Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

LIFE LINE

LIFE LINE - Apoteka Online

Brend: LIFE LINE
LIFE LINE GASTROBALANS
LIFE LINE GASTROBALANSOpis proizvoda:Gastrobalans regeneriše crevnu floru i pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor i dispepsija.Korisne bakterije se normalno nalaze u tankom i debelom crevu. One održavaju kiselo-baznu ravnotežu potrebnu za nor..
593,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE IMUNOBALANS
LIFE LINE IMUNOBALANSOpis proizvoda:Imunobalans jača otpornost organizma na uobičajene infekcije, doprinosi smanjenju osećaja umora i slabosti. Imunobalans je novi proizvod sa kombinacijom korisnih bakterija i vitamina C. Zajedno u kombinaciji, pomažu jačanje imunog sistema organizma. Jačanjem i..
848,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE DIJABET STOP
LIFE LINE DIJABET STOPOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, vitaminima i mineralima koji povoljno deluje na jačanje organizma i regulaciju metabolizma šećera.Gymnema silvestre (srebrna svilenica) zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, gimnemičnoj kiselini i gurmarinu,..
555,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE FEROACTIV B12
LIFE LINE FEROACTIV B12Opis proizvoda:Vitamini i minerali u sastavu FeroActiva B12 doprinose boljoj iskoristljivosti gvožđa u organizmu i učestvuju u normalnom formiranju eritrocita.Tako, Vitamin C doprinosi povećanju apsorpcije gvožđa. Bakar doprinosi transportu gvožđa, dok Vitamin B2 pomaže ..
639,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE HERBAREKTAL
LIFE LINE HERBAREKTALOpis proizvoda:Herbarektal je biljni krem za tretman hemoroida sa dodatkom ribljeg ulja, kantariona, kestena, hamamelisa i etarskog ulja nane. Hemoroidi su varikoziteti ili otekle i upaljene vene u rektumu i anusu. Biljni ekstrakti očvršćavaju zidove krvnih sudova, st..
455,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE LINODERM KREMA PROTIV FLEKA
LIFE LINE LINODERM KREMA PROTIV FLEKAOpis proizvoda:Linoderm krema protiv fleka smanjuje proizvodnju melanina i pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože, zahvaljujući signalnim molekulima izolovanim iz prirodnog mleka. Uspešno posvetljuje pigmentisane promene na koži, kao &sc..
605,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE LINODERM MELEM
LIFE LINE LINODERM MELEMOpis proizvoda:za suvu kožu sklonu iritacijama sa uljem žutog noćurka Linoderm Melem  je namenjen za negu suve i osetljive kože lica i tela, za negu kože kod atopijskog dermatitisa, te za negu kožnih poremećaja kod beba i male dece. Sadrži ulje žutog noćurka, ..
659,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE LINODERM ŠAMPON
LIFE LINE LINODERM ŠAMPONOpis proizvoda:Follisan šampon sadrži bioaktivne sastojke koji deluju na sam folikul dlake, na kožu glave i na kosu direktno.Sprečava preuranjeno opadanje kose i stimuliše rast nove kose, zahvaljujući proteinima izolovanim iz mleka i inozitolu, koj..
960,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE LINODERM SAPUN
LIFE LINE LINODERM SAPUNOpis proizvoda:Linoderm Sapun je ručno rađen sapun sa kozjim mlekom i pažljivo odabranim  biljnim uljima. Preporučuje se za negu i čišćenje suve i osetljive kože, sklone iritacijama.Kozje mleko umiruje i hidrira kožu.Biljna ulja žutog noćurka ..
379,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE MAGNEZIJUM 375
LIFE LINE MAGNEZIJUM 375Opis proizvoda:Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj mišićnoj funkciji.  Neophodan je za održavanje integriteta ćelijske membrane, nervne provodljivosti, održavanje tonusa krvnih sudova i relaksaciju mišića.Magnezij..
476,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE NEUROACTIVE
LIFE LINE NEUROACTIVEOpis proizvoda:Ginko biloba se preporučuje kod oslabljene cirkulacije i pamćenja, kao i kod bolova u nogama usled problema sa arterijskom cirkulacijum.Omega- 3 masne kiseline, a posebno  dokozaheksaenska kiselina (DHA)- predstavljaju gradivnu jedinicu ćelijskih membra..
897,00 RSD
Brend: LIFE LINE
LIFE LINE NOBOL ACTIVE
LIFE LINE NOBOL ACTIVEOpis proizvoda:Glukozamin hidrohlorid hrani zglobnu hrskavicu i ubrzava njeno obanvljanje. Hrskavici vraća jsposobnost vezivanje vode i ona postaje elastičnija i izdržljivija.Hondroitin pomaže apsorpciju hranljivih materija u hrskavici i pravilno iskorišćenje gluko..
1.104,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)