Apotekaonline
Korpa

STOJANOVIĆ PHARM

Stojanović Pharm se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata i kozmetičkih preparata. Firma je osnovana 2004.godine pod nazivom „Luna Cosmetics“. Nakon promene organizacije i strateških ciljeva, od 2007. godine poslujemo pod nazivom „Stojanović Pharm“. U proteklih nekoliko godina stvorili smo sopstveni brend, koji je prepoznatljiv pre svega po kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama, a sve sa ciljem da našim kupcima budu dostupni dobri proizvodi i najpovoljnije cene. Svoje proizvode prodajemo preko veleprodaje i maloprodaje na domaćem tržištu, a bavimo se i izvozom na inostrano tržište. Od 2009.godine svoju proizvodnu delatnost smo fokusirali na uslužnu proizvodnju.

Budući da je na tržištu velika konkurencija, naši stručni timovi imaju trajan i težak zadatak: da ostvare zacrtane ciljeve, kako u pogledu održavanja kvaliteta samih proizvoda, tako i u pogledu dizajna ambalaže, reklame i sl. Istovremeno radimo na tome da uz izgrađeni imidž firme postanemo jedan od vodećih proizvođača na tržištu i taj rejting očuvamo.

“Stojanović Pharm” zapošljava visoko stručni kadar, koji aktivno učestvuje u unapređenju procesa poslovanja. Stalno investiranje u razvoj, novu opremu i savremenu tehnologiju glavni su pokazatelji stalnog napretka i praćenja zahteva savremenog tržišta.

POTENCIJAL FORTE TABLETA
POTENCIJAL FORTEPotencijal forte budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Efekti Potencijala forte su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju, ali traju i do 12 sati. Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje..
810,00 RSD
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu..
1.485,00 RSD
POTENCIJAL ADVANCED FORMULA
POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Bolja potencija Jača erekcija Pojačana seksualna želja Jača čvrstina penisa Produženo trajanje seksualnog odnosa Dugotrajno dejstvo Potpuno bezbedan po zdravlje Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr PopovićemPakovanje:..
1.902,00 RSD
POTENCIJAL FORTE TABLETE
Potencijal forte tablete budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa.Potencijal forte je potpuno siguran po zdravlje i mogu ga uzimati sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Potencijal forte odlično deluje ka..
4.875,00 RSD
URO POTENCIJAL TABLETE
Infekcije urinarnog trakta (mokraćnog sistema) su veoma česte i predstavljaju ozbiljan medicinski problem. Žene obolevaju mnogo češće od muškaraca, s obzirom na to da je njihova mokraćna cev nekoliko puta kraća te bakterije brže i lakše prodiru u bešiku.S druge strane..
1.381,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)