Apotekaonline
Korpa

POTENCIJAL FORTE TABLETE

POTENCIJAL FORTE TABLETE
4,490.00 RSD
Kupovina: 6
Pregleda: 4674

Opis proizvoda

Potencijal Forte:

 •     Siguran po zdravlje
 •     Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr Popovićem
 •     Brzo i jako deluje
 •     Pojačava seksualnu želju
 •     Olakšava nastanak erekcije
 •     Pojačava čvrstinu penisa
 •     Produžava trajanje seksualnog odnosa
 •     Poboljšava opšte psihofizičko stanje i imunitet

Potencijal forte predstavlja novu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i maksimalnu potenciju! Posle 15 godina od nastanka koncepije Potencijala, i cele decenije prikupljanja informacija o uspešnom delovanju Potencijala i njegove potpune sigurnosti po zdravlje, naš stručni tim došao je do nove, pojačane formule - Potencijal forte!

Potencijal forte ima jako izraženo trenutno dejstvo i zato se uzima isključivo 30 minuta pre seksualnog odnosa!
Potencijal forte budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa. Efekti Potencijala forte su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju ali traju i do 12 sati.

Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje i mogu ga uzimati sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Dr Popović je u svojoj praksi primenjivao Potencijal forte i kod muškaraca sa povišenim krvnim pritiskom, anginom pektoris pa čak i posle preležanog infarkta srca u fazi kada kardiolog odobri seksualne odnose. U svim tim situacijama Potencijal forte se pokazao kao potpuno siguran po zdravlje korisnika.

Potencijal forte odlično deluje kada se uzima sam – brzo i snažno. Dužina trajanja njegovog dejstva je do 12 sati.
Mnogi muškarci pored trenutnog delovanja žele i trajno poboljšanje potencije. “Kombinovana primena Potencijala i Potencijal forte daje osim trenutnog efekta i dugotrajna poboljšanja potencije.

Konkretna iskustva su pokazala da je najefikasnije redovno uzimanje Potencijala - ujutru i uveče po jedna tableta, i dodatno Potencijala forte jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovakvim načinom kombinovanog korišćenja Potencijala i Potencijala forte postižu se i trenutno pojačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, ali i dugotrajna poboljšanja kompletne seksualne funkcije.” – objašnjava Dr Popović odgovarajući na pitanje koji je najbolji način primene Potencijala i Potencijala forte.

Pakovanje: 10 tableta

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.