Meni
Korpa

WULING KAPSULE

WULING KAPSULE
WULING KAPSULE
566,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: BR-3039
56 prodaja
21601 pregleda

Najnovija medicinska istraživanja su dokazala izuzetnu efikasnost Wuling kapsula, koje sadrže sprašenu vrlo retku i veoma cenjenu pečurku u svetu medicine Xylaria nigripes, kod problema sa spavanjem.

Wuling pečurka sadrži 16 od 18 poznatih esencijalnih aminokiselina, Liposulubilne vitamine (D2, K1, E i β – karoten), zatim što je naročito značajno, hidrosolubilne vitamine (B1, B2 i B6).

Zahvaljujući efikasnosti i bezbednosti Wuling pečurka je dobila jednu od najprestižnijih ocena kvaliteta FDA sertifikat.

Mehanizam dejstva Wuling kapsula je objašnjen pozitivnim dejstvom na povećanu produkciju melatonina, hormona koji reguliše stanje budnosti i sna. Brojnim studijama je dokazano da osobe koje pate od nesanice imaju smanjen nivo melatonina. Istraživanja pokazuju da samo nakon 7 dana korišćenja Wuling kapsula, nivo melatonina se povećava 3 puta. Naročito je značajno da aktivne komponente Wuling kapsula u organizmu dovode do produkcije prirodnog melatonina, za razliku od nekih preparata putem kojih se u organizam unosi veštački melatonin.

Preparat je uspešno prošao sve 4 faze kliničkog ispitivanja. Prve 3 faze su sprovedene u preko 50 bolnica na uzorku od 2732 pacijenta koji pate od nesanice. Rezultati su pokazali signifikantno poboljšanje kod 91,1% pacijenta. Zabeleženo je da nijedan drugi prirodni preparat nije imao takav procenat uspešnosti u istoriji kliničkih ispitivanja. Finalna 4 faza kliničkih ispitivanja je sprovedena u preko 1000 bolnica gde je samo potvrdjeno dejstvo preparata. Ono što je takođe primećeno u toku ovih ispitivanja, da su svi pacijenti prijavljivali dobro raspoloženje i izuzetno lako jutarnje budjenje. Ustajali su odmorni!

Ove četiri faze kliničkih ispitivanja su takođe dokazale da Wuling kapsule ne izazivaju zavisnost, potpuno su netoksične, a propratni efekti su jačanje imuniteta, poboljšanje memorije, cirkulacije, antistresno dejstvo, očuvanje funkcija centralnog nervnog sistema i sprečavanje starenja moždanih ćelija.

NAČIN UPOTREBE:
-  Nesanica: 1 do 2 kapsule pred spavanje (po potrebi i vise)
-  Depresija i uznemirenost: 2 x 2 kapsule dnevno
-  Maksimalna dnevna doza 3 x 3 kapsule dnevno

OSTALE INFORMACIJE:
-  Toksičnost: Ispitivanja su dokazala da je potpuno ne toksican.
-  Zavisnost: Ne izaziva zavisnost.

NEŽELJENI EFEKTI:
Do sada nisu zabeleženi i koliko je poznato neželjeni efekti ne postoje.

PAKOVANJE: 18x330mg kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.