Apotekaonline
Korpa

ORTHOMOL

Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL PAKET za proširenje porodicePaket sadrži:Orthomol® NatalOrthomol® Natal je dodatak ishrani za žene pre, za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima, kao na primer folnom kiselinom, jodom, gvožđem, magnezijumom i kalcijumom, te spec..
12.250,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol® AMD extra je dijetetski proizvod sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® AMD extra je namenjen za dijetetski tretman uznapredovale, za starost vezane, degeneracije makule. Pakovanje sadrži 120 kapsula = 120 dnevnih doza. Karakteristike mikronutrijenat..
5.255,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol® Arthro plus 30 dnevnih dozaje dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovimaUPOTREBA:Rastopiti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili..
7.728,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol®  CardioOrthomol Cardio je dodatak ishrani, namenjen za tretman kardiovaskularnih bolesti poput ateroskleroze/koronarne bolesti srca, srčane aritmije i srčane insuficijencije.Sastav:Vitamin C, vitamin E i fitonutrijenti, koji uključuju karotenoide i polifenole (e...
7.999,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol® Fertil plusje namenjen za dijetetski tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca.Da bi proces formiranja i sazevanja spermatozoida, koji traje nekoliko nedelja, bio potpomognut nutritivnom terapijom, treba da bude obezbeđeno kontinuirano snabdevanje mikronutrijentima. ..
6.499,00 RSD 6.830,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN GRANULAT Opis priozvoda:Orthomol  Immun je hrana za specijalne medicinske  namene. Ona sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem.   Namena:Orthomol Immun je namenjen za..
7.790,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN BOČICEOpis priozvoda:Orthomol® Immun bočica je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun je namenjen za dijetetski tretman nutritivno uslovljenih imunodeficijencija i slabljenja imunološkog sistema do kojih dolazi, na primer, posle he..
1.925,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN GRANULE 15 dozaOpis priozvoda:Orthomol® Immun je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračen..
3.524,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR C PLUS 14 dozaOpis priozvoda:Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajni..
2.234,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
ORTHOMOL JUNIOR OMEGA PLUS 30 dozaOpis priozvoda:Omega 3 masne kiseline su važne za dečji organizam koji se razvija, posebno jer ulaze u sastav ćelijskih membrana i važne su za prenos nervnih signala jer su uključene u oslobađanje i vezivanje neurotransmitera. Glavni izvor omega 3 masnih kiselin..
4.174,00 RSD
Brend: ORTHOMOL
Orthomol® Natal je dodatak ishrani za žene pre, za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima, kao na primer folnom kiselinom, jodom, gvožđem, magnezijumom i kalcijumom, te specijalnim omega-3 masnim kiselinima, posebno DHA, kao i probiotikom.Ishrana pre, ..
5.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)