Apotekaonline
Korpa

WULING KAPSULE

WULING KAPSULE
566.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-3039
Pregleda: 2025

Opis proizvoda

Najnovija medicinska istraživanja su dokazala izuzetnu efikasnost Wuling kapsula, koje sadrže sprašenu vrlo retku i veoma cenjenu pečurku u svetu medicine Xylaria nigripes, kod problema sa spavanjem.

Wuling pečurka sadrži 16 od 18 poznatih esencijalnih aminokiselina, Liposulubilne vitamine (D2, K1, E i β – karoten), zatim što je naročito značajno, hidrosolubilne vitamine (B1, B2 i B6).

Zahvaljujući efikasnosti i bezbednosti Wuling pečurka je dobila jednu od najprestižnijih ocena kvaliteta FDA sertifikat.

Mehanizam dejstva Wuling kapsula je objašnjen pozitivnim dejstvom na povećanu produkciju melatonina, hormona koji reguliše stanje budnosti i sna. Brojnim studijama je dokazano da osobe koje pate od nesanice imaju smanjen nivo melatonina. Istraživanja pokazuju da samo nakon 7 dana korišćenja Wuling kapsula, nivo melatonina se povećava 3 puta. Naročito je značajno da aktivne komponente Wuling kapsula u organizmu dovode do produkcije prirodnog melatonina, za razliku od nekih preparata putem kojih se u organizam unosi veštački melatonin.

Preparat je uspešno prošao sve 4 faze kliničkog ispitivanja. Prve 3 faze su sprovedene u preko 50 bolnica na uzorku od 2732 pacijenta koji pate od nesanice. Rezultati su pokazali signifikantno poboljšanje kod 91,1% pacijenta. Zabeleženo je da nijedan drugi prirodni preparat nije imao takav procenat uspešnosti u istoriji kliničkih ispitivanja. Finalna 4 faza kliničkih ispitivanja je sprovedena u preko 1000 bolnica gde je samo potvrdjeno dejstvo preparata. Ono što je takođe primećeno u toku ovih ispitivanja, da su svi pacijenti prijavljivali dobro raspoloženje i izuzetno lako jutarnje budjenje. Ustajali su odmorni!

Ove četiri faze kliničkih ispitivanja su takođe dokazale da Wuling kapsule ne izazivaju zavisnost, potpuno su netoksične, a propratni efekti su jačanje imuniteta, poboljšanje memorije, cirkulacije, antistresno dejstvo, očuvanje funkcija centralnog nervnog sistema i sprečavanje starenja moždanih ćelija.

NAČIN UPOTREBE:
-  Nesanica: 1 do 2 kapsule pred spavanje (po potrebi i vise)
-  Depresija i uznemirenost: 2 x 2 kapsule dnevno
-  Maksimalna dnevna doza 3 x 3 kapsule dnevno

OSTALE INFORMACIJE:
-  Toksičnost: Ispitivanja su dokazala da je potpuno ne toksican.
-  Zavisnost: Ne izaziva zavisnost.

NEŽELJENI EFEKTI:
Do sada nisu zabeleženi i koliko je poznato neželjeni efekti ne postoje.

PAKOVANJE: 18x330mg kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.