Meni
Korpa

NATABIOL TABLETE

NATABIOL TABLETE
NATABIOL TABLETE
1.139,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20161555
3 prodaja
1324 pregleda

NATABIOL TABLETE

Opis proizvoda:

Natabiol® je optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja. Uz pravilno izbalansiranu ishranu tokom trudnoće, umerenu aktivnost i upotrebu Natabiol® tableta omogućava se pravilan rast i razvoj deteta i  sprečava  nastanak komplikacija u trudnoći.

Naučno razvijena multivitaminsko-multimineralna formulacija koja sadrži gvožđe i folnu kiselinu zajedno sa ostalim vitaminima i mineralima namenjena je povećanim potrebama organizma budućih majki za pravilan rast i razvoj deteta od začeća do prestanka dojenja. Potrebe za esencijalnim nutritijentima kao što su: gvožđe, folna kiselina, jod, vitamini C,E,D, K, kompleks vitamina B, fosfor, bakar, cink, selen i magnezijum, povećane su u periodu trudnoće. Pored pravilno balansirane ishrane, upotreba Natabiol ® -a u trudnoći sprečava nastanak deficijencije svih ključnih nutritijenata potrebnih za pravilan razvoj djeteta i optimizaciju ishoda trudnoće.

Natabiol® pomaže u prevenciji anemije prouzrokovane nedostatkom gvožđa koja može rezultirati malom telesnom masom novorođenčeta. Natabiol® sadrži jod koji pomaže razvoj mozga fetusa. Ekstrakt korena đumbira sprečava nastanak i ublažava mučnine i povraćanja  tokom trudnoće.

Aktivni sastojci –  1 tableta (1.375 g)

Način primene:

1 tableta dnevno uz glavni obrok . U slučaju jutarnje mučnine, preporučuje se uzimanje popodene ili uveče.

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.