Apotekaonline
Korpa

GALENIKA

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Nakon privatizacije u novembru 2017.  postala je deo NC Group, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.
75 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koje najčešće život znače. Naša kompanija posluje više od polovine jednog veka sa uspehom, a na zadovoljstvo potrošača naših proizvoda, poslovnih prijatelja sa kojima sarađujemo i koji nas s poverenjem i ponosom preporučuju u svakoj prilici i onih koji su svojim zalaganjem, ličnom kreativnošću i razumevanjem Galeniku učinili poznatom i van granica naše zemlje.
Vizija kompanije je vrlo jednostavna, želimo da unapredimo zdravlje i kvalitet života ljudi. Naša misija je da budemo lider u industriji na svim reprezentativnim tržištima, razvijajući najbolja rešenja, pružajući punu podršku našim partnerima, kreirajući zadovoljstvo, inspirišući druge.
Galenika u svom asortimanu ima preko 250 proizvoda, naši proizvodi su brendovi kojima se veruje.
Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom javnošću, Galenika je uspela da stvori mnoge brendove kao što su: Bevipleks, Oligovit, Bensedin, Prilazid, Paracetamol, Jekoderm, Pantenol, Longacef, Diklofen….
Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju naših ciljeva, orijentisani smo na stalno ulaganje u razvoj naših zaposlenih. Kadrovska struktura i raznovrsnost obrazovnih profila, stručnjaka različitih kompetencija, doprinosi uspehu poslovanja i predstavlja našu najveću vrednost.
Galenika danas ima jasno definisan tok razvoja i ostvarene impresivne rezultate koji se, osim u dobijenim nagradama, vide i u pokazateljima poslovanja.
U narednim godinama očekuje nas velika tržišna ekspanzija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama u strukturu i istraživanje, kao i širenju proizvodnih linija i asortimana. Nastavljamo tradiciju dugu 75 godina, sa jasnom vizijom da Galenika uvek bude na mestu koje joj pripada – na VRHU.

Brend: GALENIKA
TOCOPHEROL TABLETE
DEJSTVO: Vitamin E je najvažniji sastojak antioksidantnog sistema ljudskog organizma. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama, česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava na..
549,00 RSD
Brend: GALENIKA
OLIGOGAL Zn KAPSULE
Dejstvo: Cink ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je i za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na fun..
590,00 RSD
Brend: GALENIKA
GINGIVAL GEL
GINGIVAL GEL -gel za masažu desniSastav: 1 g gela sadrži:tečnog ekstrakta kamilice 90 mg, tinkture srčenjakae 90 mg, tinkture srčenjaka 30 mg , etarskog ulja pitome nane 6 mg. Ostali sastojci: karbomer 974 P , natrijum-edetat, propilenglikol, koncentrovani etanol, natrijum-benzoat, natrijum hi..
354,00 RSD
OLIGOGAL Se KAPSULE
SNIŽENA CENA -7 %
Brend: GALENIKA
OLIGOGAL Se KAPSULE
DEJSTVO: Prirodni dijetetski proizvod OLIGOGAL Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, s..
619,00 RSD 669,00 RSD
Brend: GALENIKA
VITUP D3
Vitup d3 dodatak ishrani namenjen je za normalan rast i razvoj kostiju dece od 8 dana života do navršenih godinu dana. Vitup d3 sadrži optimalnu dozu vitamina D3, vitamin D3 doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece i normalnoj funkciji imunog sistema kod dece.Sastav: Vitamin D..
515,00 RSD
Brend: GALENIKA
VITUP D3 PLUS DHA
Vitup d3 plus dha je dodatak ishrani namenjen za odojčad od 8. dana od rođenja i  za malu decu, za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece. Vitup d3 plus dha predstavlja dopunski izvor vitamina D3 i dokozaheksaenske kiseline DHA – omega 3 masne kiseline.Vitamin D3 doprinosi normaln..
907,00 RSD
Brend: GALENIKA
VITUP D3 PLUS K1 KAPSULE
Vitup d3 plus k1 kapsule je dodatak ishrani namenjen je deci od 8.dana života do navršena 3 meseca za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece.  Vitup d3 plus k1 kapsule sadrže kombinaciju vitamina D3 i K1 u optimalnoj dozi. Vitamin K1 je neophodan za normalnu koagulaciju krvi.Vitamin D3..
565,00 RSD
OLIGOVIT ZA TRUDNICE FILM TABLETE
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: GALENIKA
OLIGOVIT ZA TRUDNICE FILM TABLETE
DEJSTVO: Oligovit® za trudnice, film tablete je dijetetski proizvod namenjen trudnicama i ženama u periodu posle porođaja i tokom dojenja. U toku trudnoće, periodu posle porođaja i u vreme laktacije znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima, jer organizam trudnice mora da zadovolji ..
880,00 RSD 920,00 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX B FILM TABLETE
Upotrebom BEVIPLEX B film tableta mogu se podmiriti dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknaditi njihov nedostatak u ishrani. BEVIPLEX B film tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Njego..
320,00 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX B GRANULE
BEVIPLEX B granule su namenjene osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe, deci u fazi razvoja, osobama na redukcionoj dijeti, ili dijeti bogatoj ugljenim hidratima, rekonvalescentima, osobama izloženim intenzivnim fizičkim i mentalnim naporima - sportistima, rekreativcima, učenicima i st..
309,00 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N DRAŽEJE
DEJSTVO: Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma zavitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno..
285,00 RSD
BEVIPLEX N GRANULE
SNIŽENA CENA -37 %
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N GRANULE
Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povoljno deluju..
272,16 RSD 432,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 46 (4 strana)