Apotekaonline
Korpa

MERZ

Merz Pharma je kompanija koja se bavi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetnih proizvoda: lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda i kozmetike. Istraživanje i razvoj su usmereni na inovativnost u cilju unapređenja zdravlja i kvaliteta života. Zaposleni su bitan faktor za uspeh Merza kao kompanije. Njihova posvećenost i kvalifikacije se stalno neguju i unapređuju.
Sastojci Merz Spezial proizvoda su pažljivo birani, u adekvatnoj količini i odnosu, tako da pravilno podrže prirodne procese organizma.
Garancija kvaliteta
Proizvodi iz Merz Spezial linije su razvijeni od strane Merz Dermatološkog Istraživačkog Odeljenja. Svi proizvodi su testirani na tolerantnost (podnošljivost) i predmet su stroge kontrole kvaliteta. Kvalitet Merz Spezial proizvoda garantuje nemačka, farmaceutska kompanija sa tradicijom od preko 100 godina, koja primenjuje sve procedure Dobre Proizvođačke Prakse za lekove kao i za dijetetske proizvode.

Brend: MERZ SPEZIAL
MERZ SPECIAL KOLAGEN KREM MUS
MERZ SPECIAL KOLAGEN KREM MUSOpis proizvoda:Merz Spezial kolagen krem mus su razvili naučnici kako bi poboljšali strukturu kože. Sastoji se od jedinstvene kombinacije kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porekla. Dok koža upija inovativnu formulaciju krem pene, sa sobom p..
2.032,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
MERZ SPECIAL HIJALURON KREM MUS
MERZ SPECIAL HIJALURON KREM MUSOpis proizvoda:Merz Spezial hijaluron krem mus su razvili naučnici kako bi poboljšali hidrataciju kože. Sastoji se od jedinstvene kombinacije hijaluronske kiseline, soka aloje, glukozamina morskog porekla i ekstrakta morskih algi. Dok koža upija inovativnu f..
2.049,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
MERZ SPEZIAL DRAŽEJE
MERZ SPEZIAL DRAŽEJEOpis proizvoda:Merz Spezial dražeje predstavljaju dodatak ishrani specijalno formulisan za postizanje lepe, zdrave i sjajne kose, kože i jakih noktiju. Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i nutrijenata neophodnih za zdravu kožu, kosu i nokte, koji obezbeđuju telu suspstan..
1.313,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
PANTOGAR ŠAMPON ZA MUŠKARCE
PANTOGAR ŠAMPON ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajnirani za muškarce, kod kojih je gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa pose..
1.329,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
PANTOGAR ŠAMPON ZA ŽENE
PANTOGAR ŠAMPON ZA ŽENEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon je specijalno dizajnirani za tretman opadanja kose i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena. Sadrže efikasnu Pantogar® Growtect formulu, koja aktivira koren kose1 i čini dlaku jačom i debljom.Pan..
1.150,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
PANTOGAR TONIK ZA MUŠKARCE
PANTOGAR TONIK ZA MUŠKARCEOpis proizvoda:Novi Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajnirani za muškarce, kod kojih je gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom for..
1.657,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
PANTOGAR TONIK ZA ŽENE
PANTOGAR TONIK ZA ŽENEOpis proizvoda:Novi Pantogar® tonik je specijalno dizajnirani za tretman opadanja kose i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena. Sadrže efikasnu Pantogar® Growtect formulu, koja aktivira koren kose1 i čini dlaku jačom i debljom.Pantogar® ..
1.412,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
CONTRACTUBEX FLASTERI
CONTRACTUBEX FLASTERIOpis proizvoda:Contractubex flaster za noć sa intenzivnim dejstvom sprečava formiranje prekomernog ožiljnog tkiva i smanjuje svrab,crvenilo i osećaj zatezanja.Delovanje: Dvostruki način dejstva reguliše proces formiranja ožiljka - sprečava formiranje pre..
0,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
CONTRACTUBEX GEL 20g
CONTRACTUBEX GEL 20gOpis proizvoda:Contractubex® je najpopularniji lek za ožiljke na svetu Contractubex® se sa uspehom koristi za lečenje ožiljaka preko 50 godina. To je najprodavaniji lek za žiljke u preko 60 zemalja i redovno ga preporučuju lekari u celom svetu...
0,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
CONTRACTUBEX GEL 50g
CONTRACTUBEX GEL 20gOpis proizvoda:Contractubex® je najpopularniji lek za ožiljke na svetu Contractubex® se sa uspehom koristi za lečenje ožiljaka preko 50 godina. To je najprodavaniji lek za ožiljke u preko 60 zemalja i redovno ga preporučuju lekari u cel..
0,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
MERZ SPECIAL HIJALURON PAKET
MERZ SPECIAL HIJALURON PAKETSadrži:MERZ SPECIAL HIJALURON KREM MUSMERZ SPEZIAL DRAŽEJEOpis proizvoda:Merz Spezial hijaluron krem mus su razvili naučnici kako bi poboljšali hidrataciju kože. Sastoji se od jedinstvene kombinacije hijaluronske kiseline, soka aloje, glukozamina morskog ..
2.449,00 RSD
Brend: MERZ SPEZIAL
MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKET
AKCIJA TRAJE DOK TRAJU ZALIHE!!!MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKETSadrži:MERZ SPECIAL KOLAGEN KREM MUSMERZ SPEZIAL DRAŽEJEOpis proizvoda:Merz Spezial kolagen krem mus su razvili naučnici kako bi poboljšali strukturu kože. Sastoji se od jedinstvene kombinacije kolagena, vitamina C i aktiv..
2.449,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)