Apotekaonline
Korpa

JAMIESON

Jamieson je proglašen za najpouzdaniju marku vitamina u Kanadi, i to sa dobrim razlogom: na brzo rastućem tržištu izdvojili smo se sa vodećom predanošću u industriji da potrošačima pružimo najčišća, najsigurnija i najefikasnija dostupna prirodna zdravstvena rešenja.
NAŠI PROIZVODI
Jamieson je ponosan što Kanađanima nudi razne prirodne zdravstvene proizvode za celu porodicu, uključujući:
- Vitamini i minerali
- dodaci zdravlju, uključujući omega-3
- Zdravstveni proizvodi za varenje i prirodna pomagala za spavanje
- Prenatalni vitamini i vitamini za rastuću decu
- Biljni ekstrakti i botanički rastvori
- Prirodni proizvodi za negu i negu kože
Naši proizvodi imaju svetsku reputaciju po čistoći i potenciji. Naša predanost u industriji kvalitetu, kroz naša 360 Pure obećanja, garantuje da su naši proizvodi najkvalitetnijeg dostupnog kvaliteta.
Nije tajna da Kanađani smatraju Jamieson najvećom kompanijom u industriji vitamina, minerala i dodataka. Jedan od glavnih razloga za tu pohvalu je naša marljiva usredsređenost na čiste, kvalitetne sastojke, zato našim kupcima i potrošačima dajemo 360 Pure Promise. Da bi dodatno ojačao ovu posvećenost kvalitetu i čistoći, Jamieson je sada dobio TRU-ID sertifikat!
TRU-ID je kanadski, nezavisni program sertifikacije DNK. Koristi najnoviju DNK tehnologiju za praćenje aktivnih sastojaka u biljnim i probiotičkim suplementima sve do njihovog specifičnog botaničkog porekla, čime se potvrđuje njihova autentičnost. Kao rani usvajač ovog vrhunskog programa sertifikacije, Jamieson pomaže u vođenju puta ka boljim industrijskim standardima.
Kao pionir u prirodnim zdravstvenim proizvodima, Jamieson vodi inovacije u proizvodima u Kanadi. Naša kompanija ima impresivnu listu „prvih“ i za formule i za sisteme isporuke:
Prvi vitamini mega-potencije
Porodica stabilnih, gastro-zaštićenih probiotika
Najmanja i najmoćnija kalcijum mini tableta
Prvi jednodnevni dodatak za negu zglobova u Kanadi, dokazano pruža olakšanje u roku od 7-10 dana. Jamieson je 2004. pomogao u osnivanju Direkcije za prirodne i bez recepta za zdravstvene proizvode (NNHPD). NNHPD je regulatorno telo za prirodne zdravstvene proizvode u Kanadi, a predstavnici iz Jamiesona nastavljaju blisku saradnju sa njima na razvoju politika koje će osigurati da kanadski prirodni zdravstveni proizvodi budu sigurni, efikasni i visokog kvaliteta.
U kompaniji Jamieson naša posvećenost poboljšanju zdravlja i dobrobiti Kanađana prirodno se proteže i na naše okruženje. Naše ekološke inicijative osiguravaju da:
Ispunite sve domaće i međunarodne propise o zaštiti životne sredine i, u meri u kojoj je to praktično, primenite inicijative koje premašuju vladine zahteve
Razmotrite uticaj novih proizvoda, ambalaže, tehnologija i operativnih postupaka na životnu sredinu
Podstaknite očuvanje interno i eksterno putem naših poslovnih partnera, dobavljača i odnosa sa kupcima
Iz naših kancelarija u Kanadi, Jamieson dotiče živote potrošača širom sveta. Naši proizvodi se distribuiraju u više od 45 zemalja, a mi smo posvećeni rastu i novim mogućnostima za distribuciju, sticanje i strateško savezništvo. Zaista multinacionalna, multinacionalna korporacija, Jamieson nudi bogatstvo međunarodnog znanja i regionalne ekspertize da bi služila svojim kupcima.

