Apotekaonline
Korpa

Depresija

5- HTP PLUS SAME STRESS & MOOD
5- htp plus same stress & mood je dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice, koji doprinosi mentalnoj ravnoteži. Za opušten i srećan dan, povećavaju nivo hormona sreće i seratonina.5-HTP (5-hydroxytryptophan) je amino kiselina koja učest..
1.342,00 RSD
5- HTP PLUS SAME STRESS & MOOD DUO PACK
5- htp plus same stress & mood duo pack je dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice, koji doprinosi mentalnoj ravnoteži za opušten i srećan dan, povećavajući nivo hormona sreće, seratonina.5-HTP (5-hydroxytryptophan) je amino kiselina k..
2.684,00 RSD
7NUTRITION MAGNESIUM CITRATE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: 7NUTRITION
7NUTRITION MAGNESIUM CITRATE
Magnesium citrate je organsko jedinjenje i ima  bolju apsorpciju nego neorganski oblici magnezijuma. Bolja apsorpcija i otpornost na kiselu sredinu digestivnog sistema su dve najvažnije prednosti citratnog oblika magnezijuma, koje dovode do velike efikasnosti magezijuma u održavanju normalne fu..
1.468,80 RSD 1.728,00 RSD
7NUTRITION MAGNESIUM TAURATE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: 7NUTRITION
7NUTRITION MAGNESIUM TAURATE
Magnezijum taurat je novi oblik magnezijuma na tržištu koji ima odličnu apsorpciju i vrlo brzo ispoljava sve pozitivne efekte.  Magnezijum taurat je jedini oblik  koji ne dovodi do gastrointestinalnih smetnji i nema laksativni efekat. Magnezijum taurat najbolje deluje na kardiovaskularni s..
1.796,05 RSD 2.113,00 RSD
ADRIEN GAGNON MULTI ADULTS TABLETE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON MULTI ADULTS TABLETE
Adrien Gagnon Multi Adults tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina i minerala.Delovanje:Adrien Gagnon Multi Adults je posebna formula vitamina, minerala i drugih nutrijenata, namenjena odraslim osobama koje su izložene svakodnevnom stresu i lošim navikama u ishrani, koje mogu umanjiti sposobnost..
1.935,36 RSD 2.304,00 RSD
Brend: NOBEL FARMA
ALORA ZA UBLAŽAVANJE NERVNE NAPETOSTI
ALORA ZA UBLAŽAVANJE NERVNE NAPETOSTIOpis proizvoda:ALORAALORA® film tabletedodatak ishraniZa ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice.Ekstrakt cveta pasiflore doprinosi ublažavanju nervne napetosti, uznemirenosti i uspavljivanju kod nesanice.  ..
699,00 RSD
BILOMAG FORTE
BILOMAG FORTEOpis proizvoda:Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju, koji se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda jer u sebi sadrži čak 4 aktivna sastojka: Lecitin, Magnezijum, Vitamin B6 i Ginko Biloba.1 Kapsula sadrži:• Ginkgo Biloba 90 mg• Lecitin 100 mg• Magnezijum ..
1.299,00 RSD
BIOMIND KAPI ZA BOLJU KONCENTRACIJU I MEMORIJU, PROTIV DEPRESIJE I ANKSIOZNOSTI
BioMind biljne kapi su revolucionarni prirodni antidepresiv koji pomaže u smirivanju depresije i anksioznosti, tradicionalna biljna tinktura za psihička stanja, te za bolju koncentraciju pri učenju i radu. Najveća prednost BioMind biljnih kapi je to što ne stvaraju zavisnost kao većina lekova – anti..
1.400,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA GINKO XC TABLETE
CALIVITA GINKO XC TABLETEOpis proizvoda: Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije o..
4.286,40 RSD
DR WERNER URIMIL NEURO
DR WERNER URIMIL NEUROOpis proizvoda: Podržava funkciju normalnog perifernog nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola, obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije.– Dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema – Doprinosi smanje..
1.500,00 RSD
FLORAVITEX KAPI
FLORAVITEX KAPIOpis proizvoda:Organske biljne kapi Floravitex  predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta ploda konopljike (Vitex agnus castus), sa organskim voćnim destilatom.Kliničkim ispitivanjima, je dokazano da biljni sastojci ploda konopljike u&nbs..
1.170,00 RSD
GINKGOMAX KAPSULE A60
GinkgoMax služi za normalnu cirkulaciju i dobro pamćenje!Delovanje:GinkgoMax je jedinstven i efikasan jer sadrži:Ginkgo i vitamin C - njihovo sinergijsko delovanje doprinosi većoj efikasnosti u odnosu na svaki sastojak posebno.80 mg standardiziranog ekstrakta lista ginkga - visoka doza u svakoj kaps..
1.080,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 68 (6 strana)
Depresija