Apotekaonline
Korpa

BIO CINKAS 30 MG - Preparat za neplodnost i potenciju kod muškaraca i žena

BIO CINKAS 30 MG - Preparat za neplodnost i potenciju kod muškaraca i žena
1.426,00 RSD

Opis proizvoda

Neplodnost i problemi sa potencijom mogu biti frustrirajući i teški za muškarce i žene. Ali sada postoji rešenje! Bio Cinkas je neverovatan preparat koji pomaže u rešavanju ovih problema na potpuno prirodan način.


Bio cinkas - preparat za neplodnost i potenciju kod muškaraca i žena štiti organizma od djelovanja štetnih slobodnih radikala.

Cink je važan za rast i zdravlje reproduktivnih organa muškarca i žene, za funkciju prostate, potenciju i neplodnost.

Stimuliše imunološku funkciju organizma i štiti od alergija.

Bio Cinkas je formulisan od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući cink, koji je ključan za zdravu proizvodnju spermatozoida i povećanje libida kod muškaraca i žena.

Bio Cinkas je jedinstveni preparat koji pomaže u regulisanju hormonske ravnoteže kod muškaraca i žena, što može biti od vitalnog značaja za oplodnju. Ovaj preparat može poboljšati kvalitet i količinu spermatozoida, poboljšati libido, povećati plodnost i poboljšati šanse za trudnoću kod žena.

Za muškarce, cink je ključni sastojak za proizvodnju spermatozoida i regulaciju hormona. 

Bio Cinkas je prirodan, siguran i ne izaziva neželjene efekte. Ovaj neverovatan preparat se lako koristi i ima brze i efikasne rezultate.

Koliko je česta muška neplodnost?

Neplodnost je čest problem, sa više od pet miliona parova koji se bave ovim problemom. Neplodnost pogađa jednog od svakih šest parova koji pokušavaju da zatrudne. U najmanje polovini svih slučajeva neplodnosti, muški faktor je glavni ili doprinoseći uzrok. To znači da oko 10% svih muškaraca koji pokušavaju da naprave dete pati od neplodnosti.

Šta je uzrokuje mušku neplodnost?

Azoospermija: Vaša neplodnost može biti povezana sa nesposobnošću proizvodnje spermatozoida.

Oligospermija: Proizvodnja sperme niskog ili lošeg kvaliteta.

Genetske bolesti: Primeri uključuju Klinefeflterov sindrom, miotonsku distrofiju, mikrodeleciju i još mnogo toga.

Malformisana sperma: Sperma koja ne može da živi dovoljno dugo da oplodi jaje.

Neka medicinska stanja: Primeri uključuju dijabetes, neke autoimune poremećaje, cističnu fibrozu i neke infekcije.

Neki lekovi i suplementi.

Variokokli: Ovo je stanje u kojem su vene na testisima veće od normalnog, što dovodi do njihovog pregrevanja, što može uticati na oblik ili broj vaše sperme.

Lečenje raka: hemoterapija, zračenje ili operacija kojom se uklanjaju testisi (jedan ili oba).

Nezdrave navike: Upotreba supstanci, uključujući alkohol, pušenje i droge.

Trauma vaših testisa.

Hormonski poremećaji: Poremećaji koji utiču na hipotalamus ili hipofizu mogu uticati na vašu neplodnost.

Kako se leči muška neplodnost?

Lekove:

Hormonska terapija za povećanje broja spermatozoida.

Promene životnog stila:

  • Održavajte telesnu težinu koja je zdrava za vas.
  • Prestanite da pušite.
  • Prestanite da pijete.
  • Prestanite da koristite marihuanu.
  • Zaustavite bilo kakvu rekreativnu upotrebu droga.

Sastav Bio cinkas za bolju potenciju:

Cink - citrat 30mg

Način upotrebe:

Jednom dnevno sadržaj 1 kesice rastopiti direktno u ustima bez dodatnog dodavanja tečnosti i progutati. Moguće je i 1 kesicu praška rastvoriti u čaši vode, ili soka i popiti. 

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).