Apotekaonline
Korpa

INNVENTA LONGUPINN

INNVENTA LONGUPINN
INNVENTA LONGUPINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA LONGUPINN
INNVENTA LONGUPINN
INNVENTA LONGUPINN
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.

Topikalni sprej za efikasnu kontrolu prevremene ejakulacije

Longupinn® predstavlja sprej za odlaganje prevremene ejakulacije i produženje seksulanog odnosa. Longupinn® sprej je namenjen produženju seksualnog odnosa i odlaganju ejakulacije, kod osoba koje imaju kratak seksualni odnos i brzo postignu seksualni vrhunac.Longupinn® sprej predstavlja efikasno rešenje za odlaganje ejakulacije uz povećanje užitka tokom seksualnog odnosa za oba partnera. Longupinn® predstavlja efikasno rešenje za prevremeno dostizanje seksulanog vrhunca i produžetak seksulanog odnosa.

Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
2.898,00 RSD
3.220,00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: INNVENTA PHARM
  • Šifra proizvoda: 20166615a

Opis proizvoda

Topikalni sprej za efikasnu kontrolu prevremene ejakulacije

Longupinn® sprej sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene® i ulja karanfilića koja muškim spoljašnjim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije. Formulacija u spreju Longupinn® je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organa u dobrom stanju.

Aktivni sastojci spreja Longupinn®: Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene® (Zanthoxylum Bungeanum), ulje karanfilića (Eugenia caryophyllus), Lubrajel®, sok lista aloje (Aloe Barbadensis).

Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene predstavlja patentom zaštićeni prirodni desenzitizator, koji smanjuje prenos impulsa stimulacije tokom seksualnog odnosa, čime se odlaže refleks ejakulacije.

Ulje karanfilića predstavlja prirodni lokalni anestetik koji se sastoji od eugenola u koncentraciji od minimum 80% i β-karofilen 8-18%.

Lubrajel® predstavlja patentom zaštićen hidrosolubilni prozirni gel sa izuzetnim emolijentnim svojstvima koji povećava užitak tokom seksualnog odnosa i služi kao lubrikant.

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda Longupinn®?

ü Pacijentima koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom (primarnom ili sekundarnom)

ü Kao dopunska terapija kod pacijenata sa prevremenom ejakulacijom koji su već na terapiji lekovima

ü Osobama koje imaju potrebu da odlože refleks ejakulacije u svrhu produženja zadovoljstva

Prevremena ejakulacija

Prevremena ejakulacija predstavlja izbacivanje semene tečnosti iz muškog polnog organa uz minimalnu stimulaciju, nastala prevremeno, pre ili odmah nakon vaginalne penetracije, što izaziva zabrinutost i stres, nad čim pacijent nema kontrolu.

Lečenje prevremene ejakulacije podrazumeva terapiju lekovima sistemskog ili lokalnog karaktera. Uvek treba imati u vidu moguće neželjene efekte primene sistemske terapije. Primena lokalne terapije u vidu spreja, dovodi do smanjenja osetljivosti muškog polnog organa, odlaže refleks ejakulacije i efikasno produžava seksualni odnos na bezbedan način.

Longupinn® predstavlja efikasno rešenje za prevremeno dostizanje seksulanog vrhunca i produžetak seksulanog odnosa.

Zašto Longupinn®?

ü Jedinstveno prirodno rešenje za odlaganje refleksa ejakulacije

ü Brz terapijski efekat, već od prve doze

ü Produžava zadovoljstvo poboljšavajući kvalitet života oba partnera

ü Lokalna primena omogućava izostanak sistemskih neželjenih efekata

ü Bezbedan za dugotrajnu upotrebu

Kako se koristi Longupinn®:

PRE UPOTREBE PROMUĆKATI! Aplikovati jednu do dve doze u oblasti penisa i nežno umasirati, 10 minuta pre seksualnog odnosa.

Napomena: Sprej za odlaganje prevremene ejakulacije Longupinn® nije neophodno ispirati nakon seksualnog odnosa i mogu ga koristiti osobe mlađe od 18 godina. Longupinn® se može koristiti zajedno sa kondomom i drugim sredstvima kontracepcije, po potrebi, a može se primenjivati i svakodnevno u dužem vremenskom periodu.

Pakovanje: Sprej 50 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).