosal je namenjen za pripremu rastvora koji se koristi kod lake i srednje teške dehidracije organizma usled dijareje, opekotina i povraćanja. Preporučuje se u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih i u svim drugim stanjima..
1.198,50 RSD 1.410,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE GASTROBALANS
LIFE LINE GASTROBALANSOpis proizvoda:Gastrobalans regeneriše crevnu floru i pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor i dispepsija.Korisne bakterije se normalno nalaze u tankom i debelom crevu. One održavaju kiselo-baznu ravnotežu potrebnu za nor..
593,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS FLORIOTIC DAILY KAPSULE
PharmaS FLORIOTIC® Daily, probiotik za celu porodicu, sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno. Dejstvo:Probiotici u PharmaS Floriotic-u  Daily:    Deluju preventivno i terapijski kod bolesti  uzrokovanih poremećajem mikrobiote creva    Poma..
540,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS HELICOBALANS KAPSULE
Opis proizvoda:Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.Delovanje:Kao pomoć u konvencionalnoj terapiji eradikacije Helicobacter pyloriZa smanjenje količine Helicobacter pylori u GIT-u za vrem..
1.155,00 RSD
SMECTA GO
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: PHARMA SWISS
SMECTA GO
SMECTA GOOpis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da:• Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz V..
621,00 RSD 690,00 RSD
7NUTRITION SODIUM BUTYRATE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: 7NUTRITION
7NUTRITION SODIUM BUTYRATE
Sodium Butyrate je preparat koji je potreban svim osobama sa redovnom terapijom kao i osobama koje imaju problem sa gastrointerstinalnim traktom. On brzo i efikasno sprečava zapaljenje creva, smanjuje simptome iritabilnog kolona, reguliše čitavu crevnu floru i zaustavlja dijareju i sprečava zatvor. ..
1.684,70 RSD 1.982,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
AKTIVNI UGALJ - Preparat za stomačne tegobe
Sigurno ste se susreli sa problemima probave i osećali nelagodu koju oni mogu izazvati. Nadutost, gasovi i aerofagija (nesvesno gutanje vazduha tokom jela) mogu biti veoma neprijatni, ali uz MaxMedica Aktivni ugalj, ovi problemi postaju prošlost!Aktivni ugalj je idealno rešenje kada se suočite sa pr..
306,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULE
BEBYTOL D3+K1 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ..
599,00 RSD
BIOCOLON KAPI ZA NERVOZNA CREVA, IBS I NERVOZAN STOMAK SA RETKIM I ČESTIM STOLICAMA
BioColon biljne kapi za nervozna creva i nervozni stomak su prirodni preparat protiv kolitisa i nadutosti, ali i dodatak ishrani za ulcerozni kolitis i Kronovu bolest. Ukoliko dođe do bilo kakvih poremećaja u ovom procesu, javlja se sindrom nervoznih creva ili sindrom iritabilnog kolona, a simptomi ..
1.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 96 (8 strana)
Dijareja