Apotekaonline
Korpa

Poboljšanje apetita

Poboljšanje apetita
Za pravilan rast i razvoj dece izuzetno je važno pravilnom ishranom zadovoljiti njihove potrebe za svim hranjivim materijama. Vitamini i minerali su potrebni za jači imunitet, bolji apetit i sveukupno zdravlje organizma koji raste i razvija se. ABC PlusTM Junior su dečji multivitamini za žvakanje sa..
1.975,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
AMIGDALIN B17 MAX, 40 tabletaAmigdalin B17-Max je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima ra..
2.280,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Brzo poboljšava apetitetVaše dete slabo jede ?? Da li ste već isprobali sve taktike, kao što je ,,leti avionče.. ide čika policajac''?? Nakon bezuspešnog ubeđivanja roditelji čija deca imaju slab apetit najčešće pokušaju /takodje neuspešno d..
799,00 RSD
Brend: KRKA
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezultate. Uputstvo sač..
160,00 RSD
Brend: ANAFARM
B12 BIOVIT - lingvalete Metilkobalamin 1000 µg - Biološki aktivni oblik vitamina B12Preparat B12 BIOVIT sadrži vitamin B12 u aktivnom obliku koji se brzo apsorbuje u ustima i odmah koristi u organizmu. Upotreba lingvaleta B12 BIOVIT, kao dodatak ishrani, najkomforniji je način za efik..
519,00 RSD
Brend: RAZNO
B17 APRICARCOpsi proizvoda: Osnovna komponenta B17 APRICARC-a je mleveno sušeno jezgro kajsije koje sadrži aktivnu supstancu B17 (koji se naziva i laetril ili amigdalin), koju je 1950.godine otkrio hemičar iz SAD-a Ernest Krebs i koja danas zanima onkologe u celom svetu. ..
3.690,00 RSD
Brend: INPHARM
B17 PLUS KAPSULEOpsi proizvoda:Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije. Poseduje antikancerogena svojjstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozu).Delovanje: Prilikom unošenja vitamina B17, ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17 i izaziva..
1.799,00 RSD
BEVIPLEX N DRAŽEJE
TOP --4 %
Brend: GALENIKA
DEJSTVO: Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma zavitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno ..
285,00 RSD 273,00 RSD
Brend: GALENIKA
DEJSTVO: Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno..
273,00 RSD 285,00 RSD
Brend: RAZNO
CLARICELL JUNIOR KAPSULEOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa beta-glukanom i vitaminom D3 za imuni sistem vaše dece. Sa zaslađivačima.Sastojci:Wellmune1,3/1,6 beta-glukani iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae), holekalciferol, zaslađivači (ksilitol, sorbitol, eritritol, steviol, glikozidi), suncokretovo..
1.420,00 RSD
Brend: ANAFARM
FERO B12 - tablete za žvakanje Preparat FERO B12 doprinosi: stvaranju crvenih krvenih zrnaca i hemoglobinasmanjenju umora i iscrpljenostiodržavanju normalnog energetskog metabolizmanormalnoj funkciji imunog sistema.Gvožđe doprinosi i normalnom transportu kiseonika u telu.Vitamin B12 ..
475,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Hemohelp je vrhunski biljni eliksir dobijen od smeše 20 biljnih vrsta – od lista koprive, korena lincure, ploda kleke, lista borovnice, preko žalfije, podbela, rastavića, pa sve do cveta i lista ehinacee.   Ove biljke su ekstrahovane u crnom vinu, a prisustvo meda daje eliksir..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 41 (4 strana)