Apotekaonline
Korpa

ORTHOMOL NATAL

ORTHOMOL NATAL
5,700.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ORTHOMOL
  • Šifra proizvoda: 20160066
Pregleda: 1885

Opis proizvoda

ORTHOMOL NATAL je dodatak ishrani za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće i dojenja. Sadrži važne nutrijente za razvoj deteta. Koršćenje dokosaheksaenske kiseline (DHA) u trudnoći i nakon porođaja doprinosi normalnom razvoju mozga i vida fetusa i odojčeta. Povoljno dejstvo se postiže dnevnim unosom 250 mg DHA. Folat doprinosi normalnom rastu majčinog tkiva za vreme trudnoće. Gvožđe doprinosi normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Kalcijum, magnezijum, cink, gvožđe, vitamin D, vitamin B12 i folat učestvuju u procesu deobe ćelija. Vitamin C, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D, folat, gvožđe, cink, selen i bakar doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. Kalcijum je neophodan za održavanje normalnih kostiju. Vitamin C, vitamin K, vitamin D kao i cink i magnezijum doprinose održavanju normalnih kostiju. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/korištenju kalcijuma. Jod i selen doprinose normalnoj funkciji štitne žlezde. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića. Sadrži probiotsku kulturu mlečnokiselinskih bakterija.

Upotreba: Rastvoriti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) u približno 150 - 200 ml negazirane vode ili voćnog soka i popiti zajedno sa 2 smeđe kapsule (omega-3 masne kiseline, vitamin E, mikroelemente) i 1 belom kapsulom koja sadrži bakterijske kulture uz obrok ili posle obroka svakog dana.

Pakovanje:prašak, kapsule, 30 dnevnih doza

Aktivni sastojci

po dnevnoj dozi

%NRV**

Vitamini

 

Vitamin A

300 µg RE°°

38

   od toga beta-karoten

300 µg RE°°

 

Vitamin D

10 µg

200

Vitamin E

36 mg alfa-TE°

300

   (uključujući alfa i gama-tokoferol)

 

Vitamin K

60 µg

80

Vitamin C

110 mg

138

Vitamin B1

3 mg

273

Vitamin B2

3,5 mg

250

Niacin

36 mg NE°

225

Vitamin B6

5 mg

357

Folna kiselina

500 µg

250

Vitamin B12

9 µg

360

Biotin

150 µg

300

Pantotenska kiselina

18 mg

300

Minerali

 

Kalcijum

400 mg

50

Magnezijum

180 mg

48

Gvožđe

5 mg

36

Cink

5 mg

50

Bakar

1000 µg

100

Selen

30 µg

55

Hrom

60 µg

150

Molibden

80 µg

160

Jod

150 µg

100

Esencijalne masne kiseline

 

Omega-3 masne kiseline, uključujući 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.