Apotekaonline
Korpa

Dečiji program

Brend: PHARMALIFE
BRONCAMIL SIRUP
BRONCAMIL sirup - prirodna pomoć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je prirodni odbrambeni refleks za otklanjanje sekreta i stranih tela a jedan od najčešćih simptoma zbog kojih se deca javljaju na pregled kod lekara . Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i is..
995,00 RSD
PROBIOKID IMMUNO KESICE
SNIŽENA CENA -12 %
PROBIOKID IMMUNO KESICE
ProbioKid immuno® je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.Kom..
715,44 RSD 813,00 RSD
Brend: APIPHARMA
APIMED TUSIK SIRUP
APIMED TUSIK  SIRUPOpis proizvoda:Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i..
715,00 RSD
AVE VIT D3 KAPI
SNIŽENA CENA -25 %
AVE VIT D3 KAPI
AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
328,50 RSD 438,00 RSD
AVE VIT D3 KAPI 1+1 GRATIS
AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
0,00 RSD
Brend: INPHARM
INTUSIN PRAŠAK
INTUSIN PRAŠAKOpis proizvoda:Vaš prijatelj u borbi protiv kašlja. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povolj..
579,00 RSD
OPTIMUM D3 4000 IU 1 PLUS 1 GRATIS PLUS GRATIS IMMUNO GRAND ENERGY SHOT
Optimum d3 4000 iu 1 plus 1 gratis plus gratis immuno grand energy shot  je dodatak ishrani za osobe sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunim, kardiovaskularnim i malignim bolestima.Vitamin D je liposolubilni vitamin koji je neophodan za regulisanje metabolizma kalcijuma u organizmu. ..
2.250,00 RSD
OPTIMUM D3 4000 IU MEGA
SNIŽENA CENA -34 %
OPTIMUM D3 4000 IU MEGA
Optimum D3 4000 IU MEGA je dodatak ishrani za osobe sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunim, kardiovaskularnim i malignim bolestima.Vitamin D je liposolubilni vitamin koji je neophodan za regulisanje metabolizma kalcijuma u organizmu. Potreban je za resorpciju kalcijuma iz digestivnog trakta,..
740,00 RSD 1.125,00 RSD
SINOMARIN BABIES
Sinomarin® Babies,Opis proizvoda: MONODOSE, STERILE NASAL SOLUTION 18X5MLKLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVO100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODA18 BOČICA ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU X 5mlPre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, k..
595,00 RSD
SINOMARIN CHILDREN NOSE CARE
Sinomarin® Children Nose Care, 100mlOpis proizvoda: KLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVO100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODA BLAGI SPREJ U VIDU MAGLE  Pre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, koje se nalazi unutar pa..
950,00 RSD
SINOMARIN E.N.T.
Sinomarin® E.N.T.Opis proizvoda: 100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODADINAMIČNI “JET” SPREJ sa mlazom snažnog pritiskaKLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVOPre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, koje se nalazi unutar ..
1.083,00 RSD
SINOMARIN MINI SPRAY
Sinomarin® Mini SprayOpis proizvoda: KLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVO100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODASPREJ BOČICA SA PUMPICOMPre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, koje se nalazi unutar pakovanja.Sinomarin® ..
559,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 185 (16 strana)
Dečiji program