• POTENCIJAL TABLETE

Potencijal predstavlja proizvod 15-godišnjeg iskustva i po svom sastavu je jedinstven. U svetu je rasprostranjena upotreba biljnih preparata sa ciljem poboljšanja seksualne funkcije muškarca, jačanja koncentracije, snage, izdržljivosti i poboljšanja raspoloženja.U sastavu ovog preparata se nalaze bijni sastojci sa različitih kontinenata širom sveta koji su tradicionalno prihvaćeni zbog svoje efikasnosti.Međutim pored njih u preparatu POTENCIJAL se nalazi i nekoliko biljnih ekstrakata sa našeg podneblja. Vekovima je stara srpska tradicija u primeni bilja. Naša kulturna baština u tom smislu predstavlja jednu od najjačih u svetu.


Ono što je od najvećeg značaja je činjenica da se ovakvom jedinstvenom recepturom postigla odlična sinergija upotrebljenih sastojaka-oni sada deluju mnogo jače  i delikatnije nego što bi delovao bilo koji sasojak pojedinačno, sam za sebe. Pokazalo se da su precizno odabrani biljni ekstrakti sa našeg podneblja baš onaj neophodan "začin" biljkama koje se već dugo u svetu koriste i da im daju odlučujući korak ka efikasnosti i sofisticiranosti delovanja.

Isto važi i u suprotnom smeru-pojedinim biljkama koje se kod nas vekovima upotrebljavaju sa ciljem poboljšanja seksualne funkcije i opštih sposobnosti organizma nedostajali su sastojci koje im donose plodovi drugih klimatskih uslova i sasvim različita fitogenetika.

Posebna karakteristika POTENCIJALA je upravo, vrlo specifično delovanje i to na više nivoa različitih funkcija koje uspostavljaju sinergizam i međusobno se podržavaju.

Svakom muškarcu je poznato da bolja sposobnost koncentracije, snaga i izdržljivost čine da se oseća dobro raspoloženim i sposobnim za sjajne seksualne odnose. I obrnuto, uspešni seksualni odnosi poboljšavaju raspoloženje i jačaju sposobnost koncentracije, snagu i izdržljivost.

Preporučuje se da se POTENCIJAL uzima redovno tokom određenog vremenskog peiroda (1-2 meseca), ali i dodatno 1 sat pre aktivnosti.

Sastojci:
ekstrakti: guarane, žen-šena, ruzmarina, zelenog čaja, gorčike, rtanjskog čaja, Zn

Važna napomena:
Ako smatrate da imate ozbiljnijih problema sa potencijom koji zahtevaju odgovarajuću dijagnostiku i lečenje, savetujemo da se obratite urologu.

Pakovanje: 30 tableta

Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo, posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom. Upotreba prema uputstvu priloženom od strane proizvođača.
Čuvati van domašaja dece. Samo za spoljašnju upotrebu.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

POTENCIJAL TABLETE

  • 1.679,00 din


Slični proizvodi

POTENCIJAL FORTE TABLETA

POTENCIJAL FORTE TABLETA

Potencijal Forte:     Siguran po zdravlje     Proveren od stra..

4.599,00 din

POTENCIJAL ADVANCED FORMULA

POTENCIJAL ADVANCED FORMULA

POTENCIJAL ADVANCED FORMULA Opis proizvoda: Bolja potencija Jača erekcija Pojačana seks..

1.680,00 din

Tagovi: potencijal, tablete, potencija, muskarci, libido, raspolozenje, izdrzljivost