Brend: JAMIESON
JAMIESON BABY-D 400IU - Preparat za prevenciju rahitisa kod dece
Jamieson baby-d 400iu - preparat za prevenciju rahitisa kod dece preporučuje se za prevenciju rahitisa kod dece i osteopenije/osteoporoze kod odraslih.Baby-D kapi sadrže QualiTM-D, superiorni oblik vitamina D koji se proizvodi od najfinijeg lanolina vune ovaca iz Australije i Novog Zelanda, kako bi ..
1.585,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON CRANBERRY COMPLEX - Preparat za urinarne infekcije
Jamieson cranberry complex - preparat za urinarne infekcije je visoko koncentrovani kompleks ekstrakta brusnice sa D-manozom.Pomaže u prevenciji i lečenju urinarnih infekcija, naročito bakterijom Escherichia coli.Svaka kapsula sadrži 450mg čistog, svežeg ekstrakta brusnice i maksimalnu dozu od 50 mg..
2.189,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON DIGESTIVE ENZYMES - Preparat za nadutost i bolje varenje
Jamieson digestive enzymes - preparat za nadutost i bolje varenje je kombinacija enzima biljnog porekla namenjena kao podrška zdravom varenju proteina, masti, ugljenih hidrata, vlakana, celuloze i mlečnih proizvoda.Jedinstvena formula koja sadrži alfa-amilazu, bromelain, celulazu, laktazu, lipazu i ..
2.023,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON ENERGY SPRAY - Preparat za umor i iscrpljenost
Jamieson energy spray - preparat za umor i iscrpljenost u sekundi oslobađa 500 mcg vitamina B12, resorbuje se već u ustima i ima brzo dejstvo.Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa maline. Otklanja simptome umora i iscrpljenosti i vraća energiju, poboljšava raspoloženje i otklanja simptome depresije. Sa..
2.147,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON FOLIC ACID - Preparat za emocionalno zdravlje i razvoj ploda kod trudnica
Jamieson folic acid - preparat za emocionalno zdravlje i razvoj ploda kod trudnica folna kiselina ili vitamin B9, je neophodna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje i razvoj ploda kod trudnica.Suplementacija sa 400 mcg folne kiseline mesec dana pre i tri meseca posle z..
1.384,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON LUTEIN 10MG - Preparat za poboljšanje zdravlja očiju
Jamieson lutein - preparat za poboljšanje zdravlja očiju lutein čuva i poboljšava zdravlje očiju.To je žuto obojeni liposolubilni pigment iz grupe ksantofilnih karotenoida. U prirodi se nalazi u biljkama, algama i nekim mikroorganizmima, kao slobodan ili u obliku estara. Lutein se preporučuje zbog sv..
1.645,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON OMEGA 3-6-9 - Preparat za bolju funkciju mozga i jačanje imuniteta
Jamieson omega 3-6-9 - preparat za bolju funkciju mozga i jačanje imuniteta omega 3-6-9 sadrži kompleks omega-3, omega-6 i omega 9-masnih kiselina koje se dobijaju iz svežih, čistih, hladno ceđenih ulja semena lana i boraga, i ribljeg ulja.Dokazan efekat na kardiovaskularni sistem, bolove i oti..
2.194,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON PROBIOTIC BABY KAPI - Preparat za bebe sprečava nastanak dijareje
Jamieson probiotic baby kapi - preparat za bebe koji sprečava nastanak dijareje su kapi za bebe sadrže jedinstveni BB-12® - najispitivaniji soj Bifidobacterium sa preko 180 objavljenih kliničkih studija.Dokazano podržava razvoj zdrave crevne flore, poboljšava funkcionisanje creva i sprečava nastanak..
2.167,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON RESVERATROL - Preparat za prevenciju kardiovaskularnih bolesti
Jamieson resveratrol - preparat za prevenciju kardiovaskularnih bolesti preporučuje se za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, kancera, i balansiranje nivoa polnih hormona.Jamieson resveratrol sadrži kombinaciju dve ekskluzivne komponente: Leucoselect™ Phytosome® (proantocijanidini iz semena grožđa..
2.982,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON SELENIUM 100 MCG - Preparat za povišen nivo stresa
Jamieson selenium - preparat za povišen nivo stresa preporučuje se kod povišenog nivoa stresa, pušenja, preranog starenja a dokazana je i uloga u prevenciji kancera.Savetuje se kod hipotireoidizma, protiv steriliteta  i za sprečavanje čitavog niza autoimunskih bolesti (lupus, psorijaza, artriti..
881,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON SELENIUM 50 MCG - Preparat za povišen nivo stresa
Jamieson selenium - preparat za povišen nivo stresa preporučuje se kod povišenog nivoa stresa, pušenja, preranog starenja a dokazana je i uloga u prevenciji kancera.Savetuje se kod hipotireoidizma, protiv steriliteta  i za sprečavanje čitavog niza autoimunskih bolesti (lupus, psorijaza, artriti..
770,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON VITAMIN C TIMED RELEASE 100MG - Preparat za odbranu organizma od prehlade
Jamieson vitamin C timed release - preparat za odbranu organizma od prehlade omogućava produženo, kontinuirano oslobađanje vitamina C tokom celog dana.Specijalnim postupkom mikrokapsuliranja postiže se maksimalna iskoristljivost vitamina C i celodnevna zaštita. Preporučuje se za pravilno funkcionisa..
2.089,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)