Apotekaonline
Korpa

MED EQ

Med-Eq specijalizovan za razvoj i proizvodnju pionirskih dodataka medicinskoj prehrani Pratimo postojeće smernice i zahteve kvaliteta u našoj proizvodnji, koja se sprovodi u skladu sa pravilima i propisima primenjivim na Norvešku i EU.
Svi sastojci koje koristimo u našim proizvodima pažljivo su testirani na sadržaj zagađenja i aktivnih sastojaka. Gotovi proizvodi se podvrgavaju rigoroznim testovima kvaliteta. Svi proizvodi su dokumentovani objavljenim studijama, a njihove naučne platforme treba smatrati garancijom da će pružiti željeni rezultat. Blisko sarađujemo sa različitim istraživačkim okruženjima, dobavljačima sirovina i proizvođačima iz zemlje i inostranstva. To rezultira dobro dokumentovanim i prirodnim proizvodima visokog kvaliteta s obzirom na to šta je telu potrebno i koji pružaju dugoročne efekte koje vi kao potrošač očekujete. Naši proizvodi se plasiraju u Norveškoj kao i na međunarodnom nivou, a ako odlučite da kupite proizvod od Med-Eq-a, možete biti sigurni da je proizvod koji kupujete najkvalitetniji.

Brend: MED EQ
NATABIOL TABLETE
NATABIOL TABLETEOpis proizvoda:Natabiol® je optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja. Uz pravilno izbalansiranu ishranu tokom trudnoće, umerenu aktivnost i upotrebu Natabiol® tableta omogućava se pravilan rast i razvoj deteta i  sprečava  nastanak ..
1.139,00 RSD
Brend: MED EQ
HEMATOFEROL SR TABLETE
HEMATOFEROL SR TABLETEOpis proizvoda:Po kriterijumima SZO anemija se definiše kao koncentracija hemoglobina (Hb) ukrvi niža od 130 g/l ili hematokrit (Hct) niži od 39% kod odraslih muškaraca, odnosno Hb niži od 120 g/l ili Hct niži od 37% kod odraslih žena.Probavne tegobe, ..
999,00 RSD
Brend: MED EQ
OSTEOSYL D3 TABLETE
OSTEOSYL D3 TABLETEOpis proizvoda:Za potrebe ishrane kod osoba sa osteoporozom i drugim oboljenjima koja karakteriše nedostatak kalcijuma i vitamina D.Jedna tableta, 4 cilja:obnova koštane mase pojačavanje sinteze vitamina D3 povećanje mineralizacije kostiju zaštita..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)