Apotekaonline
Korpa

LENA TOYS

Brend zvanično je osnovan 1981. godine. No mnogo pre toga, još šezdesetih, u okviru druge kompanije, SIMEKS, pravljene su preteče Leninih igračaka. Najpopularnija je bila igračka SEF i gotovo je 4 miliona malih sefova prodato širom sveta. Danas linija proizvoda sadrži raznovrsne kreativne plastične igračke i rukotvorine. Fokus je na plastičnim konstrukcijskim igračkama dužine od 10 do 75 cm, a u asortimanu brenda mogu se naći druge vrste igračaka – edukativne, dodaci za bicikle, magnetna slova… Popularne  igracke proizvodi češki brend, kom je prioritet proizvodnja od najkvalitetnijih materijala, u potpunosti bezbednih za decu. dizajneri sa puno mašte osmišljavaju igračke, birajući vedre boje, prijatne za dečije oko, te kombinujući puno raznovrsnih i interesantnih detalja. Sve igračke su izrazito dugotrajne. Ipak, najveću popularnost su dostigle igračke-vozila, nalik pravim velikim vozilima koja su u službi različitih vrsta zanima.


Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA MAXI BAGER 70CM
Lena igračka maxi bager izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike.LENA klasične igračke koje prikazuju različite vrste saobraćajnih vozila pogodne su za igru dece od najranijeg uzrasta.Poseduju odličan kvalitet materijala i izrade i obezbeđuju vrhunsku sigurnost dece prilikom igre.Igračke su pogod..
3.455,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA MAXI UTOVARIVAČ 64CM
Lena igračka maxi utovarivač pogodan je za igru dece od najranijeg uzrasta.LENA klasične igračke koje prikazuju različite vrste saobraćajnih vozila pogodne su za igru dece od najranijeg uzrasta.Poseduju odličan kvalitet materijala i izrade i obezbeđuju vrhunsku sigurnost dece prilikom igre.Igračke s..
3.455,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX BAGER
Lena igračka truxx bager je kvalitetna dečija igračka koja na zabavan način razvija motoričke sposobnosti deteta.Lena igračke poseduju odličan kvalitet materijala i izrade i obezbeđuju vrhunsku sigurnost dece prilikom igre.Igračke su pogodne za igru i na otvorenom i u zatvorenim prostorima.LENA bage..
1.799,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX KAMION KIPER
Lena igračka truxx kamion kiper sa figuricom pomaže u usavršavanju finih motoričkih sposobnosti vašeg deteta kroz aktivnu, praktičnu igru.LENA klasične igračke koje prikazuju različite vrste saobraćajnih vozila pogodne su za igru dece od najranijeg uzrasta. Poseduju odličan kvalitet materijala i izr..
1.799,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX KAMION SA MEŠALICOM
Lena igračka truxx kamion sa mešalicom je klasična igračka koja je pogodna za decu stariju od 2 godine.LENA Truxx kamion sa mešalicom za cement izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike.LENA klasične igračke koje prikazuju različite vrste saobraćajnih vozila pogodne su za igru dece od najranijeg u..
1.871,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX TRAKTOR
Lena igračka truxx traktor sa prednjom lopatom koja se ručno pomera i izrađen je od kvalitetne palstike.Truxx traktor izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike.LENA klasične igračke koje prikazuju različite vrste saobraćajnih vozila pogodne su za igru dece od najranijeg uzrasta. Poseduju odličan k..
1.871,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX UTOVARIVAČ
Lena igračka truxx utovarivač sa kabinom koja se otvara a u njoj se nalazi figura vozača. Na prednjoj strani ima lopatu koja se pomera gore-dole.Kabina se otvara a u njoj se nalazi figura vozača koji pomera noge, ruke i glavu.Truxx utovarivač izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike.LENA klasične..
1.871,00 RSD
Brend: LENA TOYS
LENA IGRAČKA TRUXX ĐUBRETARAC
Lena igračka truxx đubretarac napravljen je od visokokvalitetne, izdržljive plastike i opremljen je osovinama od pocinkovanog čelika i tvrdim gumama.Ovo je igračka koja će trajati godinama i garantuje dugotrajnu zabavu mališana. Proizveden je sa lepo oblikovanim ivicama, namenjen da njime rukuju mal..
1.871,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)