Apotekaonline
Korpa

SATIBO KAPSULE

SATIBO KAPSULE

963,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2863
Pregleda: 4762

Opis proizvoda

Proizvod SATIBO™ kapsule po svom sastavu odgovara proizvodu namenjenom reproduktivnom zdravlju muskaraca.
Kapsule su biljnog sastava, a svaka kapsula sadrži:

-  Dioscorea spinosita (Chinese Yam rhizome) 75 mg
-  Lycium babrbarum (Wolfberry fruit) 75 mg
-  Glycyrrhiza radix (Liqourice root & rhizome) 45 mg
-  Semen Coix Lacryruma (Jobs tears seeds) 45 mg
-  Euryale Ferox Semen (Gorgon Fruits) 30 mg
-  Bulbus Linlium (Lilli bulbs) 30 mg

Discorea Rhizoma, Discorea oposita (Chinese Yam rhizome) sadrži steroidne saponozide kao aktivni princip. Rizom se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za poboljšanje funkcije slezine, pluća, bubrega i za kontrolisanje spermatopeje. Dnevna terapijska doza je 10-30g sprašenog rizoma. Dnevna doza u ovom proizvodu je 75-150mg.
 
Ekstrat ploda liči (Lycii fructus, Lycium barbarum) sadrži polisaharide, flavonoide, karotenoide. Koristi se u kineskoj medicini za lecenje neplodnosti. Neke studije urađene u Kini ukazuju da su za dejstvo odgovorni polisaharidi. Dnevna terapijska doza je 6-12g. Dnevna doza slatkog korena u ovom proizvodu je 45-90mg.
 
Slatki koren (Glycyrrhizae radix, Glycyrrhiza glabra) sadrži smešu saponozida, od kojih je najzastupljeniji glicirizin. Slatki koren se u obliku praška, slatkog šećera ili doziranih preparata koristi kao korigens ukusa, ekspetorans, blago laksantno sredstvo I kao antiinflamantorno sredstvo. Dnevna terapijska doza je 2-10g korena. Dnevna doza slatkog korena u ovom proizvodu je 45-90mg.
 
Coicis semen, Coix Lacrima se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini kod bolesti slezine, jetre, oboljenja zglobova. Dnevna doza je 10-30g pečenog semena. Dnevna doza semena u ovom proizvodu je 45-90mg.
 
Semen Euryrale, Euryale ferox se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini za poboljšanje funkcije slezine, bubrega, kod spermatopeje, učestalog mokrenja. Dnevna terapijska doza je 10-15g semena. Dnevna doza u ovom proizvodu je 30-60mg.
 
Lilii bulbus, Lilium se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini kod nesanice, smanjene koncentracije, a u novije vreme i kod učestalog mokrenja. Dnevna terapijska doza je 10-30g lukovice. Dnevna doza u ovom proizvodu je 30-60mg.
 
Upotreba SATIBO-a:
SATIBO™ se može koristiti usled stanja psihičke, fizičke i mentalne slabosti, za poboljšanje opšteg stanja organizma i za poboljšanje seksualnih sposobnosti.
 
Ko može koristiti SATIBO™?
SATIBO™ je pogodan za sve, počevši od osoba koje jednostavno žele da poboljšaju svoje seksualne moći, do onih koji imaju problema sa potencijom.
 
Doziranje i nain primene:
1-2 kapsule uzeti u toku dana za poboljšanje opšteg stanja organizma ILI
1-2 kapsule uzeti 1 sat pre seksualnog odnosa za poboljšanje seksualnih moći.
 
Kapsulu popiti sa malom količinom vode.
 
Ukupan broj kapsula uzetih u toku jedne nedelje ne bi trebalo da prelazi 8.
 
Terapijska primena:
-  Slaba impotencija:
Ako je erekcija moguća, obično je slaba. Moguća prerana ejakulacija. 1 kapsula pre seksualne
aktivnosti. Erekcija dolazi brzo, odnos traje duže.
-  Normalno:
Nezadovoljni seksualnim životom, kratkotrajna erekcija ili zadovoljni, ali u potrazi za intenzivnijim osećajem uzbuđenja.
1-2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Trajanje erekcije se produžava 2-4 puta, 
poboljsava seksualni život.
-  Srednja impotencija:
Erekcija moguća posle dužeg vremena, česta pojava prerane ejakulacije. 1-2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Erekcija se postiže u ktratkom roku. Odnos se produžava.
-  Teška impotencija:
Erekcija se postiže jako teško i kratko traje. 2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Želja za seksom se pojačava, vreme trajanja erekcije je dosta produženo. Zadovoljavajući seksualni život je ostvariv.
 
Kontraindikacije i sporedni efekti:
Nisu zabeležene nikakve kontraindikacije prilikom korišćenja SATIBO™ kapsula u preporučenim dozama.
 
Pakovanje: 2 kapsule

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.