Meni
Korpa

SYSTANE BALANCE

SYSTANE BALANCE
SYSTANE BALANCE
1.444,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160746
7 prodaja
3058 pregleda

SYSTANE® BALANCE

Opis:

 

SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka, dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza.

SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka su sterilan proizvod koji sadrži propilen glikol, hidroksipropil guar, tečni parafin, dimiristoil fosfatidiglicerol, poliokksil 40 stearat, sorbitan tristearat, borna kiselina, sorbitol, natrijum-edetat, i konzervans POLYQUAD® (polikvaternijum-1) 0,001%.

 

Upotreba (Indikacije)

 

YSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka koriste se u terapiji suvog oka za privremeno olakšavanje od peckanja iritacije izazvanih suvoćom oka. Obezbeđuju dugotrajno olakšanje od simptoma suvog oka kao što su peckanje i iritacija.

 

Uputstvo:

 

SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka mogu se koristiti po potrebi tokom celog dana. Mogu se koristiti kao terapija suvog oka nastalog usled nošenja kontaktnih sočiva tako što se ukapaju pre stavljanja i nakon skidanja kontaktnih sočiva. Pre upotrebe dobro promućkati. Stavite kapi u oko i trepnite.

 

Pakovanje:

 

SYSTANE® BALANCE kapi za vlaženje oka koje su sterilisane kombinacijom vodene pare i filtracije, pakovane su u plastične bočice veličine od 3 ml do 10 ml.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.