Apotekaonline
Korpa

STOJANOVIĆ PHARM

Stojanović Pharm se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata i kozmetičkih preparata. Firma je osnovana 2004.godine pod nazivom „Luna Cosmetics“. Nakon promene organizacije i strateških ciljeva, od 2007. godine poslujemo pod nazivom „Stojanović Pharm“. U proteklih nekoliko godina stvorili smo sopstveni brend, koji je prepoznatljiv pre svega po kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama, a sve sa ciljem da našim kupcima budu dostupni dobri proizvodi i najpovoljnije cene. Svoje proizvode prodajemo preko veleprodaje i maloprodaje na domaćem tržištu, a bavimo se i izvozom na inostrano tržište. Od 2009.godine svoju proizvodnu delatnost smo fokusirali na uslužnu proizvodnju.

Budući da je na tržištu velika konkurencija, naši stručni timovi imaju trajan i težak zadatak: da ostvare zacrtane ciljeve, kako u pogledu održavanja kvaliteta samih proizvoda, tako i u pogledu dizajna ambalaže, reklame i sl. Istovremeno radimo na tome da uz izgrađeni imidž firme postanemo jedan od vodećih proizvođača na tržištu i taj rejting očuvamo.

“Stojanović Pharm” zapošljava visoko stručni kadar, koji aktivno učestvuje u unapređenju procesa poslovanja. Stalno investiranje u razvoj, novu opremu i savremenu tehnologiju glavni su pokazatelji stalnog napretka i praćenja zahteva savremenog tržišta.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.