Apotekaonline
Korpa

OPTIMED

Optimed d.o.o. je srpska firma sa dugogodišnjim iskustvom u oftalmologiji.
Optimed je prirodni nastavak naših poslovnih aktivnosti koje traje već 20 godina. Oni koji se vrlo dobro pamte povezuju se sa našom porukom sa Storz-om, davne 1994. godine od 1998. do 2013. kao zastupnik Bausch & Lomb-a.
Od samog početka smo videli da naša poslovna delatnost bude podređena medicina jer samo tako možemo da odredimo pravilo, suštinski napredak u lečenju hroničnih bolesti. Već na samom početku reči i obećanja smo stvorili u delu uvođenja na srpsko tržište prvog ikada očnog komplementa. Te davne 1998. godine otvorili smo novo objavljivanje u lečenju očnog obojenja koje se pokazalo kao pravi potez imajući u vidu da je danas, 20 godina kasnije, komplementarna kompozicija i neizbežni deo oftalmoloških terapija.
Nakon očitog vitamina, pristupio je procesu modernizacije srpskih oftalmologija uvođenja fako tehnike. Sa preko 50 obučenih lekara postigli smo najbolji mogući rezultat koji je značajno pridonio povezivanju operacija katarakta u Srbiji. Nebrojeni poslanici, permanentna edukacija, učenje domaćim i međunarodnim kongresima ... bili su naša redovna poslovna aktivnost.
Optimed je 2013. godine bio na prekretnicima a odluka je doneta da se prethodno objavi zatvori kako bi se novo otvorilo. Kao rezultat te odluke firma je dobila potpuno nove korporativne identitete i strategiju koja nam je omogućila da ostanemo relevantni u dinamičnom polju farmaceutske industrije.
Zahvaljujući našoj neraskidivoj vezi sa naukom, bili smo u mogućnosti da uvedemo potpuno nove, inovativne proizvode na srpsko tržište. Taj trend se nastavlja a i nastavlja se u budućnosti jer mi, kao pionir srpske oftalmologije, imamo dužnost i odgovornost da podstičemo razvoj domaćih nauka i istraživačkog rada.
Informacione tehnologije su postale sastavni deo naših svakodnevnih poslova terom da isto tako igramo važnu ako ne i presudnu ulogu u svetu medicine. Modernizam nije sinonim za odbacivanje tradicionalizma već jednostavno njegovo prilagođavanje savremenim tokovima.
Modernizacija srpskih oftalmologija se neprestano odvaja a nama je posebno zadržanstvo što od samog početka igra aktivnu ulogu u tom procesu. Ako se to prilično promenilo od 1994. godine, mi smo posebno predlagali vreme što su naši principi i ideali ostali nepromećeni.

Brend: OPTIMED
MACUPROTECT KAPSULE
MACUPROTECT KAPSULEOpis proizvoda:MACUPROTECT je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Žuta mrlja je središte najoštrijeg vida, a 3 pigmenta imaju ulogu zaštite žute mrlje od efekata plave svetlosti k..
1.699,00 RSD
Brend: OPTIMED
OPTINERVE KAPSULE
OPTINERVE KAPSULEOpis proizvoda:OptiNerve je dijetetski suplement sa neuroprotektivnim dejstvom namenjen osobama koje boluju od glaukoma. Ovaj preparat dizajniran je tako da pruži metaboličku potporu nervnom tkivu, zaštiti optički živac i spreči dalju progresiju bolesti. OptiNerve kao akt..
1.069,00 RSD
Brend: OPTIMED
RETISOL KAPSULE
RETISOL KAPSULEOpis proizvoda:Retisol je dijetetski dodatak namenjen osobama sa dijabetesom koje pate od retinalnih poremećaja. Ovaj preparat je dizajniran da pruži maksimalnu zaštitu vašem oku, ali i da spreči ili odloži početak dijabetičke retinopatije.Retinopatija dijabetesa ..
1.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)